• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

Roshko

Цитат на: admin - Неделя, 02 Септември, 2012, 21:07:53
Не, пошегувах се само. Илюстрацията ти е напълно на място. Но я ми кажи, ако имаш представа, премиерът на коя друга държава се държи като цирков артист в присъствието на високопоставени гости от Европейската комисия?

Ами нямам идея дали е още премиер, но бе дълго време - Берлускони. Може да има и други, не знам... Аз гледам какво прави, а не как се държи. Относно тези "журналисти", които провокират вероятно друго не могат и затова са световно неизвестни...

Roshko

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 02 Септември, 2012, 21:28:57
Ами нямам идея дали е още премиер, но бе дълго време - Берлускони. Може да има и други, не знам... Аз гледам какво прави, а не как се държи. Относно тези "журналисти", които провокират вероятно друго не могат и затова са световно неизвестни...

А, да! Благодаря ти, че ме подсети за този палячо. А за този нашия, как със 100 лева разход за гориво на месец успяваш да видиш какво прави? Четеш в сайтовете или гледаш новините? Защото от моята камбанария се вижда, че този човек ни води директно към блатото.

P.S. Виж какво намерих преди секунди...

http://dnes.dir.bg/news/reklama-bsp-zloupotreba-olaf-ministerstvo-zemedelieto-hranite-11911323?nt=4
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Roshko

Цитат на: admin - Неделя, 02 Септември, 2012, 21:31:08
А, да! Благодаря ти, че ме подсети за този палячо. А за този нашия, как със 100 лева разход за гориво на месец успяваш да видиш какво прави? Четеш в сайтовете или гледаш новините? Защото от моята камбанария се вижда, че този човек ни води директно към блатото.

P.S. Виж какво намерих преди секунди...

http://dnes.dir.bg/news/reklama-bsp-zloupotreba-olaf-ministerstvo-zemedelieto-hranite-11911323?nt=4

О, да! Тва нема как да го изкривят колкото и да се опитват. Освен това едни 150км градско дали не са достатъчни поне за бегла картинка?
Впрочем днес са открили метрото пред нас и с удоволствие ще направя една разходка! ;)
А какво стана със скандала Хохегер ли беше, че ми къса паметта, там сезираха ли БСП който треба...?  :D :D ;D ;D :D :D
И обърни внимание, не е за пренебрегване, в онова видео с премиера с какво отвращение гледат на тълпата интриганти зад тях, високопоставените гости, направо ужас!!!  :-[ :-[ :-[
Добре че "палячото" излезна от ситуация с неподправен хумор...

Уди кълвача

Цитат на: admin - Неделя, 02 Септември, 2012, 21:31:08
Защото от моята камбанария се вижда, че този човек ни води директно към блатото.

Хубу де, как един човек, може да заведе цял народ в блатото?
Чудно ми е, дали би могъл да закара Германия, или Америка в блатото...
Как па цяла държава не можа да разбере, че един човек не може да ги оправи, ако те самите не се оправят.

Roshko

Цитат на: Уди кълвача - Неделя, 02 Септември, 2012, 21:57:54
Как па цяла държава не можа да разбере, че един човек не може да ги оправи, ако те самите не се оправят.

Великолепни разсъждения, или съвсем нормални...!  ::)
Гоуем +1

admin

Цитат на: Уди кълвача - Неделя, 02 Септември, 2012, 21:57:54

За Германия през 1933-та ли питаш? Или за Германия през 2012-а? Защото аз лично намирам някои сходства в историческата и икономическата действителност.
Но не бих искал да обвиняваме единствено канцлерите за създалите се събития.

Roshko

Цитат на: admin - Събота, 01 Септември, 2012, 00:45:54
...малко след репортажа за метрото имаше репортаж и за усилията на кмет на някакво село, който отделил от личните си средства, за да закърпи дупките по пътя в селото.

А пропуснали ли са да споменат от коя партия е жалващият се кмет? Не че има някакво значение, но все пак неговия героизъм и патриотизъм не са за подценяване в случая и още по-важно, кандидатствал ли е той по европейска програма и средства и ако - да, какво е станало? Правителството му е присвоило проекта за столицата или просто го е запратило в коша?  ::)

kkkvd

Много е важно да разграничаваме властите, тоест едно е премиер, друго кмет
Кметствата имат отделни бюджети, а защо не стига и не са оправени дупките на това село.. не е работа на тая тема.

admin

Хайде сега последователите му да кажат нещо. Черно на бяло документът, който казва, че превозването на футболистите е НЕЗАКОННО!

Правителственият Авиоотряд 28 няма лиценз за търговски превози. Това става ясно от отговор на Главна Дирекция "Гражданска въздухоплавателна администрация" до "Капитал" (вижте писмото вляво).

От отговора им става ясно, че общо четири летателни средства на правителството имат разрешение за опериране: Airbus А319 има разрешение за въздушни превози - полети със специално предназначение, Falcon 2000 - разрешение за облитане на радио и светотехнически средства (самолетът е екипиран с техника, която се използва за проверка на радионавигационните, радиолокационни и светотехнически средства) и въздушни превози - полети със специално предназначение, а хеликоптерите Mи-8 и Augusta A 109 E имат разрешение за патрулиране и наблюдение, както и за въздушни превози - полети със специално предназначение.

Източник: http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2012/09/03/1899868_aviootriad_28_niamal_licenz_za_turgovski_prevozi/

Roshko

Полет със специално предназначение

1. Лег. чл. 64б ЗГВ.

Полетите със специално предназначение се осъществяват от авиационен оператор - Авиоотряд 28 - юридическо лице към Министерския съвет, чиято издръжка се формира от бюджетни средства и от приходи от собствена дейност. Разпоредбите на Закона за администрацията не се прилагат за Авиоотряд 28.

Полети със специално предназначение са полетите за превоз и обслужване на: президента на Република България; председателя на Народното събрание на Република България; министър-председателя на Република България; вицепрезидента на Република България; ) чуждестранни и държавни ръководители и съответни по ранг; лица, включени в състава на делегацията, придружаващите ги екипи, охрана и техните багажи.

Вероятно собствената дейност е лъскане на обувки и лепене на предизборни плакати...
Премиерът по никакъв начин не е скрил, а напротив навсякъде казва, че той дава самолета когато му го поискат. Къде е противоречието със закона???  ??? ::) :o :D ;D

admin

Приходи от собствена дейност, ако обаче има лиценз! Но няма такъв! Схващаш ли освен Борисов и онзи СерГей какви своеволия си е правил с правителствения самолет? И може би и тези преди него...

Roshko

Цитат на: admin - Понеделник, 03 Септември, 2012, 18:01:58
Приходи от собствена дейност, ако обаче има лиценз! Но няма такъв! Схващаш ли освен Борисов и онзи СерГей какви своеволия си е правил с правителствения самолет? И може би и тези преди него...

;D ;D ;D Ма нали точно ти одеве копна отговора на компетентния орган за какво има лиценз. Аз па ти копнах какво може да прави с този лиценз...  :D :D :D
Може и да прати отряда да му вземе шампанско от Франция или кафе от Бразилия...  ;D ;D ;D

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

admin

"В момента страната върви по правилния път на развитие и така трябва да продължава. От 2013 година България вече няма да бъде най-бедната страна в Европа. Това заяви в Пловдив министър-председателят Бойко Борисов. Държавата ни е постигнала най-добрите нива по отношение на конкурентоспособността и може реално да се очакват вдигане на доходите на българите - заплати и пенсии, допълни той пред журналисти, цитиран от БГНЕС."

Ще добавя само, че е пропуснал да каже "Вервайте ми".

Източник: http://smart.dir.bg/dnes/news/boyko-borisov-bednost-11936937?nt=10

boko2007

Цитат на: admin - Петък, 07 Септември, 2012, 11:34:15
"В момента страната върви по правилния път на развитие и така трябва да продължава. От 2013 година България вече няма да бъде най-бедната страна в Европа. Това заяви в Пловдив министър-председателят Бойко Борисов. Държавата ни е постигнала най-добрите нива по отношение на конкурентоспособността и може реално да се очакват вдигане на доходите на българите - заплати и пенсии, допълни той пред журналисти, цитиран от БГНЕС."

Ще добавя само, че е пропуснал да каже "Вервайте ми".

Източник: http://smart.dir.bg/dnes/news/boyko-borisov-bednost-11936937?nt=10
А може да е пропуснал или е искал да каже , че : От 2013 година България вече няма да бъде най-бедната страна в Европа - А В ЦЕЛИЯТ СВЯТ :) :) :) :)

Намери си работа,която харесваш - така никога няма да ти се наложи да работиш

boko2007

Намери си работа,която харесваш - така никога няма да ти се наложи да работиш