• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

Roshko

Цитат на: admin - Неделя, 19 Май, 2013, 00:08:55
Интересна статия. Ще се радвам да изброите например 5 положителни черти на Борисов.

http://www.ivremena.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%8E%D1%80%D1%83%D1%88-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0

Спрямо серГЕЙ, лютфИ и бОлен мога да изброявам до сутринта, ма дали нема получа банан?
А статията нема си напраа труда и да я разгърна. Отдавна пропагандаторите сте ми кът Работническо дело изровено миналата седмица от килера... Дано поне сте си получили хонорарите, че инак ептен ще сте прекалено жалки...

П.П. Предварително отвратен се изкуших да надникна... О, Боже!!! Тази купчина от неграмотни, неподредени, безсмилени, лишени от каквато и да било достоверност думи хвърлени в пространството за пореден път какво трябва да ни говорят? Всеки започна да се упражнява в празноговорене и да си мисли, че може да заблуди някого. Е, вероятно все още успява... Има ли тук нещо което би могло да се коментира? Най смешното... Някой помни ли пенсии и заплати да са били намалявани досега? Излиза, че от зората на демокрацията няма политик, който да не е вдигал пенсии и заплати с "някакъв", макар и минимален процент, но в днешно време те все още са нищожни. Е, и? - бих казал аз.
И знаеш ли защо се изкуших да надникна, admin? Защото не можех да повярвам, че можеш да паднеш по-низко, но ти ме опроверга за пореден път... Къде в тази помия ти намери черти/качества, които биха могли да се кометират?
Отеделното време за този пост считам за изгубено и хвърлено на вятъра...

Roshko

driver1

Цитат на: admin - Неделя, 19 Май, 2013, 00:08:55
Интересна статия. Ще се радвам да изброите например 5 положителни черти на Борисов.

http://www.ivremena.com/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%8E%D1%80%D1%83%D1%88-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0

По традиция не отварям вероятно поредния пасквил. Ма да ва запитам: ще ни женят ли с Борисов та са важни положителните му черти?

driver1

lefterow

Беше разкодиран и изхвърлен от системата.За съжаление този мафиот беше сменен от друг подобен.Да му мислят хората с напукани ръце.Жалко.

Красимир Тодоров

Ей колко е лесно да квалифицираш някой като мафиот... а доказателствата?
И кой е другия мафиот, Орешарски?
Явно мафиот има друго значение за тебе :D
Интересно какво

lefterow

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 29 Май, 2013, 22:31:19
Ей колко е лесно да квалифицираш някой като мафиот... а доказателствата?
И кой е другия мафиот, Орешарски?
Явно мафиот има друго значение за тебе :D
Интересно какво

Много доказателства има за тези личности.които не са допринесли за подобряване живота на такива живеещи на ръба на оцеляването.За съжаление те работиха с нашите пари и се бият в гърдите,че мислят за нас... ;D

Roshko

Цитат на: admin - Четвъртък, 25 Април, 2013, 23:34:26
Умълчахте се напоследък, да не би вече да не му симпатизирате достатъчно?

Не можем да вземем думата от теб...  ;D :D :D ;D

driver1

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Вторник, 04 Юни, 2013, 21:32:31
Не можем да вземем думата от теб...  ;D :D :D ;D

Прозира ирония в подканянето на админа.
   Аз не съм се умълчал - чакам някоя нова доза помия от "Биволь" и "Афера.БГ"
   Иначе съм казал мнението си - удовлетворен съм от изборния резултат постигнат от Б.Борисов и партията му. Сам по себе си този резултат е уникален и е без прецедент в историята на прехода до сега. Да не обяснявам защо, нали?
   Що се отнася до подменения вот - дори това не ме вади от равновесие. Очевидно е, че канчето на т.нар. български народ още трябва да бъде набивано, докато уври, че тези социалисти не са онези социалисти. Че тези националисти не може да бъдат нормални националисти. Че комбинацията между тях е "национал-социалисти", а това вече звучи страшно. Че се повтаря коалицията от преди 4 години, станала възможна чрез сговор и подмяна на вота. И още и още...Ще има да чакате за заплати по 1000лв. и пенсии по 500. Впрочем - защо не! Само, че какви ще са цените?
          На тези, които се чувстват победители в тази ситуация - честито!

lefterow

Цитат на: driver1 - Сряда, 05 Юни, 2013, 00:54:53
   Прозира ирония в подканянето на админа.
   Аз не съм се умълчал - чакам някоя нова доза помия от "Биволь" и "Афера.БГ"
   Иначе съм казал мнението си - удовлетворен съм от изборния резултат постигнат от Б.Борисов и партията му. Сам по себе си този резултат е уникален и е без прецедент в историята на прехода до сега. Да не обяснявам защо, нали?
   Що се отнася до подменения вот - дори това не ме вади от равновесие. Очевидно е, че канчето на т.нар. български народ още трябва да бъде набивано, докато уври, че тези социалисти не са онези социалисти. Че тези националисти не може да бъдат нормални националисти. Че комбинацията между тях е "национал-социалисти", а това вече звучи страшно. Че се повтаря коалицията от преди 4 години, станала възможна чрез сговор и подмяна на вота. И още и още...Ще има да чакате за заплати по 1000лв. и пенсии по 500. Впрочем - защо не! Само, че какви ще са цените?
          На тези, които се чувстват победители в тази ситуация - честито!

Боко отдавна е издухал.Нещо много замириса покрай него.Така е-разровиш ли едно лайно-мирише много повече.Да,някои може да чакат за посочените суми,но аз не.А неговия подгласник Цецо-би било редно да смени 6-те апартамента за килия номер 6 в затвора. ;D

driver1

Цитат на: lefterow - Петък, 07 Юни, 2013, 20:52:57

Боко отдавна е издухал.Нещо много замириса покрай него.Така е-разровиш ли едно лайно-мирише много повече.Да,някои може да чакат за посочените суми,но аз не.А неговия подгласник Цецо-би било редно да смени 6-те апартамента за килия номер 6 в затвора. ;D

Това ли е всичко, което ти дойде на ум да коментираш след като прочете мнението ми? Нищо друго ли не ти направи впечатление? Опитите за остроумничене са смехотворни. Ако нямаш капацитет да анализираш, не се излагай поне. И...не слагай тигана, докато рибата е в морето.

lefterow

Цитат на: driver1 - Петък, 07 Юни, 2013, 21:10:48

Това ли е всичко, което ти дойде на ум да коментираш след като прочете мнението ми? Нищо друго ли не ти направи впечатление? Опитите за остроумничене са смехотворни. Ако нямаш капацитет да анализираш, не се излагай поне. И...не слагай тигана, докато рибата е в морето.

Виж ти ръся простотии.Да така е.Но някои бивши и сегашни управляващи ги създават тези простотии.И то на гърба на тези,който им осигуряват заплатите.По начало съм за прозрачността,независимо кой ни управлява.Поради недостиг на средства у нас винаги ще има Наши и Ваши.Аз мисля,че и сегашното правителство няма да остиска.Кой мисли за теб и мен,ако не помислиш сам и се спасиш по някакъв начин.Боко ли-издухана флигорна. :P
Ако всеки си свърши работата поне на половина-проблемите ще изчезнат.Но скоро няма да стане.Бий за да те уважават-дотук стигнахме.Нищо лично-питай патило....

Димитър Бомбаджиев

Управлението на Борисов е съпроводено с много грешки. Чак ме е яд, но...в новата история на България няма по-успешно правителство. При българите проблема е, че още залпа на Аврора им мъти главите. Няма ли комунизъм - няма живот! Комунизма е хубаво нещо - не работиш, а ходиш на море и планина. Но като всяко фалшиво нещо - дойде видовден-режим на тока, купонна система за хранителни продукти от първа необходимост, пенсия по 2-3$...! Комунизма е раково образование в душите на хората! Колко поколения трябва да се сменят за да се изчисти тоя вирус от главите на българите. На Борисов правителството е първото което след като е било на власт-печели парламентарни избори. Алтернативата на ГЕРБ не са комунистите...алтернативата е нещо ново, нещо със силно европейска насоченост. Комунистите са миналото, тъжното минало на България за които гласуват томагочетата и циганите.

Най-голямата грешка на прехода я сътвори Желю Митев Желев. Той не отвори досиетата /дори вицето му - Семерджиев ги унищожи/ и ДС си остана на власт през всичките тези години. Нима ДПС не е рожба на ДС. Нима СДС не беше създадено от БКП. Нима на кръглата маса имаше опозиция. България е нямало опозиция - който е бил против - са го давали на свинете в Белене. Целия преход е под диктовката на ДС.

Един поет вече близо месец  гладува - заложил тялото си срещу системата. Такова ли управление иска българина!? Аз определено - НЕ!

Прехода беше мирен като начало - нежна революция! В момента протестите са също мирни. Народа трябва да разбере - фашизъм и комунизъм не се сваля с манифестации!!! Нима Хитлер се е подпалил заради ръчениците и хората които се вихрели пред бункера му. Амиии...

Демокрацията не е хубав строй - но на този етап няма по-хубав!
ГЕРБ не са хубава Партия, но на този етап няма по-хубава!
''Без болка няма любов''-казал заека и скочил върху таралежа!

lefterow

Цитат на: Димитър Бомбаджиев - Вторник, 16 Юли, 2013, 17:25:14
Управлението на Борисов е съпроводено с много грешки. Чак ме е яд, но...в новата история на България няма по-успешно правителство. При българите проблема е, че още залпа на Аврора им мъти главите. Няма ли комунизъм - няма живот! Комунизма е хубаво нещо - не работиш, а ходиш на море и планина. Но като всяко фалшиво нещо - дойде видовден-режим на тока, купонна система за хранителни продукти от първа необходимост, пенсия по 2-3$...! Комунизма е раково образование в душите на хората! Колко поколения трябва да се сменят за да се изчисти тоя вирус от главите на българите. На Борисов правителството е първото което след като е било на власт-печели парламентарни избори. Алтернативата на ГЕРБ не са комунистите...алтернативата е нещо ново, нещо със силно европейска насоченост. Комунистите са миналото, тъжното минало на България за които гласуват томагочетата и циганите.

Най-голямата грешка на прехода я сътвори Желю Митев Желев. Той не отвори досиетата /дори вицето му - Семерджиев ги унищожи/ и ДС си остана на власт през всичките тези години. Нима ДПС не е рожба на ДС. Нима СДС не беше създадено от БКП. Нима на кръглата маса имаше опозиция. България е нямало опозиция - който е бил против - са го давали на свинете в Белене. Целия преход е под диктовката на ДС.

Един поет вече близо месец  гладува - заложил тялото си срещу системата. Такова ли управление иска българина!? Аз определено - НЕ!

Прехода беше мирен като начало - нежна революция! В момента протестите са също мирни. Народа трябва да разбере - фашизъм и комунизъм не се сваля с манифестации!!! Нима Хитлер се е подпалил заради ръчениците и хората които се вихрели пред бункера му. Амиии...

Демокрацията не е хубав строй - но на този етап няма по-хубав!
ГЕРБ не са хубава Партия, но на този етап няма по-хубава!

Димитре засягаш  несъществуващи неща-комунизъм е нямало.Демокрация ще има,когато политиците станат откровенни и прозрачни.По принцип всяка организация или партия цели скрита зад масата да се облагодетелства на гърба на друга организация или партия.

"Бойко Борисов е отрова, която отрови изключително много и без това отровената политическа система". Това казва известният телевизионен водещ и продуцент Слави Трифонов в интервю пред в. "24 часа".

"Аз не знам дали Борисов осъзнава това. Може би се влияе и се вълнува от други неща. Егото му, кръвното му налягане, което е нормално, разбира се, присъствието му в публичното пространство. Да е "Отряд 28" на негово лично разположение. Лъжата е част от неговото общуване с обществото. Но като казвам отрова, го казвам, защото начинът, по който той се интегрира в публичния живот, промени изцяло отношението и към политиката, и към публичните прояви, и към всичко останало", казва още Трифонов.

"Просто позволихме да се появи такъв човек и да промени целия политически и обществен живот. Сега покрай тези гафове, които направи това правителство, като че ли последствията за него отидоха на заден план и като че ли той ще мине метър, както в играта на бридж белот се казва, т.е., ще му се направи компромис. Вижте какво излезе покрай шефа на Камисията за конфликт на интереси. Там какво е писано ББ и ЦЦ - какво да атакуваме и кого да не атакуваме. Това е n-тият скандал. Няма друга личност в България от моя съзнателен живот и от това, което чета в историята, към която обществото да е било толкова компромисно. За една част от тези неща, които той направи, всеки друг политик би бил или вкаран в затвора, или низвергнат от политическия живот. Но на Бойко Борисов продължават цялото общество и медиите, включително, да му правят компромис след компромис", казва още Слави Трифонов.

Той разкрива, че по време на управлението на ГЕРБ е бил разследван от прокуратурата по инициатива на Атака. "Забележи - не от ГЕРБ, а от "Атака" - тогава те бяха партньори на Борисов. Те бяха заедно биз-бизе", казва още той и уточнява, че след близо година проверки нищо нередно не е открито.

Според него адресатът на протестите трябва да бъде парламентът. Протестите трябва да бъдат насочени към смяна на Изборния закон. "Окей сваляме това правителство. Тук държа да вметна, че аз съм по-скоро доста десен по убеждения. Но какво показва социологията - че идват отново БСП, ДПС и ГЕРБ....и ще е пак същото. И това ще се случи буквално след 2-3 месеца. Тогава пак ли ще има протести срещу правителството, за да се повтори отново същото", казва още Слави Трифонов.

Трифонов казва, че договорът му с "Би Ти Ви" изтича на 1 септември и в момента води преговори. "Аз още не съм подписал нов договор, а до 1 септември има само един месец Водим разговори", казва още известният водещ.

Roshko

Така е... плешивия обърнА палачинката като го отрезА бат Бойко. Убаво е обаче да има и хора които градят мнението си въз основа на това на подобни келеши и барековци...

lefterow

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 21 Юли, 2013, 20:01:27
Така е... плешивия обърнА палачинката като го отрезА бат Бойко. Убаво е обаче да има и хора които градят мнението си въз основа на това на подобни келеши и барековци...

Бре,бре.Много ги разбираш бре Рошко.А твоята палачинка май е прегоряла от едната страна.Тоя мафиот трябва да си отиде от политическата сцена.Това се отнася и за всички мухлясали политици.Ама власт трудно се дава.

Roshko

Цитат на: lefterow - Понеделник, 22 Юли, 2013, 15:17:23

Бре,бре.Много ги разбираш бре Рошко.А твоята палачинка май е прегоряла от едната страна.Тоя мафиот трябва да си отиде от политическата сцена.Това се отнася и за всички мухлясали политици.Ама власт трудно се дава.

Само от едната! Твойта е станала на въглен и от двете...  ;D :D ;D

Roshko