• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

Красимир Тодоров

Бомбаджиев,не мога да не кажа евала за твоето изказване. Бих поспорил за някои подробности, но на фона на цялото - отлично.
И оттук насетне не мога да разбера кое не се разбра от думите на пича? Какво има да се спори. За това, че комунизъм не е имало? А комсомолизъм и пионеризъм имаше ли?
Откога Слави Т. е фактор и за кого? Освен за 18 годишни кифли, мечтаещи за лесен живот, просто не мога да разбера как можа Левтеров да го даде за пример. ТОчно па Слави Т.
Ама какво ще го коментирам пък тоя (слави де)
Роско, ти пък какво се палиш, нека си живее с илюзията човека. Бил млад, имал възможности, мъка му е. За това реват бабичките толкоз, не че соца бил убав. Бил убав зайтре... кога са трошили краката на частника да си даде вола и каруцата в кооператива - хубаво е било. Кога ми дадоха паспорт да ида до УССР и си го взеха веднага като се върнах, убаво беше. Кога майка ми е излизала до чаааак Зайчар сръбско, да си купи бална рокля, екстра е било. И аз страдам за годините кога тато носеше а мама месеше а аз бой капа по кръчмите, и наеш кво беше добро началото на деветдесетте... екстра си беше, кво има да спориме. Ама тия дето ги газеха мутрите тогава, друго пееха.

Че не е кой знае колко стока Борисов не е, ама като го сложа до другите от неговия калибър... е нема кой...
Извинете за простоватия изказ, ама не ми се умува много да ви се докарвам... друг път.

Красимир Тодоров

Monster

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 29 Май, 2013, 22:31:19Ей колко е лесно да квалифицираш някой като мафиот... а доказателствата?
И кой е другия мафиот, Орешарски?
Явно мафиот има друго значение за тебе :D
Интересно какво
Пиши ARD Бойко Борисов или tageszeitung Бойко Борисов или wikileaks  Бойко Борисов и разбери докладите на 4 американски посланици!

Monster

Красимир Тодоров

от уикипедия, източник, на който аз се доверявам, и съвсем от първо гледане, копирам ви:

During its term, Borisov's government also achieved the second-lowest debt burden in the European Union, and the third-lowest budget deficit in the European Union. Parliament also adopted changes in the organic budget law that mandate budget deficits below 2% of GDP in any one year. These changes were fashioned after a similar legal change in Germany and have the effect of curbing wasteful government spending. The strong fiscal policy is the main achievement of the GERB government. For it Boyko Borisov has received accolades from Angela Merkel, David Cameron, Jose Barroso and Barack Obama.

Сега ако не признаете авторитетире на подчертаните личности, евала...
Умишлено и по твой съвет търсех от западната така да се каже преса.
Ако не разбирате и четете само БГ източници, ваш си проблем

admin

Ако разбираш от майтап, тъкмо научили магарето да не яде и то умряло. Най-нисък бюджетен дефицит в съчетание с най-бедните хора в ЕС и почти в цяла Европа. Код "Борисов" - гарантирано от ГЕРБ!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

lefterow

И какво като хвалят Боко?А половината българи живеят под социалния минимум.НИКОЙ не мисли за теб,особено ситите.Какво ми е дерт,че ме потупват и ме хвалят.Мафия безподобна.Създават общественно мнение,а народа мизерства.

batalov80

Цитат на: Красимир Тодоров - Сряда, 24 Юли, 2013, 18:26:47Бомбаджиев,не мога да не кажа евала за твоето изказване. Бих поспорил за някои подробности, но на фона на цялото - отлично.
И оттук насетне не мога да разбера кое не се разбра от думите на пича? Какво има да се спори. За това, че комунизъм не е имало? А комсомолизъм и пионеризъм имаше ли?
Откога Слави Т. е фактор и за кого? Освен за 18 годишни кифли, мечтаещи за лесен живот, просто не мога да разбера как можа Левтеров да го даде за пример. ТОчно па Слави Т.
Ама какво ще го коментирам пък тоя (слави де)
Роско, ти пък какво се палиш, нека си живее с илюзията човека. Бил млад, имал възможности, мъка му е. За това реват бабичките толкоз, не че соца бил убав. Бил убав зайтре... кога са трошили краката на частника да си даде вола и каруцата в кооператива - хубаво е било. Кога ми дадоха паспорт да ида до УССР и си го взеха веднага като се върнах, убаво беше. Кога майка ми е излизала до чаааак Зайчар сръбско, да си купи бална рокля, екстра е било. И аз страдам за годините кога тато носеше а мама месеше а аз бой капа по кръчмите, и наеш кво беше добро началото на деветдесетте... екстра си беше, кво има да спориме. Ама тия дето ги газеха мутрите тогава, друго пееха.

Че не е кой знае колко стока Борисов не е, ама като го сложа до другите от неговия калибър... е нема кой...
Извинете за простоватия изказ, ама не ми се умува много да ви се докарвам... друг път.

Ей,северняк стига защитава тези,които ни управляваха некадърно предишния мандат.Има само един факт-направиха Дунав мост-2,а пътя до него-като в дивия запад-мизерия.Сега вашия край ще изчезне благодарение на същите,които ги величаеш.Ти си се уредил да печелиш пари,а твоите родители,които създадоха  теб и те изучиха,сега не стават за нищо.Поздрав от града с тепетата.

drago_pavlov

Цитат на: batalov80 - Четвъртък, 01 Август, 2013, 08:16:12
Ей,северняк стига защитава тези,които ни управляваха некадърно предишния мандат.Има само един факт-направиха Дунав мост-2,
Ти къде спа през последните 15 години???
Я кажи кое правителство направи повече неща???
Магистрали, мостове, спортни зали, околовръстни, евросубсидии... Като заговорихме за европари сега пак ще им ги спрат на партизаните и резаните пушки...
На фона на останалите правителства от 97-ма насам, тия бяха цвете...
Я питай някой бургазлия дали града им е имал по-добър период от 90-та насам, тоя град цъфна буквално за 4 години по времето на гербаджийски кмет...
Поздрав от града с жълтите павета...

Wladislaw

Изключително неуспешно.

admin

Цитат на: drago_pavlov - Петък, 02 Август, 2013, 14:34:19
Магистрали, мостове, спортни зали, околовръстни, евросубсидии... Като заговорихме за европари сега пак ще им ги спрат на партизаните и резаните пушки...
Я питай някой бургазлия дали града им е имал по-добър период от 90-та насам, тоя град цъфна буквално за 4 години по времето на гербаджийски кмет...

Магистрали? Нали статистиката показва паритет в построените километри при двете четиригодишни управления? Мостове? Дунав мост 2? Трудно ми е да преценя към лятото на 2009-та колко е било построено от моста. Спортни зали? Тук в Благоевград направиха една, признавам. За нови околовръстни наоколо не се сещам, но пътя Банско - Гоце Делчев е като след атомна бомбардировка. Евросубсидии за нашите хора, разбирай хората от ГЕРБ.
В Бургас скоро не съм идвал, но чух, че има опасност да се срути църквата на центъра поради подкопани основи. Да знаеш нещо повече по въпроса?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

batalov80

Цитат на: drago_pavlov - Петък, 02 Август, 2013, 14:34:19

Я виж ти загрижил се къде съм спал.А защо не се похвалиш,как Бойко раздели хората.Който не е с мен е против мен.За съжаление за теб ние ще си живеем тук и ще Ви контролираме с павета или без павета.Това,което е правил-добре,но по-лошо от всичко е какво слагаш на масата.Ти може да си се уредил на гърба на другите и затуй сега много пееш.Продажниците станаха много.

Димитър Бомбаджиев

Ехххх admin-e, admin-еее, сложи ми бан затова, че не съм знаел, че длъжността admin е чисто мъжка, че афиширах мейла ти/аз нямам нищо лично с теб и мейла ми е изцяло служебен/. admin-е, има една книга на  Лорънс Дж. Питър - прочети я! Сайта е хубав, но когато един представител на администрацията достигнал до ниво на некомпетентност, а и достойнството му не търпи инакомислещи и размахва томаховката за щяло и нещяло...просто не е за мен.

Г-н  admin /как се впрегна на неопределено обръщение по пол/, това, че имаш "томаховка" - добре, но не забравяй, че имаш и повече отговорности от всеки юзер тук. Кога влизаш като обикновен потребител с необикновен ник - те излага на рискове някой да те настъпи и ти изцапа кундура! Комплекси не се лекуват с размахване на сопа...не се превръщай в капката катран в кацата с мед. Аз съм Никой и ми е простено, но ти си Някой и не трябва ти се прощава. Зададох ти няколко въпроса за участието ти в политическите дискусии - така и не ми отговори!? Това, че симпатизираш на компартията - прави ли и сайта такъв!? Имам въпроси, но няма отговори...защо ли!!!

Помислете си колеги за някой мач където съдията е главно действащо лице - харесва ли ви? На мен определено - не!!! Никой не ходи на мач да гледа съдията...или има и такива
''Без болка няма любов''-казал заека и скочил върху таралежа!

batalov80

Цитат на: Димитър Бомбаджиев - Петък, 02 Август, 2013, 19:14:33
Ехххх admin-e, admin-еее, сложи ми бан затова, че не съм знаел, че длъжността admin е чисто мъжка, че афиширах мейла ти/аз нямам нищо лично с теб и мейла ми е изцяло служебен/. admin-е, има една книга на  Лорънс Дж. Питър - прочети я! Сайта е хубав, но когато един представител на администрацията достигнал до ниво на некомпетентност, а и достойнството му не търпи инакомислещи и размахва томаховката за щяло и нещяло...просто не е за мен.

Г-н  admin /как се впрегна на неопределено обръщение по пол/, това, че имаш "томаховка" - добре, но не забравяй, че имаш и повече отговорности от всеки юзер тук. Кога влизаш като обикновен потребител с необикновен ник - те излага на рискове някой да те настъпи и ти изцапа кундура! Комплекси не се лекуват с размахване на сопа...не се превръщай в капката катран в кацата с мед. Аз съм Никой и ми е простено, но ти си Някой и не трябва ти се прощава. Зададох ти няколко въпроса за участието ти в политическите дискусии - така и не ми отговори!? Това, че симпатизираш на компартията - прави ли и сайта такъв!? Имам въпроси, но няма отговори...защо ли!!!

Помислете си колеги за някой мач където съдията е главно действащо лице - харесва ли ви? На мен определено - не!!! Никой не ходи на мач да гледа съдията...или има и такива

Ако не ти изнася тук си направи собствен сайт и там си пиши каквото и колкото искаш.

Димитър Бомбаджиев

Цитат на: batalov80 - Петък, 02 Август, 2013, 19:36:57
Ако не ти изнася тук си направи собствен сайт и там си пиши каквото и колкото искаш.

Има едни насекоми хлебарки - вечни са!...но и отделни индивиди от човешката раса дишат във врата им!

batalov80, наистина ли ходиш на мач - да гледаш съдията!?
''Без болка няма любов''-казал заека и скочил върху таралежа!

batalov80

Димитре,гледам само Ботев Пловдив,но се нагледах на много мачове-Герб-БСП,БСП-СДС и т.н.А ти колега,защо не вземеш бат Бойко в новият ти филм-На всеки километър-магистрала.Ще си паснете.А няма ли да пишат надница на извадилите жълтите павета при вас.Лесно е да се руши.Я направете нещо.Само си приписвате чужди успехи.Марули...

drago_pavlov

Цитат на: admin - Петък, 02 Август, 2013, 18:41:55
Магистрали? Нали статистиката показва паритет в построените километри при двете четиригодишни управления? Мостове? Дунав мост 2? Трудно ми е да преценя към лятото на 2009-та колко е било построено от моста. Спортни зали? Тук в Благоевград направиха една, признавам. За нови околовръстни наоколо не се сещам, но пътя Банско - Гоце Делчев е като след атомна бомбардировка. Евросубсидии за нашите хора, разбирай хората от ГЕРБ.
В Бургас скоро не съм идвал, но чух, че има опасност да се срути църквата на центъра поради подкопани основи. Да знаеш нещо повече по въпроса?
Я я дай тая статистика да я видя, че май само ти си я виждал... С какви пари тройната коалиция направи магистралите, нали им бяха спрени фондовете??? Или са бръкнали надълбоко в черната каса на посрано 20??? Едва ли...
Дунав мост 2 - еми те соц педерунгелите го почнаха 2007-ма, когато икономиката ни беше най-силна от последните 15 години. За две години колко са окрали само те си знаят, ама през 2009-та се наливаха пилоните, така че прави си сметка колко е построено преди това...
Спортните зали - тук в София направиха най-голямата спортна зала Арена Армеец. Такова нещо не е правено през последните 30 години. Отделно колко още са ремонтираните...
За околовръстни - ти искаш на град с 20 000 души да му направят спец. околовръстно ли? Доколкото знам като се пътува надолу не се минава през града. Аз говорех за околовръстното около София, и по-конкретно южната дъга. Той беше първия (като кмет) който разбута бараките от Драгалевци до Младост и направи околовръстното с 8 ленти, вместо 2. Отделно мостове, кръгови... Сега от бул. България до Младост се стига за 10 мин., а преди за над 1 час...
Относно евро субсидиите - стига глупости! Познавам земеделци дето червенете им гъзове лъщят от километри, ама и те взимаха субсиидии 4 години. Сега май всички ще си хапят палците... Октомври ще видим.
Относно Бургас - прави впечаление, че града е коренно различен. Относно църквата не знам. То и Александър Невски ще падне още малко, ама на кой му дреме. И като цяло защо държавата трябва да плаща ремонти на църкви докато поповете ходят с коли за по 200 000 бона и ролекси??? Това подобие на "църква" е най-богатата "организация" в държавата; по-богата от държавата и мафията взети заедно. Защо държавата трябва да се грижи за поддръжката на средищата им за пропаганда???

И за да приключим спора моля някой да излезе и да кажи конкретни неща, които са направили герб и са ощетили държавата. Кратко точно и ясно, а не като оня заблудения batalov80 - "какво слагаш на масата; приписвата си чужди успехи"...
Какви успехи, не момко заблудени??? Я ми кажи през последните 15 години кое правителство е направило повече от предходното??? Ама конкретни примери, не приказки от пред блока!
Че да не започвам аз - за всяко правителство мога да ти дам поне 3 фрапиращи "случки", дето са завлекли стотици милиони, че даже и милиарди...

drago_pavlov