• Welcome to Форум на българските шофьори.

Код: Борисов

Започната от admin, Петък, 10 Февруари, 2012, 23:11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как оценявате управлението на правителството на Бойко Борисов?

Изключително успешно
8 (5.7%)
Много успешно
11 (7.8%)
Успешно
33 (23.4%)
Неуспешно
16 (11.3%)
Много неуспешно
5 (3.5%)
Изключително неуспешно
62 (44%)
Нямам мнение
6 (4.3%)

Общ брой гласове: 132

admin

Малко сухи числа и факти. Виж, не желая да ставам адвокат на никого. Нито пък симпатизирам на Станишев и компания. Питам обаче от кога строителството на магистрали и спортни зали се счита за белег на просперитет в една държава? И Борисов не дойде ли на власт преди 4 години с едни доста по-гръмки обещания, голяма част от които останаха неизпълнени?

http://e-vestnik.bg/16181
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

drago_pavlov

Цитат на: admin - Понеделник, 05 Август, 2013, 09:11:18Малко сухи числа и факти. Виж, не желая да ставам адвокат на никого. Нито пък симпатизирам на Станишев и компания. Питам обаче от кога строителството на магистрали и спортни зали се счита за белег на просперитет в една държава? И Борисов не дойде ли на власт преди 4 години с едни доста по-гръмки обещания, голяма част от които останаха неизпълнени?

http://e-vestnik.bg/16181
На това аз му викам малко "стъкмистика"... А и те говорят за "пуснати", а не "построени", като включват и такива пуснати през 2005-та, 3 месеца след избирането на правителството...
Ако това не е белег на просперитет кое е? Може би постигнатото от БКП - 1 милион цигани, живеещи на помощи, 2 млн. пенсионери дето им се вдигат пенсиите всяка година с колосалните 5 лв.??? Това ли е просперитет? Защото те само това правят - вдигат помощи и пенсии. Сам се сещаш кой ги взима тези помощи, нали? И предполагам също сам се сещат, от чия заплата ги взимат, нали???
Само малко да ти припомня, че точно герб се опитаха да намалят помощите на мангалите, като въведоха изискване за посещение на училище, за да се взимат детски надбавки.
А като заговорим за предизборни обещания, я да видим сега кой ще счупи рекорда за обещано/НЕизпълнено - точно така партията столетница от посрано 20...
Последните избори са показателни - спечелиха ги с обещание за рестарт на АЕЦ Белене, похарчиха 20 млн. за референдум, и незнайно колко още милиона за събиране на подписи... Куцо, кьораво и ската си счупи краката да гласува за великото БКП, заради това обещание...
И сега какво, веднага след изборите започнаха да увъртат, че ще правят нови проучвания за рентабилност. Браво другари, дайте още няколко милиона на великия енергетик от Цанков камък, че да ви каже и той, че Белене е най-голямата простотия в тая държава през последните 30 години...
А, ама аз Цанков камък ли споменах??? ВЕЦ, който струва 1 млрд. лева и произвежда 80 МW електроенергия при пълна мощност... Я сметни за колко хиляди години ще се възвърне инвестицията  ???
Вие не може ли да разберете, че комунистите са по-лоши и чума??? Където минат оставят такива последици, че и 100 години след това да ги помни човек... Тая държава няма по-скапан период в развитието си от последните 70 години. Ама промитите мозъци не го разбират и това е най-голямата трагедия за България.
Който и да дойде по-зле няма да стане!

drago_pavlov

drago_pavlov

Ето още един "сух" факт от вчера:
http://www.dnes.bg/politika/2013/08/05/mvr-ostava-bez-sod.195573

Айде сега някой да ми обясни кой е мутра, кой обслужва интереси и т.н.
Или охранителните фирми са на боко и сега в знак на признателност бкт-то му подарява бизнес за 25 млн ???

И пак ще питам има ли някой, който все още не е разбрал, че комунистите са най-лошото нещо, което може да се случи на тая държава???

admin

Съвсем не успях да разбера идеята ти за връзка между закриването на СОД, БТК-то и Боко. Дай малко разяснения.

drago_pavlov

Цитат на: admin - Вторник, 06 Август, 2013, 09:39:44
Съвсем не успях да разбера идеята ти за връзка между закриването на СОД, БТК-то и Боко. Дай малко разяснения.
Идеята е такава, че тук няколко човека реват на умряло, че бойко е мутра, че си дава на неговите фирми и т.н., и т.н.
Сега обаче когато комунистите дават на техните хора бизнес за 25 млн. никой нищо не казва, че чак се чудиш защо съм го споменал...

admin

Имаш ли представа коя фирма охранява фабриката на "Булгартабак" в Благоевград след приватизирането й?

drago_pavlov

Цитат на: admin - Вторник, 06 Август, 2013, 10:51:46
Имаш ли представа коя фирма охранява фабриката на "Булгартабак" в Благоевград след приватизирането й?
Не, нямам представа! Само мога да предполагам, че е фирмата на някой бивш военен или полицай, който надлежно всеки месец си внася вноската в касата на посрано 20, за да охранява фабриката  ;)
А сега аз имам нужда от разяснение какво общо има фабриката в Благоевград, с това че бизнес за 25 млн. се подарява на някой???

П.П.: Admin-a, след като така афишираш, че си срещу всички и че не ти е тенденциозно поведението срещу герб (тук бих сложил икона на човече умиращо от смях) кога да очакваме в раздел "Политика и икономика" да се появи важна тема "Код: Орешарски" ? ? ?

admin

На униформите на охранителите на фабриката пише "ИПОН".
Прав си, в случая с "Булгартабак" съвсем не става дума за 25 милиона, а за много повече.
Да съм те спрял да направиш тема "Код: Орешарски"?

drago_pavlov

Цитат на: admin - Вторник, 06 Август, 2013, 11:04:02
На униформите на охранителите на фабриката пише "ИПОН".
Прав си, в случая с "Булгартабак" съвсем не става дума за 25 милиона, а за много повече.
Да съм те спрял да направиш тема "Код: Орешарски"?
Пише "ИПОН" на унифромите на охранителите на частна фабрика и това е голяма далавера ли? След като фабриката е частна може да си наеме за охрана и армията на Папата  ;)

Аз хубаво ще направя темата, ама няма кой да я закачи отгоре като важна  ;) А и въпроса беше риторичен, за да даде покаже колко си безпристрастен и колко ревеш срещу всички...
Ако толкова държиш на твърдението си:
Цитат на: admin - Петък, 02 Август, 2013, 18:13:54
Писал съм и за цялата изброена от теб измет, но явно не си забелязал. И това, че напоследък не пиша, е свързано с лични мотиви.
вземи направи една важна тема "Код: Орешарски" да поплюем и там и всички ще са доволни  8)

rolly_s

Има ли смисъл да се спори-ето това е нашият премиер http://www.youtube.com/watch?v=gv_3xi_-NGg
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

drago_pavlov

Цитат на: rolly_s - Вторник, 06 Август, 2013, 11:40:05
Има ли смисъл да се спори-ето това е нашият премиер http://www.youtube.com/watch?v=gv_3xi_-NGg
Както и в другата тема ти казах "не харесвам "махленския" начин на диалог - да се хвърлят едни твърдения, които нито са проверени, нито имат грам истина или пък да се цитират "достоверни" източници като БиволЪ или Афера.бг..."
Забавно е клипчето, но само толкова  :)
Ок, изразява се като простак. Единствения ли е - не. Има хиляди като него минали през българския парламент.
Да вземем за пример втория човек в листата на Атака, който сега е депутат в парламента - 22 годишна смръдла, със съмнително придобито образование и невероятен житейски опит, която тича като разгонена до Болен посред нощ на жълтите павета и скандира думи неразрешени за използване във формума...

Недейте да позволявате мирогледа ви да се формира от клипчета в интернет и комунистически пропаганди!

batalov80

Цитат на: driver1 - Събота, 11 Февруари, 2012, 15:37:09
   Админ, нищо не си разбрал. Може би грешката е и моя, тъй като не сложих "кредит" в кавички. Както и да е...

Леле,какви разбирачи се навъдиха тук.Нямат еша на говеждия пазар.

batalov80

Цитат на: rolly_s - Вторник, 06 Август, 2013, 11:40:05

Ни най-малко ще спорим относно тиквеника.А какво да кажем за монтанската адвокатка,която бяга от потъващия кораб в Сърбия.Там е далеч от истината.То както е тръгнало подгласниците на пожарникаря ще почнат да се изнасят като мишоци при потоп.

http://montana-dnes.com/

batalov80

Това,по комунистически ли е или по злобарски начин,а защитници на боко и плевела?

http://www.vesti.bg/bulgaria/medii/168-chasa-borisov-zapochva-chistka-v-gerb-5970171

batalov80

А бре тоя журналист кога най-после ще се скрие.То,че е тъп като галош е ясно.Пак интригантсва по медиите.Абе ти не виждаш ли,че сме на прага на гражданска война,която ти я докара,а продължаваш да се напъваш като грък на сране.Егати плоския мозък.

batalov80