• Welcome to Форум на българските шофьори.

Познайте камиона

Започната от Trucker_Boy, Сряда, 09 Февруари, 2011, 21:38:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

driver1

Цитат

Ремаркето е Fruehauf май, Бригадира е прав. ;)

Абе, ама вие даже и не четете кво съм написал, важното е да  не сте съгласни, май? Казвам, че ремаркето е "Фрьоф", но пък влекача може да е всякакъв и не виждам как марката на ремаркето влияе, или може да е ориентир за марката на влекача?

Причина за редакция : Коригиран цитат !

driver1

Бриги Магнито

Пич ский са дали Фруехауф или Фрьоф си спори с Тракерчо,но ремаркето е маде ин Франция и като се има впредвид,че е поне от 70-те години влекача едва ли е американски,защо ако се напънеш с бръмбаро мое се светнеш.
Аз казах,че е френски като предположение,но определено е европейски,а не американски,но ти са поне си мноо бързо сгряващ реши ни се правиш на умен и да дириш твойта логика е търси си я.

Бриги Магнито

dinko_68

А какво ще кажете за това:

не си ли приличат почти?..... ???

Причина за редакция: Коригиран линк!

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

dinko_68

Цитат на: DeDo Vi - Неделя, 27 Ноември, 2011, 13:21:47
Не можах да намеря авторско ама и това става. Познайте камиона. :)

Имах предвид, че си приличат с въпросната снимка на DeDo Vi

Бриги Магнито

:D :D Баце ако визираш табелката с марка на ремаркето ,да приличат си,но има бая разлики в ремаркетата мислим гофрираната ламарина е различна ,после на предният борд едното има парче с права ламарина долу,другото няма  ;).
Гледам снимката ти е от 1962 не съм бил жив тогава,даже не са ме и планували за разлика от драйвъра,но не вярвам френско ремарке да се е изнасяло за САЩ или техен модел влекач да се е внасял у Европа,причини за тва са ,че мислим има разлики у стандарта на ремаркенцата там и тук за влекача няма проблем освен арчлъка мислим.
Не е невъзможно да греша,но и двата варианта на презокеанско пазаруване на техника са ми силно,ма силно под съмнение.Е като се разкрие загадката и се окаже,че съм грешал драйвъра мое ме пояде са малко от раншко ме зафанахте.

DeDo Vi

До тук никой от вас не позна. Оставете ремаркето на мира, камиона трябва да познаете. Ники, не позна, чист американец е дръгело.

driver1

Цитат на: DeDo Vi - Понеделник, 28 Ноември, 2011, 15:30:48
До тук никой от вас не позна. Оставете ремаркето на мира, камиона трябва да познаете. Ники, не позна, чист американец е дръгело.

хахаха, май някой ще трябва да се бърка за бира?... :)

DeDo Vi

Ето ви и жокер. Това e друг модел на същата фирма производител. От вас се иска да познате фирмата производител а не конкретния модел. Успех!!!!

kRisss

Lorinser

DeDo Vi

Никола Филчев

kRisss

DeDo Vi

DeDo Vi