• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски клипчета

Започната от VALKATA:, Четвъртък, 01 Март, 2012, 19:52:58

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

loshdancho

Сега Дедо е млад. ;)
И поема по дългият път...на Спилбърг.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

DeDo Vi

Мани мани, че гепим Оскар-о за..... шлиферо. ;D
Те ви още едно кино.

DeDo Vi

loshdancho

Малии, каква "хубава" бетонка беше пътя в началото

Trucker_Boy

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 21 Май, 2012, 16:15:05
Малии, каква "хубава" бетонка беше пътя в началото

;D

Дедо това по Русия ли е ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

DeDo Vi

Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 21 Май, 2012, 16:27:21
;D

Дедо това по Русия ли е ?

Не бе, Тръкер. Крим е, не е Русия.

DeDo Vi

Това днес, на околовръстното на Букурещ.  ;D ;D ;D

Trucker_Boy

Цитат на: DeDo Vi - Понеделник, 21 Май, 2012, 21:08:33
Това днес, на околовръстното на Букурещ.  ;D ;D ;D

Супер видео ! ;D  ;D  ;D  ;D
www.sbps.eu

rider777

Дедо, интересни са клипетата,,,време е да се обзаведеш с една камерка де снима у HD и че требе да теглиме чоп за Оскаро ;-)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DeDo Vi

Е каква стана тя? Само аз и Райдеро ли се бориме за Оскаро?  ;D ;D ;D
Те ви още две клипчета.

rider777

Баси,,,усещам как че се разминем с Оскаро,,,,,, само вземи една камерка кат ората или и ти като мен имаш змии у джобо и не смееш да бъркаш :-)))
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Събота, 26 Май, 2012, 02:27:04Баси,,,усещам как че се разминем с Оскаро,,,,,, само вземи една камерка кат ората или и ти като мен имаш змии у джобо и не смееш да бъркаш :-)))
Имам алигатори у джобовете, що се отнася до купуването на техника :) :) Добре че тоя Сони-Ериксон дето снимам с него си го намерих в Ирак (в едно такси на задната седалка). Та пак има с какво да снимам. Иначе на жената съм й купил камера.
Те още едно кино:

Trucker_Boy

www.sbps.eu

DeDo Vi

Що нема звук бре Тръкерчо? Иначе тате кара ти снимаш? Ако некой караше вместо Райдеро, знаеш ли какви филми щеше да прави? Шедьоври направо.

DeDo Vi

А я да ви метнем едно видео от последния ми курс, топло топло.

rider777

;D ;D ;D ;D ;D Дедо, тоя си плачеше за Алказетцер ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ;)

rider777