• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски клипчета

Започната от VALKATA:, Четвъртък, 01 Март, 2012, 19:52:58

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: Huligan - Вторник, 25 Септември, 2012, 10:21:19
ДАФ е бате евро 3 http://www.youtube.com/watch?v=yi4QLv0hs-4&feature=youtu.be
Сори недоскиф съм баце.Къде тоз път с три ленти бре баце  ?

Цитат на: levskarq2 - Вторник, 25 Септември, 2012, 13:48:23
Не са икономични толкова вървят...  ;D
Да бе ,тука половината ще ти кажат колко бегали пусти Скании . :D :D :D :D
Относно Волвото 460 кончета ,чудна работа и аз съм прескачал едно с 420 коня с баба Наста,нещо не фърфат тез 460 кончета,хем по-лек и от мен беше с 2 тончета ма тц неке да откине.

Бриги Магнито

R560

Цитат на: Бриги Бичкията - Вторник, 25 Септември, 2012, 19:03:25
Сори недоскиф съм баце.Къде тоз път с три ленти бре баце  ?
Да бе ,тука половината ще ти кажат колко бегали пусти Скании . :D :D :D :D
Относно Волвото 460 кончета ,чудна работа и аз съм прескачал едно с 420 коня с баба Наста,нещо не фърфат тез 460 кончета,хем по-лек и от мен беше с 2 тончета ма тц неке да откине.

Бягат бягат колко бягат  ;D 460 530 не могат да се усетят от къде им идва  ;D

R560

loshdancho

Цитат на: levskarq2 - Вторник, 25 Септември, 2012, 13:48:23
Не са икономични толкова вървят...  ;D
За разлика от твоите 21-26 тона те са с по 36-40 тона чисто къде си тръгнал да се сравняваш?
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

R560

Цитат на: loshdancho - Вторник, 25 Септември, 2012, 20:21:38
За разлика от твоите 21-26 тона те са с по 36-40 тона чисто къде си тръгнал да се сравняваш?

Дали са с 40 тона ? Волвото е празно ако искаш да знаеш а Сканиите са с по 25 26... Не си мисли , че всички гондоли са с 35 40 тона дори над 40.

loshdancho

Аз на 32 се връщам да дотоваря....  А от клипа не може да се съди клко им вървят камионите е те гледай гондола с 40 тона и тотал 55  и е само 550-570к.с.
http://vbox7.com/play:ae03c80f

R560

Цитат на: loshdancho - Вторник, 25 Септември, 2012, 21:01:13
Аз на 32 се връщам да дотоваря....  А от клипа не може да се съди клко им вървят камионите е те гледай гондола с 40 тона и тотал 55  и е само 550-570к.с.
http://vbox7.com/play:ae03c80f

Точно с тая малка гондола няма да е с 40 тона  ;D ама както и да е.. А и на ВАНЯ Волвата с 40 тона вървят 120 надоло по магистралата.. Тенкю и за минуса  ;D

loshdancho

Точно тази гондола събира 42 тона сух  пясък без проблем. Ако е мокър стига до 47 тона.

Huligan

Цитат на: Бриги Бичкията - Вторник, 25 Септември, 2012, 19:03:25
Сори недоскиф съм баце.Къде тоз път с три ленти бре баце  ?
                                                                                                                                                                                                                                                                                      Турция

VALKATA:

ИванТ

Благодаря за споделеното на видео, но понеже Вашите клипове имат изключително добър музикален съпровод, моля да публикувате и имената на песните. Поздрави!
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

VALKATA:

Първата песен е:
Jasar Ahmedovski - Rastasmo se ko dve reke

Втората е:
Triantafyllos - Edo Teleionei To Paixnidi

Ето тук не много интересно клипче  но през паузите всеки знае, че е скука. :D

American

Пътен възел в Далас, Тексас.

smoking gun

American

Преминаване през Сейнт Луиз, Мисури. Вижда се арката (неръждаема стомана), символ на града. Реката е Мисисипи, разделя щатите Илиной и Мисури.

smoking gun

Бриги Магнито

Американ предполагам клипчетата са страхотни,но имат един проблем и той е невъзможността да бъдат гледани.

Бриги Магнито