• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски клипчета

Започната от VALKATA:, Четвъртък, 01 Март, 2012, 19:52:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ET VIT-93

Цитат на: American - Неделя, 28 Октомври, 2012, 19:06:16
Преминаване през Сейнт Луиз, Мисури. Вижда се арката (неръждаема стомана), символ на града. Реката е Мисисипи, разделя щатите Илиной и Мисури.

:oСлушай,ВАКАНТАНКА нетръгват ???,а ми се искаше да видя дали е гола ламарина тази Арка,или е никелирана :o ??? ;) :D ;DВиж там викай Духа на ГОЛЯМАТА МЕЧКА белким тръгнат ;) ;D

ET VIT-93

Бриги Магнито

Тенкю баце,са вече е друго. ;)
Получавал ли си коментар в тубето от сорта,,що  качваш щом са лични(частни),, аз получих ;)

Бриги Магнито

loshdancho

Харесва ми по хамериканско... Магистралите широки, нямат ограничител  и тахо...Е камионите са дървени малко, ама пък са големи.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

American

80та и 90та вървят заедно тук при влизане от Индиана в Илиной
На един от бетонните мостове отгоре има надпис (добре дошли в Илиной)

smoking gun

admin

Да питам само Илиной ли е, или Илинойс?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

American

Пише се със S накрая, но не се произнася.
smoking gun

American

Това видео е с прецакан звук
94та магистрала към Чикаго даунтаун

smoking gun

American

Пътен възел близо до Чикаго i-55 & i-355

smoking gun

American

Mackinaw Bridge - един от най-големите окачени мостове в света, свързва двете големи части на щата Мичиган.

smoking gun

rider777

Такива пътища като в горните клипове няма в Европа,,,виж тук как е  ;D ;D ;D
  и още едно
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

American

Тове е по селските пътища в Кентъки, един от любимите ми щати.
Ако трябва с три думи да определя Кентъки, това са УИСКИ,  КОНЕ,  ПЕЩЕРИ

smoking gun

loshdancho

Клиповете не са авторски, ама това си е Дедо Ламби на младини, докато е бил само MAN-чо.

DeDo Vi

Темата е "Авторски клипчета", моля не поствайте клипове от Ю-туб, престанете да кепазите темите. Аман от папагали.

loshdancho

Намери.кой да го каже.....
Не, че се заяждаш, ама само ти си мислиш така!
Аз съ обяснил това, което ти пишеш още от горе.... А киповете съм ги качил аз в тубата изтеглени от самата фирма....
Така, че вместо да спамиш навсякъде , просто не ги гледай толкова е лесно.

rider777

;) Дедо, намерих ги тия 2 клипчета от Тубата,,,, същите ги има и в Vbox7 ама не знам как да ги качвам от бокса. И понеже качваме клипчета гепени от Тубата трябва да заделяме за по бира на авторите им  ;)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777