• Welcome to Форум на българските шофьори.

Браунов газ

Започната от scaniavolvo, Сряда, 14 Март, 2012, 19:41:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Тоя със зелената течност се казваше Стефан Найденов и почина преди 2 години в пълна мизерия в Младост, до последно си чакаше милионите и не ни каза формулата. По неговият начин я е палил и един пич преди 40 години, но него го убиват веднага на другият ден след демонстрацията, но съм сигурен, че преди това са му взели формулата,,,   Пълнейки си резервоара пич ти не пълниш гушите на арабите а само на няколко еврейски фамилии ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

toregora

До rider777
  Е в края на краищата че споделиш ли как си караше пежото на диводороден оксид или те е шубе от фамилия Ротшилд или Билдерберг.И има значи все пак световна конспирация .

toregora

rider777

А не бре,,,ич няма конспирация,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: rider777 - Събота, 23 Юни, 2012, 01:26:45
Тоя със зелената течност се казваше Стефан Найденов и почина преди 2 години в пълна мизерия в Младост, до последно си чакаше милионите и не ни каза формулата. По неговият начин я е палил и един пич преди 40 години, но него го убиват веднага на другият ден след демонстрацията, но съм сигурен, че преди това са му взели формулата,,,   Пълнейки си резервоара пич ти не пълниш гушите на арабите а само на няколко еврейски фамилии ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Скоро някой беше дал линк във форума към един много интересен филм и в този филм разказваха как на година оборота в световен мащаб за всевъзможни горива надхвърля 200 ТРИЛИОНА долара.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!