• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-добрата българска бира според вас?

Започната от emcho, Сряда, 11 Април, 2012, 15:51:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Коя марка бира предпочитате?

Каменица
Загорка
Болярка
Старопрамен
Ариана
Шуменско
Пиринско
Друга
Не пия бира

Станимир

Станимир

mylord56

Аз предпочитам "Каменица", ако липсва в момента, тогава "Ариана".
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

mylord56

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

!na

Още един глас за Болярка от мен.
Миналата седмица я опитах за първи път и ми допадна.
А какво прави Старопрамен в анкетата?
Нали за български бири е питанката.
Иначе има и други чужди марки, които се произвеждат тук - Амстел, Стела, Бекс...
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

SEMPER

Цитат на: !na - Петък, 13 Април, 2012, 09:42:58

А какво прави Старопрамен в анкетата?
Нали за български бири е питанката.
Иначе има и други чужди марки, които се произвеждат тук - Амстел, Стела, Бекс...

Защото няма нищо общо с оригинала ;D

За Стелата важи същото - тотално различна е от белгийските бири.

За останалите две не мога да се изкажа компетентно ...
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

kanonir

???Е  хубава работа -никой ли не пие ШУМЕНСКО???????
Най-доброто пиво,от най-старата пивоварна в Б-я!!!!!!
Човекът е човек,когато е на път-жената е жена ,когато е по гръб!!!

admin

Напоследък минах на Амстел и мисля, че е много добра.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

caterpillar

Още един почитател на Шуменско в мое лице :D
Всеки неуспял шофьор става багерист!!!

Люси

В България употребявам Загорка,а навън си търся червен Гролш няма по-добра бира за мен!!! ;)

bojo

В България Каменица или Загорка,навън zipfer или amstel  :P уважавам хората,които обичат бира ;D
Божо

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D Ако някой ми каже, че е пил бира от двайсетина години насам ще му повярвам ако го е направил в Чехия или Германия и то само наливно прясно,,, в България има една Жива бира за която твърдят, че е бира, ама ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Люси

Живата бира е много добра,ама последния път от 2 малки едвам уцелих вратата да изляза от заведението!!!

rider777

Аз пробвах Жива бира в едно заведение срещу НДКто на културата ама не можах да открия кой знае каква прилика с истинската бира от едно време дето на третия ден хващаше парцали,,,нали я помните
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

bojo

Цитат на: rider777 - Неделя, 02 Декември, 2012, 13:27:01
Аз пробвах Жива бира в едно заведение срещу НДКто на културата ама не можах да открия кой знае каква прилика с истинската бира от едно време дето на третия ден хващаше парцали,,,нали я помните
Струваше 0.32ст. в супера ;D
Божо

seal

Интересно защо липсва в класацията Астика
а има некви нечувани бири като Болярка, Пиринско.

grants

Аз си къркам Арианка от друго ме боли тиквата. ;)
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари