• Welcome to Форум на българските шофьори.

Въпроси на един новобранец

Започната от Neron, Събота, 21 Април, 2012, 21:35:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Neron

Здравейте на всички.От доста време чета този прекрасен форум и много неща съм научил оттук.Искам да попитам пишещите тук за фирма Пимк.Прочетох доста мнения,но нищо конкретно.Едни плюят,а други казват,че са добре.Къде е истината?И още един въпрос има ли друга алтернатива за начинаещ шофьор като мен?
Лек път.

Neron

Slav_305

http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=1337.0
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=148.0
Ако не си ги прочел внимателно- прочети ги пак. От написаното, аз за мен си, си правя заключение, че не са коректни и не си струва да се заробваш 3 години. :)
Play Golf, don't drive it!

Slav_305

Play Golf, don't drive it!

Zepp44

Бягай далече от там освен ако не искаш да работиш за без пари, ама не ми се вярва да искаш  ;)

Бриги Магнито

Баце алтернатива гаранция има да знааш,ПИМК  е лесният и тъпият вариант ,за жалост не мога да те насоча към алтернатива ,но определено ако се заогледаш и затърсиш ще откриеш по-добър вариант.

Neron

Благодаря на всички за отговорите.
Цитат на: Slav_305 - Събота, 21 Април, 2012, 22:01:47
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=1337.0
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=148.0
Ако не си ги прочел внимателно- прочети ги пак. От написаното, аз за мен си, си правя заключение, че не са коректни и не си струва да се заробваш 3 години. :)
Прочел съм темите по няколко пъти,плюс още няколко,които намерих в интернет.
Цитат на: Zepp44 - Събота, 21 Април, 2012, 22:18:37
Бягай далече от там освен ако не искаш да работиш за без пари, ама не ми се вярва да искаш  ;)
И все пак,като човек,работил там,да те попитам колко плащат?Ако искаш сподели на лс.
Цитат на: Бригадира - Неделя, 22 Април, 2012, 08:27:24
Баце алтернатива гаранция има да знааш,ПИМК  е лесният и тъпият вариант ,за жалост не мога да те насоча към алтернатива ,но определено ако се заогледаш и затърсиш ще откриеш по-добър вариант.
Със сигурност има алтернатива,но аз за една година не можах да я открия.Проверих на много места,включително и в чужбина и или ми искат стаж,или са фирми,които изобщо не плащат.

Лек път.

Бриги Магнито

Баце как си го написал се оказва,че ПИМК-о си е фирма огин бре,не мой така ,те ти друг не добър съвет,но по-добър от твойта ПИМК ,намери 400 кинти за курс компетентност и бегай у ВИЛИ-ти БЕТЦ колко и да е умрела работа там гаранция ти давам е по-арно от ПИМК-о е верно релацията там не е Спанята ми е Казахстан,но пък поне пароци за салам и леб ,че има вервай ми,че у ПИМК-о мое и да нема. ;)

rider777

С тоя Авган де оди са Бецо, не е голема веселба,,преди месец - два,,,три ли беха измреха трима колеги от студ там,,,а може и повече да са,,,, тъй, че по-добре Испания от Авган ;-)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Неделя, 22 Април, 2012, 10:36:23
С тоя Авган де оди са Бецо, не е голема веселба,,преди месец - два,,,три ли беха измреха трима колеги от студ там,,,а може и повече да са,,,, тъй, че по-добре Испания от Авган ;-)
Точната бройка е 7 ако не ви лъжа,но не е само студа  е виновен има и жертви от здравни проблеми,както казах по-добре мисля ,че е сит у Авган или Казахстан отколко гладен у Спанята,но всеки си решава сам.Не хваля ни Бетцо ни ПИМК-о просто казвам,че алтернативи има за човек без стаж.Съответно ако се вземе работата присърце ще излезнат и други варианти предполагам.

Neron

Цитат на: Бригадира - Неделя, 22 Април, 2012, 10:28:18
Баце как си го написал се оказва,че ПИМК-о си е фирма огин бре,не мой така ,те ти друг не добър съвет,но по-добър от твойта ПИМК ,намери 400 кинти за курс компетентност и бегай у ВИЛИ-ти БЕТЦ колко и да е умрела работа там гаранция ти давам е по-арно от ПИМК-о е верно релацията там не е Спанята ми е Казахстан,но пък поне пароци за салам и леб ,че има вервай ми,че у ПИМК-о мое и да нема. ;)
Имаш ли информация къде да се запиша за пуца на Вили Бетц?

Бриги Магнито

Ми не баце,но ако имаш път към Горубляне ги питаш на бариерата ,че искаш си пуснеш молба и те ще те насочат иначе кат влезеш от лево пише учебен център,ма там си оправяме документите за разтоварване,ако бръмна натам и се сетя ще разпитам и ще драсна.

Neron

Разгледах всичката информация,която намерих относно Вили Бетц..Не знам на вас как ви изглежда,но на мен ми се струва по-зле от Пимк.Бавят заплатите.В спедитора също е пълно с оплаквания от тях.Иначе за релациите не ме интересува особенно къде се пътува.Даже ми е по-интересно към азия.Европа съм я обиколил няколко пъти с кола.

Boroman21

От разговорите ми с Цара останах с впечатление че вече си искат и "почерпка" освен да изкараш ПУЦа.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Neron - Събота, 21 Април, 2012, 21:35:58
Здравейте на всички.От доста време чета този прекрасен форум и много неща съм научил оттук.Искам да попитам пишещите тук за фирма Пимк.Прочетох доста мнения,но нищо конкретно.Едни плюят,а други казват,че са добре.Къде е истината?И още един въпрос има ли друга алтернатива за начинаещ шофьор като мен?
Лек път.

Никога не съм имал желание да работя там, поне за сега. Няколко мои колеги от Градския транспорт София, преди 5-6 години започнаха работа там. Все още са там. Даже е безсмислено да ги питам как е?
    Единствено на двойка евентуално, можеш да вземеш голяма част от очакваните пари. Защото - най-вероятно ще си свършил работа. Някой да не очаква, че с шофьорски курс от 5-6 астрономически часа, е подготвен за работа. Колкото и "еретично" да звучи, ако не си свършил работа, нормално е да не ти платят.
    Колкото и да е странно за тези които са чували, че тираджиите взимат много пари. Налага се да ИНВЕСТИРАШ малко повече от няколко стотин лева за курса.
    "Пимк", имат 700 или 800 камиона, едва ли работят без пари. Ако очакваш, че ще те вземат в някоя хубава фирма, която плаща добре, но е с много високи изисквания, може и да не стане. Ако имаш и други предложения, тогава мисли, ако не, нямаш особен избор. А такива безценни съвети като, "бягай надалеч", за нищо не стават.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Neron

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Вторник, 24 Април, 2012, 03:54:26
    Никога не съм имал желание да работя там, поне за сега. Няколко мои колеги от Градския транспорт София, преди 5-6 години започнаха работа там. Все още са там. Даже е безсмислено да ги питам как е?
    Единствено на двойка евентуално, можеш да вземеш голяма част от очакваните пари. Защото - най-вероятно ще си свършил работа. Някой да не очаква, че с шофьорски курс от 5-6 астрономически часа, е подготвен за работа. Колкото и "еретично" да звучи, ако не си свършил работа, нормално е да не ти платят.
    Колкото и да е странно за тези които са чували, че тираджиите взимат много пари. Налага се да ИНВЕСТИРАШ малко повече от няколко стотин лева за курса.
    "Пимк", имат 700 или 800 камиона, едва ли работят без пари. Ако очакваш, че ще те вземат в някоя хубава фирма, която плаща добре, но е с много високи изисквания, може и да не стане. Ако имаш и други предложения, тогава мисли, ако не, нямаш особен избор. А такива безценни съвети като, "бягай надалеч", за нищо не стават.
Благодаря за мнението,колега.

Лек път.

Бриги Магнито

Илчев ти в Малашевци ли си бил баце,че само от там има в ПИМК-а ,но те започнаха там през 2006г. ако поВним качественно ,струва ми се скоро не си ги чувал.
Как и да е,бегайте към ПИМК там е истината.

Бриги Магнито