• Welcome to Форум на българските шофьори.

Мечтаят ли българите и за какво?

Започната от комбайнер, Събота, 28 Април, 2012, 22:27:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

комбайнер

Всеки ден нещо правим, к р а ч и м напред или назад, все с някакви проблеми се борим. И тук понякога споделяме.
А случва ли се да мечтаем истински, или това е запазено право на детските години?
Каса бира, или кило пържоли, или джип, това мечти ли са? Намирането на работа, мечта ли е?
Вие мечтаете ли и за какво?

комбайнер

Бриги Магнито

Баце да си признаем не мечтаем.
Но си се смислям нон стоп за снаа русичка за мама,ма туй не е мечта.
Лошо е обаче баце,че как върви ,че почнем да мечтаем за шише с бире скоро. :(

Бриги Магнито

ivopifeca

Баика, маи почнахме да мечтаеме за нормални неща и нужди... :-\Камо ли да седнеме некъде,някога,както си требе,да си изкараме ваканцията-зиме у планину,лете на море...къде стигнахме... ???

SEMPER

Цитат на: ivopifeca - Събота, 28 Април, 2012, 23:10:51
Баика, маи почнахме да мечтаеме за нормални неща и нужди... :-\Камо ли да седнеме некъде,някога,както си требе,да си изкараме ваканцията-зиме у планину,лете на море...къде стигнахме... ???

Е точно де ме боли бутна.

Нормалните хора си карат отпуски почивки де им е кеф по света, само аз заради разни  битовизми и стечения на обстоятелствата всеки път се прибирам у кочинката.

Ей на сега - прехвърлих 3 месеца стоене в БГ, трябваше вече да се прибирам, ноооооо се налага поне още 2 месеца да съм тук.
Не че е кой знае колко лошо, но съм в тотална неплатена  :(

Си мечтаем другото лято през отпуската да сме я в Тайланд, я в Барбадос, ама си знам че най вероятно пак ще съм в БГ >:(
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

DeDo Vi

Цитат на: SEMPER - Неделя, 29 Април, 2012, 00:07:56
Е точно де ме боли бутна.

Нормалните хора си карат отпуски почивки де им е кеф по света, само аз заради разни  битовизми и стечения на обстоятелствата всеки път се прибирам у кочинката.

Ей на сега - прехвърлих 3 месеца стоене в БГ, трябваше вече да се прибирам, ноооооо се налага поне още 2 месеца да съм тук.
Не че е кой знае колко лошо, но съм в тотална неплатена  :(

Си мечтаем другото лято през отпуската да сме я в Тайланд, я в Барбадос, ама си знам че най вероятно пак ще съм в БГ >:(
Стига плака па ти бе, нали си шваба. Турил си Швабското знаме на профила. Или си БЪЛГАРИН или не си със всичките негативи и активи. На к'ъв се парвиш? Седи си у швабско, и не наричай РОДИНАТА си "кочина". Може и да не е най-добрата държава за живеене, но ТОВА Е НАШАТА ДЪРЖАВА И РОДИНА. РАЗБРА ЛИ? И ако ми кажеш че не те боде нещо в сърцето когато си далеч от България, изгубен си брат.

bruto

Може и да ви е смешно ,но аз всеки ден си мечтая да не работя .....ама нищо . Мечтите са безплатни .  ;D

SEMPER

Цитат на: DeDo Vi - Неделя, 29 Април, 2012, 00:19:26
Стига плака па ти бе, нали си шваба. Турил си Швабското знаме на профила. Или си БЪЛГАРИН или не си със всичките негативи и активи. На к'ъв се парвиш? Седи си у швабско, и не наричай РОДИНАТА си "кочина". Може и да не е най-добрата държава за живеене, но ТОВА Е НАШАТА ДЪРЖАВА И РОДИНА. РАЗБРА ЛИ? И ако ми кажеш че не те боде нещо в сърцето когато си далеч от България, изгубен си брат.

Дедо, не е швабско знаменцето там дето съм, ами е те това

Не знам, сигурно няма как да ти го обясня, но колеги, комшии и изобщо цялата пасмина там живее през годината за да отиде на урлауб я в Испания, я в Мароко, или де му дойде фантазията.

Само нашенци си ходят все в България, и турците в Турция.
Честно, наистина искам да го пропусна някоя година, обаче ... родители -стари,болни .... и напоследък се налага да си седим доста време тук.

Иначе не казвам "кочина" а ползвам умалителното - кочинка - което ясно  показва че ми е мила държавата
И с кеф не бих го ползвал този епитет стига държавата да даде поне малък повод.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

DeDo Vi

Цитат на: SEMPER - Неделя, 29 Април, 2012, 00:53:02
Дедо, не е швабско знаменцето там дето съм, ами е те това

Не знам, сигурно няма как да ти го обясня, но колеги, комшии и изобщо цялата пасмина там живее през годината за да отиде на урлауб я в Испания, я в Мароко, или де му дойде фантазията.

Само нашенци си ходят все в България, и турците в Турция.
Честно, наистина искам да го пропусна някоя година, обаче ... родители -стари,болни .... и напоследък се налага да си седим доста време тук.

Иначе не казвам "кочина" а ползвам умалителното - кочинка - което ясно  показва че ми е мила държавата
И с кеф не бих го ползвал този епитет стига държавата да даде поне малък повод.
Добре разбрах те. Айде да се разбереме като ората. Ти си нещо като шеф тука у форума нали?
Може ли след като е форум на БЪЛГАРСКИТЕ шофьори, в профилите на регистрираните БЪЛГАРСКИ потребители да се мъдрят флагове на други държави??? Е значи не е форум на БЪЛГАРСКИТЕ шофьори а? Не знам как ще ме разбереш, накриво или на въпреки но аз мисля, че след като ти се определяш като БЪЛГАРИН под името ти не трябва да има флаг на друга държава. Вчера спрях да си купя хляб в едно село в Украйна и в магазина висеше Българският флаг и магазинерката въпреки че не е живяла никога в БЪЛГАРИЯ е повече БЪЛГАРКА от повечето цървули които се имат за Българи. Схвана ли ми мисълта, ако можете вземете некви мерки с Админчето та под всеки БЪЛГАРСКИ шофер де се развява БЪЛГАРСКИ флаг (поне във форума де), нищо че сюе цървулковци.

SEMPER

Е не съм чак толкова шефче  ;D ;D ;D
Туй са си на админа работи.

DeDo Vi

Цитат на: SEMPER - Неделя, 29 Април, 2012, 01:15:54
Е не съм чак толкова шефче  ;D ;D ;D
Туй са си на админа работи.

Е, как да ти го кажа по-директно? Поне на теб ще ти го кажа, смени флага под името си във профила. Нека да е БЪЛГАРСКИЯТ ФЛАГ след като се определяш като Български шофьор. Колко още трябва да пиша за да ме разбереш бе Брат? И дано и другите които четат тази тема да ме разберат. Не напразно пиша БЪЛГАРСКИ с ГЛАВНИ букви.

комбайнер

Цитат на: Бригадира - Събота, 28 Април, 2012, 22:34:23
Баце да си признаем не мечтаем.
Но си се смислям нон стоп за снаа русичка за мама,ма туй не е мечта.
Лошо е обаче баце,че как върви ,че почнем да мечтаем за шише с бире скоро. :(

"Да си признаем не мечтаем" ----- Лошо, много лошо!
Цел ден търсих и ни една мечта не хванах. Все разни проблеми светкат, разни задачи и задачки, ама мечта не видех.Ега ти и скуката! Що не взема тълковния речник, да проверя, да не бъркам нещо.
Жив човек без мечти, си е жив робот. Ако се отучи да яде и пие става ...онова дек му викат перпетомобил. ;)
Чудя се , ако глътна няколко промилчета, дали нема да фокусирам некоя ....
и дали ще се брои....

При липса на мечти, има ли доктор, цяр или .....инвалидна пенсия? Знае ли някой?

trenti

Да живея в Швеция, Япония или Австралия и да си карам автовлакчето през пустошта  ;D

Като цяло мечтата ми е за уреден и спокоен животец с любяща мома  ;D
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

bruto

Цитат на: trenti - Неделя, 29 Април, 2012, 18:45:10
Да живея в Швеция, Япония или Австралия и да си карам автовлакчето през пустошта  ;D

Като цяло мечтата ми е за уреден и спокоен животец с любяща мома  ;D
Внимавайте какво си пожелавате , защото може да се збъдне и после да останете разочаровани .Човек е устроен така ,че винаги иска нещо друго в последствие .

bad_kras

Човек така е устроен че , никога не му стига --- па било и мечтите. Много (колеги) както и аз , мечтаят за тих спокоен живот ( някъде да имам една вила , ама нищо не ми требе , само спокойствие и т.н.) , точно след най много месец престой и тази мечта се изпарява.  ;)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

пейчо

Колко са ти големи мечтите толкова си голям и ти. Левски си е мечтал за чиста и свята република и човека е работил по тази мечта. Ние какво правим да се сбъднат нашите мечти?

пейчо