• Welcome to Форум на българските шофьори.

Започна кампания за толерантност на пътя "Малки и големи заедно на пътя"

Започната от Rider, Сряда, 30 Март, 2011, 13:27:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Rider

През март официално бе даден стартът на национална кампания за повече толерантност на пътя между леките и тежкотоварни автомобили в България - ,,Малки и големи заедно на пътя". Инициаторите призовават за повече сигурност на пътя и намаляване на инцидентите чрез толерантност и повишена информираност на шофьорите на коли и камиони у нас. Под мотото "Малки и големи заедно на пътя" протече и откриването на Мото сезон 2011.

Кампанията е по инициатива на камионите Волво и включва разпространяване на стикери за леки и товарни автомобили "Аз съм толерантен, а ти?" и книжки наръчници за безопасно движение на пътя. Всеки, който подкрепя инициативата може да се включи и в страницата във facebook на кампанията на http://www.facebook.com/VolvoTrucksBGCampaign.

Малките жестове са от голямо значение!

!na

Малки и големи играят заедно за зимни гуми  :D

Ако имате регистрация във фейсбук, можете да се включите в играта тук https://www.facebook.com/#!/VolvoTrucksBGCampaign?sk=app_198993670180941
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

!na

Trucker_Boy

Цитат на: !na - Четвъртък, 01 Декември, 2011, 16:39:21
Малки и големи играят заедно за зимни гуми  :D

Ако имате регистрация във фейсбук, можете да се включите в играта тук https://www.facebook.com/#!/VolvoTrucksBGCampaign?sk=app_198993670180941

Супер , тегленето на 23-ти Декември ли е ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

!na

Цитат на: Trucker_Boy - Четвъртък, 01 Декември, 2011, 18:48:59

Супер , тегленето на 23-ти Декември ли е ?

На 23ти ще бъде изтеглена голямата награда измежду всички, които са отговорили вярно на всички въпроси.
Преди това, всяка седмица ще има по-малки награди, които ще се теглят между отговорилите вярно на конкретния въпрос.

bad_kras

:) Аз вече участвам , включете се и вие . Не забравяйте и да проявите толерантност по пътя по който пътувате .  5- 10 минути не са от значение - отстъпи и дай предимство на малкия или големия пред теб!!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Бриги Магнито

Стараем се bad_kras,но у Големо село у час пик пробай да се преустроиш с некой въз дълъг дръгел и ше установиш,че малко мисията е невъзможна и за съжаление си остава старио метод.
Мъцам за Големо село оти съм си тамошен ,ми се не сърдите,че мъцам за другаде инак комай навсекъде е така.
Мноо се чудим верно ко ше стане чак толкова ако колегиално пуснеш некой изглежда у моменто ше свърши свето.
За тва бацко е културен у първите 10 секунди няма ли резултат барабар с лепенката де съм лепнал  на ремаркенцето изотдзадзе ги налитам брутално има мноо безсмъртни индивиди под секрет да Ви мъцнем,но па и бацко е див и тъпо ,но упорито копеле.

Честно казано,мислим да разлепим лепенката нищо не стаа у тая държава,мамка му,пробах с финес ма греда ,за тва старио нагльорски метод си го връщам на моменто.
Тъпо ми мисленето,но у моменто май си е правилно.

Бриги Магнито