• Welcome to Форум на българските шофьори.

Наглост до N-та степен

Започната от VOLVO 480, Четвъртък, 28 Февруари, 2013, 10:44:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VOLVO 480

Шофьор на товарен автомобил за международен транспорт вътрешно в Европа

Опит и минимум 2 години стаж като шофьор на товарен автомобил за международен транспорт.
Да познава пътищата и градовете на държавите в Европа : Франция,Германия,Испания,
страните от Бенелюкс (Белгия,Холандия,Люксембург),Дания,Англия.

Ние изискваме:

1.Умение да се работи с книжни карти и атласи.
2.Компютърна грамотност и работа с компютърните карти MapPoint или Autoroute. Да притежава Laptop.
Умение да се работи с географски координати.
Управлението на автомобила използвайки указанията само на навигация - абсолютно нежелателно и забранено.
3.Елементарни технически познания по устройството на камиона и ремаркето.
4.Познание на нормативната уредба и умение за разпределение на времето за работа и почивка.
5.Работа поне 4 месеца.

Необходими документи :

1.Шофьорска книжка категория CE
2.Карта за квалификация на водач на МПС
3.Удостоверение за психологична годност
4.Дигитална карта за тахограф.Номера на актуалната шофьорска книжка да е вписан в точка 5а на лицевата страна на картата !!!
5.Медицинско свидетелство.

Релация : Дания - Германия, Бенелюкс,Франция, Испания и Португалия.
Заплащане : 1300 евро (българска заплата плюс командировки) до 11 000 км и 0,12 евро/км над 11 000 км.(признати от спедицията).
Повече от 12 500 км по тази релация не могат да се направят. Има групажи - от 2 - 7 адреса в посока.
Тази оферта на заплащане е само за тази релация.
Автомобилите са : Скания,МАН,Волво , евронорма : евро 4 и евро 5.

Лице за контакт : Димитров
телефони : GSM 0879602875

Месторабота:    Пловдив / България
Заплата:    от 1300 до 1500 EUR (Нето)

То бива наглост ,но това е прекалено,и нямаш право да ползваш навигация,и забележете задължително да имате лаптоп,а заплащането мижаво!Пълно е със смешници,о Боже прибери си вересиите! >:( >:( >:(

VOLVO 480

Mandor

1300 Евро си е прилична заплата за България, поне в момента. А това че шефа иска да се справиш с намирането на адреса ако се скапе навигацията... Все пак MapPoint или Autoroute са си програми за навигация. Просто не разбирам...
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

bigdedi

Това го може само един ВЕЛИК шофер-Славчо Александров или така наречения Vincent Vega.
Докато изпълнява всички изисквания,описани в обявата,той е способен и на куп други неща.
Просто извънземен.

djingov

Искат да работиш с атласи и карти,а още малко и по звездите да се ориентираш,че е по точно.Усещам,че и камиона сам ще ремонтираш и си диспечер на себе си супер.

spa67

Ами,тези 7 адреса на ден,изобщо не правят 12000км.,ама айде то другите простотии не са малко.По въпроса с картите съм съгласен,че всеки би трявало да може да работи с тях.А неползването на навигация,за мен значи едно-,,виж на стр. еди коя си до аутобан еди кой си,до него върви паралелно един L по него ще минеш,че е по пряк ай със здраве,,.Поне мен това ме съмнява.

Красимир

Цитат на: Mandor - Четвъртък, 28 Февруари, 2013, 10:55:19
1300 Евро си е прилична заплата за България, поне в момента. ......... Просто не разбирам...
Кое не разбираш колега?
4 месеца в Европа,без да се прибираш за тези пари е смешно.А когато говорим и за групажи до 7 адреса,вече става комично.
ПО-ДОБРЕ 20 МИНУТИ ПО-КЪСНО,ОТ КОЛКОТО 20 ГОДИНИ ПО-РАНО

abator

Изискванията ми се виждат долу-горе разумни. Не се иска да не ползваш навигация, а да не и се доверяваш напълно. Нали сте съгласни, че ако пътувате от Варна за Перник, няма да минете покрай Народното събрание, защото така казала навигацията.

Тая работа с групажите и километрите ми се вижда малко нереална. Може би точно тук е заложена уловката. Обещават ти едни пари при 11 000 км., а в последствие се оказва, че примерно повече от 10 000 не могат да се направят. Това е идеалното условие да ти отрежат от заплатата и да те изкарат пълен некадърник.

Sido89

Цитатdjingov:Искат да работиш с атласи и карти,а още малко и по звездите да се ориентираш,че е по точно.Усещам,че и камиона сам ще ремонтираш и си диспечер на себе си супер.
Твоят коментар направо ме разби :D (y)

stoil nedev

Другарю Димитров, така както сте си написали обявата става напълно ясно че си търсите начинаещи любители ТИР-туристи.
Средностатистическият "тексимаджия" не се нуждае от обяснения давани като за полуграмотен хамалин.
Освен това научете някой неща и не си противоречете в обявата като я пуснете следващият път.
Например : заплащане твърдо или на километър.
Ако става въпрос за до 7 групажа и не заявите твърдо заплащане то при Вас би се хванал на работа само заблуден овчарин расъл между Странджа и Средна гора. Или по лошо , стар Гюро Дападжиев който идва във фирмата за да изяви клептоманските си "умения" в гепенето на свидното за всички вас превозвачи дизелово гориво . А може и нещо от ремаркето без значение какво е то , просто за да е в играта или за да го размени за някаква високо - ниско- градусна напитка :)
Признавам , мразя всички превозвачи , особенно най- много тези в татковината ми но.......... вярвайте ми те са си го заслужили многократно.
Просто един първомартенски съвет : Помислете , нормален водач с нормално заплащане или алкохолик - злосторник.
Изборът е Ваш!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

scaniavolvo

Цитат на: stoil nedev - Петък, 01 Март, 2013, 22:44:24
Другарю Димитров, така както сте си написали обявата става напълно ясно че си търсите начинаещи любители ТИР-туристи.
Средностатистическият "тексимаджия" не се нуждае от обяснения давани като за полуграмотен хамалин.
Освен това научете някой неща и не си противоречете в обявата като я пуснете следващият път.
Например : заплащане твърдо или на километър.
Ако става въпрос за до 7 групажа и не заявите твърдо заплащане то при Вас би се хванал на работа само заблуден овчарин расъл между Странджа и Средна гора. Или по лошо , стар Гюро Дападжиев който идва във фирмата за да изяви клептоманските си "умения" в гепенето на свидното за всички вас превозвачи дизелово гориво . А може и нещо от ремаркето без значение какво е то , просто за да е в играта или за да го размени за някаква високо - ниско- градусна напитка :)
Признавам , мразя всички превозвачи , особенно най- много тези в татковината ми но.......... вярвайте ми те са си го заслужили многократно.
Просто един първомартенски съвет : Помислете , нормален водач с нормално заплащане или алкохолик - злосторник.
Изборът е Ваш!
+

instruktora

Здравейте а ся кажете колко пари сакате от човеко и му напишете да знае  :o :o :o :o

bojo

Цитат на: instruktora - Четвъртък, 07 Март, 2013, 14:11:21
Здравейте а ся кажете колко пари сакате от човеко и му напишете да знае  :o :o :o :o
Е поне 2500 е ,лаптопа и навигацията да са от него,DKW за зареждане,без норма,да се товари на един адрес,най много два,да се работи месец и половина два и така само най необходимото без да наглеем. 8)
Божо

instruktora

И да нема ЖПС-система така де да можем повече нали знаете ;D ;D ;D ??? ??? ??? ???

Rammbon

1200Е и тук се изкарват с много по-малко простотии и улеснено минаване през джедаите. И пак си е каране, но до към 2700км на седмица .

Sido89

Според мен подобни обяви са породени от мизерията,в която тъне Българския народ.То да беше само този.Всеки изисква,а на среща не дава нищо."Като не си доволен,напусни!На вън има много гладни."...
Това е реалноста тук в България.Докато сме на това дередже,ще има такива като този.Проблема не е в него,а в цялата система.Проблема не е в демокрацията,а в начина по,който се възприема от родните политици.
Това е моето мнение.На 23 години съм и честно казано обявата,не ми направи голямо впечатление,защото такива в Джобса ги има много.И всичко това е заради цялата мизерия...за жалост.

Sido89