• Welcome to Форум на българските шофьори.

Наглост до N-та степен

Започната от VOLVO 480, Четвъртък, 28 Февруари, 2013, 10:44:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

instruktora

Брей почна се с торбата с лъжите а запрете се нали това е за чорбаджии те бре па се оказа че и ние не сме стока така че по кротко ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

instruktora

milenj

Цитат на: rider777 - Неделя, 10 Март, 2013, 08:56:15
Да те карам да ми верваш,,,,,,,,,,,,,,, верно си елементарен ,,,, я ми кажи какво е Рунжис ,,,, това е сигурно най-голямата зона на Париж ама според теб май е нещо друго,,,,,
Вярно е!Рунжис е една от най големи индустриални зони в Париж.Сега не знам как се влиза,но преди години пускахме франкове в едни големи кошници и бариерата се вдигаше.Райдер не се пали братле,няма смисъл точно тук.

milenj

rider777

Сега пъхаш Шел картата или друга и вдига бариерата,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

bigdedi

Определението "Индустриална зона" не е правилна.
Там да сте видяли производство?
Една голяма борса в която има всичко,това е.Търговия на едро.

djingov

Не се карайте търговия на едро ли е или индустриална зона и двамата е видно,че сте ходили.Пийте по една бира на някой паркинг и това е.

chefolini

Цитат на: djingov - Неделя, 10 Март, 2013, 18:48:01
Не се карайте търговия на едро ли е или индустриална зона и двамата е видно,че сте ходили.Пийте по една бира на някой паркинг и това е.
.....Ей това е приказка...еваларка баце.. ;)

grants

Цитат на: chefolini - Неделя, 10 Март, 2013, 19:07:50
.....Ей това е приказка...еваларка баце.. ;)
Баце че ти лепнем един + за предложението.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777