• Welcome to Форум на българските шофьори.

Тарикатлъците на Шефченцата!!!

Започната от !.!.!, Събота, 02 Март, 2013, 12:43:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!.!.!

Извадка от меката на ТОЛУПИТЕ  (Speditor.NET).!.!.!!!!!!!!!!!   Има гориво което струва левче литъра и е заместител на дизела,даже дава и икономии:))      От тук следва само едно (лично мнение) нарастване контингента на проблемните ШОФЬОРИ в класацията Им за некадърни спонсори. Тия са по тъпи от на Даринка шу...та ''ЛУДОСТ''.....!!!!!!!!!! Но не техният мироглед е друг а именно с минимум вложения максимални постъпления.А както знаем сухо дупе риба не лови. Но когато ''талигата'' смъкне компресията в картера и маслото излезе през отдушника,буталата заприличат на айро шоколад а пръстените придобият форма на дялкани нокти, ВИНОВЕН вечно е немного интелигентния.малоумен,не умит,крадлив,безочлив.......ЧИРАК.                                                                                               Лека,безаварийна и доходоносна на всички! На тези които са си по домовете НЕ СИ ЩАДЕТЕ ЖЕНИТЕ !!!                                                                                                                       
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

abator

От много тарикатлък ще се прекарат сами накрая. Няма какво да се притеснявам и да чупя китки заради някакви болни мозъци.

abator

LightOff

... то да е една и две истории за тези индивиди! А и има ли, някой в България, който да не е попадал на типичния всезнаещ шеф. Аз лично съм попадал на няколко типа: типичния нервак, всезнаещия с голямото его - умира от яд, ако някой може и наистина знае повече, на мама детето - целия персонал не го е****ва, шефа ала юпи, шефа Ганьо, шефа дупелизец. Нито аз съм бил идеален, нито пък съм очаквал шефовете ми да са такива, но все пак....  ще си дойдат нещата на място,скоро, но сигурно няма да съм жив!

бг

instruktora

Та здравейте и от мене отдавна се бях влизал тука но гледам че нищо различно няма все идно и също все някой реве. Е няма угодия за никой и от никой . Но има една стара шоферка приказка всички шефове и чорбаджии изедници барабар със служителите и шоферите ги е прайл един и същи. Така че споко всеки да си гледа неговата купичка и да се кротнем малко щото глеам тука черни червени бинбяни списъци от фирми и фирмички и всички се набутват да работят и после ревът ми не почвайте там след като е описана така хубаво от колегите че не плащат и др даже и снимков материал има понякога ми ЗА БОГА КОЛЕГИ НЕ ПОЧВАЙТЕ ТАМ И ТОВА Е ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН ТЕЗИ ЩЕ МЕТНАТ ЛЯБА СЛЕД КАТО НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ВЪРТИ ГЕВРЕКО НА ТРЕНА ИЛИ АНТИКАТА . Но за всеки ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ . ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Очаквам да ме разкъсате аре почвайте  :o :o :o :o :o :o

комбайнер

От единия бряг са едните, от другия -другите. Ти инструкторе да не стъпваш едновременно на двата бряга, че се повредиш. Дет се вика като че сам ще се скинеш.
Нема оти да те бараме. ;)

instruktora

Мархаба комбайнер ма ти наистина се впрегна ма няма лошо знаеш ли ИСТИНАТА БОЛИ е затова не ме подкархте както знаете аре ся леека и без аварина и доходна пък я чее си карам ТРЕНА и моя пилот заедно заа другите не знам но им пожелавам успех

velizar

Който не му харесва да не става шофер. Или ако нестава за друго , освен за шофер, да не мрънка за шефа си, защото всички шефове му хранят семейството. Айде калпавите вън от отбора.

!.!.!

Цитат на: velizar - Четвъртък, 07 Март, 2013, 12:29:03
Който не му харесва да не става шофер. Или ако нестава за друго , освен за шофер, да не мрънка за шефа си, защото всички шефове му хранят семейството. Айде калпавите вън от отбора.
То е правопропорционално, а не анално. Всички шофьори хранят и вашите семейства.И се научи как се пише шофьор не е "шофер" колкото и странно да ти изглежда. Вън от къде не разбрах?

instruktora

Явно някой хора не разбраха че всички заедно си храним семействата да ама не всеки чул не дочул че пилота взима 2 чанти с пари и всички станаха пилоти така де шофьори АМА ОТ ВСЯКО ДЪРВО СВИРКА НЕ СТАВА ПРИЯТЕЛИ ИМА ЕДНА СТАРА ШОФЕРСКА ПОГОВОРКА пак АДМИНА  че ме накаже ама че я кажа от всеки шофер не става и от всяка жена к.... също не става треба да ти е вътре в КРЪВТА ТАЯ РАБОТА ДА Я САКАШ ДА Я ИСКАШ ДА ТИ СЕ ОТДАВА ТОВА Е ПРИЯТЕЛИ и на калпавия в..........та му пречи това е  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Rammbon

Чувал съм, че шофьор е водач, който умело може и управлява МПС. Чувал съм също  от старите шофьори, че шофер било подобие на шофьор, който само плямпа колко е велики  и вечно недоволен от нещо .  Може това да е имал предвид  , колегата с червения камион.
Според мен трябва да се вдигне заплатата на шофьорите и да е минимум основна 900лв на месец за BG.  Но до 5-8 години , може да се пооправят нещата, само Атака и ДПС не са ни управлявали, от тези сегашните , нищо добро не видяхме и сега сме в най-големия батак :(

instruktora

Приятел много си прав така е за съжаление все пак живеем в България и скоро нема да се упраем а ще ни упраят ако се сешаш така де  :'( :'( :'( :'(

stoil nedev

Цитат на: velizar - Четвъртък, 07 Март, 2013, 12:29:03
По полека бе г,усин началник , не се хаби да не дигнеш кръвно !
Аз пък ще ти кажа : Добре че са шофьорите та да може шефовете помияри да живеят охолно!!!
Цитат на: instruktora - Четвъртък, 07 Март, 2013, 14:06:45
от всеки шофер не става и от всяка жена к.... също не става треба да ти е вътре в КРЪВТА ТАЯ РАБОТА ДА Я САКАШ ДА Я ИСКАШ ДА ТИ СЕ ОТДАВА ТОВА Е ПРИЯТЕЛИ и на калпавия в..........та му пречи това е  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Тази дървена селска просташка философия вземи я изтъквай някъде другаде. Ще ти кажа истината : Никой не се ражда шофьор, шофьор се изграждаш постепенно и непрекъснато!!!
Никоя жена не се ражда к...ва , а става такава по принуда !!!
Никой , абсолютно никой не се ражда престъпник или крадец! Престъпник обаче умира ако е решил да е това!
Тези три неща са верните и едни ат големите истини в живота , ако ги осъзнаеш .......
Хайде със здраве , младежи!!!
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

instruktora

Нещо не ти ареса сигорно затова толкова палиш младежо но си е верно това така че споко да не дигнеш и ти кръвното че лошо аре ся със здраве и по полека  :o :o :o ??? ??? ???

ivopifeca

Брей,велики лафове,поговорки и притчи.....от секо дърво,от сека жена и т.н....Всеки има право да реве щом е бил излъган и завлечен от разни измислени шефове гадни!

ivopifeca