• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся работа за влекач

Започната от valko19, Сряда, 01 Май, 2013, 09:38:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

valko19

Търся работа за влекач в Европа.
Без испански фиирми,че ми е дошло до гуша от тях.

valko19

grants

Цитат на: valko19 - Сряда, 01 Май, 2013, 09:38:17
Търся работа за влекач в Европа.
Без испански фиирми,че ми е дошло до гуша от тях.
Били обяснил защо? Има доста които гледат да бачкат по-такива Испански ф-ми.Аз също се замислям по въпроса.Но ще ми баде интересно да разбера.Благодаря.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

valko19

Най слабото заплащане в Европа.

rider777

Норберт на Ирун, имам двама приятели там,,, може да имам и повече, но без да знам, че бачкат там та единия от двамата наскоро ми каза за предишния месец при 10 200 км, чисти са му останали 4500 € в моята фирма на тези километри ти остават 3 евра ,,, важни са тонажите и маршрутите,,,,, има много добри испански фирми, просто не трябва да минаваш през посредници, които ти взимат кинти.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

grants

Цитат на: rider777 - Сряда, 01 Май, 2013, 11:35:22
Норберт на Ирун, имам двама приятели там,,, може да имам и повече, но без да знам, че бачкат там та единия от двамата наскоро ми каза за предишния месец при 10 200 км, чисти са му останали 4500 € в моята фирма на тези километри ти остават 3 евра ,,, важни са тонажите и маршрутите,,,,, има много добри испански фирми, просто не трябва да минаваш през посредници, които ти взимат кинти.
И 3000Е да е според мен не е никак лоша заплатка. Не завиждам просто се замислям доста сериозно.

valko19

Норберт-0,80 евро на км,при средна цена на гориво 1,30-сметнете сами,другото при тях е че това е максимума като месечен пробег и аз имам приятел там-бяха го зациклили една седмица да мести ремаркета от единия край на Париж до другия-тоест няма километри.Сега правя по 14 400км на месец,но на цена 0.75-0.76 евро на км.Започнал съм в тая фирма през 2005година при цена на гориво 0.72,сега е 1.30-1.40,а испанеца за тия години ни вдигна навлото само 200 евро.Да спомена,че и магистралите в Франция се вдигнаха доста за това време,а и от миналата седмица пуснаха още 2 каси между Ирун и Бордо,които са по 15.21 всяко или общо 61 евро за курс.Не ми се помисля за октомври като влезе и екотаксата в Франция.

Цитат на: grants - Сряда, 01 Май, 2013, 11:47:12
И 3000Е да е според мен не е никак лоша заплатка. Не завиждам просто се замислям доста сериозно.
3000 евро,махни лизинг,осигуровки,заплата,застаховка обслужване и да видим какво ще ти остане.

valko19

Поредни!

rider777

За каква Еко такса се споменава ???? Като в Германия ли ще стане,,, Евро 3 плаща повече от Евро 5 за км ли ще е каква ще е,,, има ли някой достоверна информация ???
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

valko19

Другата причина да си търся е,че работя между две фабрики на Форд-Валенсия(Испания) и Генк(Белгия).Корпорацията Форд реши да затвори фабриката в Генк-6 месеца стачки,като през това време правих по 2-3 курса на месец,предимно групажи с керамика,тонажа 24-25 тона,сега от месец пак работят,но до края на 2014 година фабриката трябва да е затворена и машините изнесени-както се говори в Румъния.Това е.

valko19

ПОРЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ!!!
МОЖЕШ И ПОВЕЧЕ ОТ НЯКОЛКО ИЗРЕЧЕНИЯ ДА ПИШЕШ В ЕДНА ПУБЛИКАЦИЯ!!!

abator

Цитат на: rider777 - Сряда, 01 Май, 2013, 12:14:12
За каква Еко такса се споменава ???? Като в Германия ли ще стане,,, Евро 3 плаща повече от Евро 5 за км ли ще е каква ще е,,, има ли някой достоверна информация ???

Информацията, която имам е оскъдна. Драснал съм няколко реда ТУК.

valko19

Цитат на: valko19 - Сряда, 01 Май, 2013, 12:24:20
ПОРЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ!!!
МОЖЕШ И ПОВЕЧЕ ОТ НЯКОЛКО ИЗРЕЧЕНИЯ ДА ПИШЕШ В ЕДНА ПУБЛИКАЦИЯ!!!

Причината е че докато пишех едното мнение колегата е публикувал друго през това време,пиша на таблет в камиона и става малко по бавно.Не виждам причина да ми триете мненията,можеше да ги съберете с предходното и да ми обясните на лично съобщение-все пак съм нов в форума.Това може да го изтриете.И с главни букви се крещи.
Поздрави.

driver1

Цитат на: valko19 - Сряда, 01 Май, 2013, 13:32:34
Причината е че докато пишех едното мнение колегата е публикувал друго през това време,пиша на таблет в камиона и става малко по бавно.Не виждам причина да ми триете мненията,можеше да ги съберете с предходното и да ми обясните на лично съобщение-все пак съм нов в форума.Това може да го изтриете.И с главни букви се крещи.
Поздрави.

valko19, свиквай! Тука си е: МНОГО ВОЖД, МАЛКО ИНДИАНЕЦ!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: valko19 - Сряда, 01 Май, 2013, 13:32:34
Поздрави.

Събрах ги, но и при мен не е перфектен Интернета.  Докато имаш активен бутон "Редактирай", го използвай за допълване. Активен е един час! След това вече можеш да правиш нова публикация.

Цитат на: driver1 - Сряда, 01 Май, 2013, 13:57:07

valko19, свиквай! Тука си е: МНОГО ВОЖД, МАЛКО ИНДИАНЕЦ!

И в случая, като напоследък - ПОЛЕЗЕН!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

rider777

Я да взема да ви боцна едно куещчънце де май не е за тая тема ама да не пускам нова,,,,,, та питам,,, Някой има ли идея в момента коя голяма фирма си подменя камионите освен Норберт и да са Евро 4 или 5 ,,, и дали е забелязал някъде по сервизите евтини камиони ?????

rider777