• Welcome to Форум на българските шофьори.

,,На втората или на петата" ?

Започната от Бриги Магнито, Сряда, 26 Юни, 2013, 08:30:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Бацета тъй като съм слаб пияч,че ме светнете ли кога идва радостта на живота ,на втората или на петата ракия?
ПиПам оти с таз мойта бира де я гълточим нешо нишо не ми се получава
И ош по-важно салатата играе ли роля в цялата работа ?

П.П.Темицата не е същественна,тъй че ако не се включите нема да ,Ви се разсърдим

Бриги Магнито

tankia

:) :) :)
може от 1 може от 5 - зависи от жената до теб - или от компанията -  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
АКО ИМАШ ПРЕКРАСНА ЖЕНА, ОСЛЕПИТЕЛНА ЛЮБОВНИЦА, СТРАХОТНА КОЛА, НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ВЛАСТИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ; АКО КОГАТО ХОДИШ ПО УЛИЦАТА, ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ И МИНУВАЧИТЕ ТИ СЕ УСМИХВАТ - КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ  ! ! !

tankia

АКО ИМАШ ПРЕКРАСНА ЖЕНА, ОСЛЕПИТЕЛНА ЛЮБОВНИЦА, СТРАХОТНА КОЛА, НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ВЛАСТИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ; АКО КОГАТО ХОДИШ ПО УЛИЦАТА, ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ И МИНУВАЧИТЕ ТИ СЕ УСМИХВАТ - КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ  ! ! !

rider777

Бриги и без ракия брат може да усетиш радостта от Живота ама,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

djingov

За лятото само студено бяло вино,няма пот няма пикаене интелигентно пиене,а радостта от живота и с лимонада идва стига да има радост.

LKW

Цитат на: Бриги Бичкията - Сряда, 26 Юни, 2013, 08:30:15
Бацета тъй като съм слаб пияч,че ме светнете ли кога идва радостта на живота ,на втората или на петата ракия?
ПиПам оти с таз мойта бира де я гълточим нешо нишо не ми се получава
И ош по-важно салатата играе ли роля в цялата работа ?

П.П.Темицата не е същественна,тъй че ако не се включите нема да ,Ви се разсърдим

Вуйче оно я не дринкем ракия , дринкем само водче и виски обаче че драснем некой ред.Я  надувам от огнената вода (водка уиски) редко ,чат пат , обаче седнем ли носим много.Много е важно нещо да ти се отвори глътка е атмосферата (казано по друго яче каква е обстановката).Много важно нещо е музичката , язе много волим сръбската музика.Друго важно нещо е компанията и соло ли си , с ремарке ли си.Оти ако има ремарке постояно да те бута , не си е работа ;D.Требе си и мезалъци ,задължително.Салата , суий мезалъци раснали на кокал.Те това са изискаванията.
Има  един тънак момент , много е важно какво , че се прави след заполйо.Ако , че се спи  арно.Обаче ако , че има еротични случки много требе да се внимава.Оти след запой може и да се върше много обаче може и да ти падне въздухо и те тогава лошо.

Са да ви поздравим с неколко арни песни

Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

admin

Бриги, много е важно и с какъв камион си, в случай, че си с камион де. Ако си с нормален камион, може и повече да консумираш. Ако обаче си с Рено Магнум, трябва да внимаваш с напитките, че падането от терасата може да е болезнено. :D :D :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!