• Welcome to Форум на българските шофьори.

Къде работят софиянци?

Започната от ivopifeca, Неделя, 30 Юни, 2013, 18:32:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Къде работят софянци в София,остана ли за тях място ,особено в транспортните фирми,които са софийски ???Много ми е интересно ведче къде миоже да почнеш,при положение че у сека фирма има окупация от всеотдайни и подбиващи  заплащането хора от провинцията-то е лизане,слагане и натегане от хората имащи стока и кокошки и идващи само и само да не пасат козите и да се правят на работници нумеро уно ;)

ivopifeca

rider777

Адаш, много болна тема подхващаш. Моите пра-пра баби  и пра-пра дядовци са раждани в София ама единствената софийска фирма в която изкарах по-малко от година е Транскапитал и от там сее махнах след като чух веднъж един овчар как вика на Чакъров    " Шефе я тойо новио камион и за 300 лева че ти го карам " ,,, нямам нищо против хората от провинцията,,, всички сме равни но това е най-нахалното и подмолно племе,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ivopifeca

Мой приятел от квартала бачка във фирма у София с 11 камиона и 10 от колегите са му от"Диярбекир",отговора на шефа му бил-много слушат ???

Haydutyn

tankia

малеееее  какви фашисти станаха софиянци - от голямото село - цяла България им е виновна
:P :P :P :
АКО ИМАШ ПРЕКРАСНА ЖЕНА, ОСЛЕПИТЕЛНА ЛЮБОВНИЦА, СТРАХОТНА КОЛА, НЯМАШ ПРОБЛЕМИ С ВЛАСТИТЕ И ДАНЪЧНИТЕ; АКО КОГАТО ХОДИШ ПО УЛИЦАТА, ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ И МИНУВАЧИТЕ ТИ СЕ УСМИХВАТ - КАЖИ НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ  ! ! !

instruktora

Здравейте и от мен абе тия софиянци сите са на една туба бензин от София а и ти колега малко се запри с твоите изказвания щото брато и ти може да си не на една ами и на две туби гориво от Софето разбрали ме по малко се НАПЪВАЙ да се не спънеш по лабово го давай не с рогата по кротко нали се сещаш може да стане неудобно по някога аре ся лека и доходна и безаварийна на всички колеги от всякъде където бачкат и работят нон стоп за да изкарат прехраната на своите семейства .

pumix

Ние от провинцията не сме хора.Само вие от Софето сте гоУеми граждание.И па ние сме ви виновни подмолници,подмазвачи,лизачи и какви ли не.Може и такива да сме,но се замисли защо търсиме работа по Софето.
Аз съм перничанин.Едно време в ПеУник е имало десетина завода,че даже и софиянци са работили в тях дори и малка част.Сега има само един с 500 работници в него от 15 000 преди 20-ина години.Всичко това е ликвидирано, разграбено и окрадено сетете се от кого.Е затова си търсиме щастието по Софето.И ние леб ручаме айде със здраве лека и безаварийна.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

driver70

Има едно просто правило,доказваш,че си по-добър и работиш,без значение къде.Колкото до нахалното племе,навсякъде му казват ''българи''.

Roshko

Цитат на: driver70 - Понеделник, 01 Юли, 2013, 10:42:18
Има едно просто правило,доказваш,че си по-добър и работиш,без значение къде.Колкото до нахалното племе,навсякъде му казват ''българи''.

Отдавна качествата на работника нямат абсолютно никаква стойност! Инак нямаше да е бъкано с "трактористи", с цялото ми уважение към професията. На първо място е цената. Колкото по-ниско можеш да се наведеш, толкова по-ценен кадър си.
Вижте офертите на болшинството фирми, вижте какви работят там и си отговорете сами на въпросите, няма нужда от подскачане пред фактите...

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Понеделник, 01 Юли, 2013, 12:46:07
Отдавна качествата на работника нямат абсолютно никаква стойност! Инак нямаше да е бъкано с "трактористи", с цялото ми уважение към професията. На първо място е цената. Колкото по-ниско можеш да се наведеш, толкова по-ценен кадър си.
Вижте офертите на болшинството фирми, вижте какви работят там и си отговорете сами на въпросите, няма нужда от подскачане пред фактите...
Ааа, не съм съгласен, че цената е на първо място. По-скоро е много важно да си "карач", да можеш да слагаш магнит и да караш и по време на паузите.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Цитат на: admin - Понеделник, 01 Юли, 2013, 13:08:56
Ааа, не съм съгласен, че цената е на първо място. По-скоро е много важно да си "карач", да можеш да слагаш магнит и да караш и по време на паузите.

Е, тази екстра е с безпрекословно предимство, особено когато си плащаш сам глобите, а докато чакаш за товар, например сменяш масло, накладки и други такива дребни работи по поддръжката!  :D

kron

Не мога да разбера какво толкова се карат някой хора след като всички колеги сме на един хал,безспорен факт е че в така наречената провинция има фирми където заплащането дори надвишава заплащането в София.Забелязвам и нещо друго в София има фирми с безброй изисквания към шофьорите не че нещо лошо все пак трябва да има правила.Нямам нищо против някой колега нито пък кой от къде е и за колко пари работи и дали подбивал цената на труда ако не сте разбрали на пътя всички сме равни,леки и безаварийни километри.

loshdancho

Е, Аз като съм от София , а работя  првинцията?.....Да се беся ли?
От последнитеми работодатели двама са от с. Лозен, един от Сеславци, сегашния е от Мусчево,...
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Неделя, 07 Юли, 2013, 17:07:45
Е, Аз като съм от София , а работя  првинцията?.....Да се беся ли?
От последнитеми работодатели двама са от с. Лозен, един от Сеславци, сегашния е от Мусчево,...
Лошио и аз се пробах у Нови Искър да стаем ратаин ,ма дедов не си е работа.
Инак са кат се смислих се у Гоуемо селски фирмета съм търкалял,но иначе верно си стана,че у родното село не мое си найдеш бизнес,макар че ,мислим ,че навсегде сааа е сее една и съща х....йна

Jack77

От София съм и до сега все в софийски фирми съм си бачкал, но на края все напускам заради дупедавци от дуранкулаг и околията. Пример е и последната фирма, която напуснах преди месец, отново заради некадърни имигранти, които подбиват заплатите и не вършат никаква работа, стигна се до момент, в който за да свърша на време моята работа трябваше да свърша работата на поне още пет човека. Давам ви пример девойчето от офиса на 2 - 3 пъти последните пъти ми обяснява, че 60 кубика стока се събира в отделение 40 кубика без проблем. Следователно и тегля една хубава сосна и трескам телефона. Обаче в случая излизам аз селянина заради държанието ми. Е как да се държа добре с такива провинциалисти като си мислят, че всичко в София е като на в краварника... И лошото е, че в София вече не останаха читави фирми. От 1 месец през ден ходя на интервюта и само им се смея, налага се да ги унижа с думи и ставам и си тръгвам като им казвам да не ме търсят, а интересното е, че 3 на които съм им казал още на интервюто, че за тия стотинки трябва да се ориентират минимум към СО ме търсиха, за да ми кажат че са ме одобрили и да почваме да бачкаме.  ;D ;D ;D Сатирата е пълна, усещам вече, че колкото и да не ми се иска, ще се наложи да дръпна към друга държава.

Jack77