• Welcome to Форум на българските шофьори.

Справка за нарушения C+E

Започната от камионджията, Неделя, 25 Август, 2013, 11:20:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

камионджията

Преди 2 дена се записах за C+E и ми казаха че трябва да си направя справка за нарушения в КАТ как седят нещата там колко време се чака и на кое гише? :) благодаря ви предварително защото аз попитам в офиса мацката учтиво ми каза като отидеш там ще питаш и затова решил да ви питам вас малко тъпа тема но поне като отида там да не се шляя. 
Най-силно поробен е този, който се мисли за свободен!

камионджията

ziladjiata

Баце много правилно ти е казало мацето като идеш на место ще питаш и ще ти кажат за тва имаш уста.А и как си задал въпроса некой и да знае нещо нема как да ти каже щото не уточняваш у кой КАТ ще ходиш.Например у нашия КАТ във фоайето от преде има един къде дава информация и секи път си го питам кво ми требва и си върша работата.

ziladjiata

admin

Подаваш заявление в КАТ и докато платиш таксата, справката ти е готова. За Благоевград цената е 4 лева.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

driver70

http://vbox7.com/play:md6c11c653 Не е заяждане,ма да питам,нали я кара вече таз кат.Е.

камионджията

Да Ноември 2012 година обаче нямах 21 чак на 08.04.13 ги направих и чак сега я почвам и тъкмо щях да отивам да си я изкарвам справката преди изпита и ми казаха че като няма 21 и ми върнаха документите от Хасково.

znamc

В София като влезеш в сградата на КАТ,  от дясната страна на гишето подаваш заявление, без да теглиш номерче и плащаш на касата. След 3 дни отиваш да си го вземеш, цената беше до 5 лв

камионджията

Благодаря ви за коментарите но една колежка от града ми каза къде и как се подават документите и колко време се чака явно във всеки град е различно, тука на 5 гише се пита тя ти дава бланка за попълване след това плащаш таксата от 7,8 лева и до 20 минути е на линия справката ти.

admin

Цитат на: znamc - Неделя, 25 Август, 2013, 15:27:47
В София като влезеш в сградата на КАТ,  от дясната страна на гишето подаваш заявление, без да теглиш номерче и плащаш на касата. След 3 дни отиваш да си го вземеш, цената беше до 5 лв

3 дни за един лист хартия, който излиза за 3 секунди от принтера.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

камионджията

Явно софиянци работят доста бавно казвам за КАТ то за 3 дена ще си изкарам и книжка  ;D ;D  но там е по натоварено явно и затова.!

znamc

Цитат на: admin - Неделя, 25 Август, 2013, 17:30:14
3 дни за един лист хартия, който излиза за 3 секунди от принтера.
Да колега, преди 3 месеца я вадих ,че ми я искаха и беше точно така 3 работни дни.

znamc