• Welcome to Форум на българските шофьори.

До къде ще стигнем

Започната от rolly_s, Четвъртък, 12 Септември, 2013, 17:41:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rolly_s

Защо се прекрати редакцията от модератори и админ относно правописа ? Какъв имидж имаме?Който и по каквато и да е причина впише в GOOGLE някоя транспортна фирма-излизат най-вече публикациите от тоя форум.Нека не се позорим. П.П. шляпайте още минуси ,още можете,дай ,дай сега!Смешници-неграмотниците се изявяват с виртуални минусчета.Това е пряко доказателство за безсилието на неграмотника.
Не ми казвай какво да правя, защото ще ти кажа къде да идеш

rolly_s

admin

Редакцията на неграмотно написани публикации не само че не е прекратена, но и върви с пълна скорост. Поразгледай баннатите потребители и ще се увериш в думите ми.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: rolly_s - Четвъртък, 12 Септември, 2013, 17:41:59
Защо се прекрати редакцията от модератори и админ относно правописа ? Какъв имидж имаме?Който и по каквато и да е причина впише в GOOGLE някоя транспортна фирма-излизат най-вече публикациите от тоя форум.Нека не се позорим. П.П. шляпайте още минуси ,още можете,дай ,дай сега!Смешници-неграмотниците се изявяват с виртуални минусчета.Това е пряко доказателство за безсилието на неграмотника.

Преди доста време, особено като повдигнех въпроса: "Чак да се ГОРДЕЕШ, че си неграмотен". Имаше "дежурни" които "гракваха" срещу мен. Бяха на повече "служба" от мен - по аналогия с казармата! Обаче, както кометите се появяват и изчезват. И те също се загубиха.
     Скоро Росен Димитров - Рошко, твърдо заяви, че е за грамотното писане. Обаче, редактиране само както той предлага!!!
    Никога не съм твърдял, че много разбирам граматиката (в училище имах предимно тройки). Писал съм в тема кои са ми били любими предмети в училище. За тях може да се засегна, но за граматиката спокойно може да ме поправяте. Нормално е да не знаеш. Ама какво е да те поправят 5-6-7 пъти и да си продължаваш?!

И както споменах за Росен Димитров - Рошко, смятам го за интелигентен и много по-добре пишеш от мен. И сега като почна да редактирам някой, все си мисля какво ще каже ТОЙ!!!

И ако driver1 и той каже, че не одобрява такива редакции. Вярно ще спра да ги правя!!!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

driver1

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Четвъртък, 12 Септември, 2013, 23:15:11

И ако driver1 и той каже, че не одобрява такива редакции. Вярно ще спра да ги правя!!!

driver1, почти се е отказал да се бори с простотията - непобедима е. Освен това е упорита и арогантна. Нямам нерви за това. Просто не чета и съответно - не пиша. Не мога да влизам в полемики слизайки на нивото на пещерни взаимоотношения. Особено, когато започнат да се обръщат един към друг на "баце". Съжалявам, това не е моят начин.

drago_pavlov

Както и в предната тема, аз пак ще питам:
"Защо не се редактират постове на потребители, които пишат на диалекти от преди 200 години???"
На мен ми е трудно да ги чета дори, а за да ги разбера ми трябват няколко прочитания... Или хората са завладяни от мания по Гацо Бацов и дай сега да пишем "у форумО" като аборигени???
Ето това не мога да разбера - защо за едни брадва, а други са богопомазани???
И не ми изопачавайте думите - аз съм изцяло против неграмотното писане!!! Но да мерим с един аршин, както се казва...

rolly_s

Цитат на: drago_pavlov - Петък, 13 Септември, 2013, 08:34:43
Както и в предната тема, аз пак ще питам:
"Защо не се редактират постове на потребители, които пишат на диалекти от преди 200 години???"
На мен ми е трудно да ги чета дори, а за да ги разбера ми трябват няколко прочитания... Или хората са завладяни от мания по Гацо Бацов и дай сега да пишем "у форумО" като аборигени???
Ето това не мога да разбера - защо за едни брадва, а други са богопомазани???
И не ми изопачавайте думите - аз съм изцяло против неграмотното писане!!! Но да мерим с един аршин, както се казва...
И по тая причина пуснах тоя пост,но и по друга.Ще цитирам по спомен ,,шофйор",,,фрион",защото не ми се търсят ,за да копирам целите текстове.Това не са механични грешки,дайте да не се излагаме!

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 12 Септември, 2013, 23:56:32

driver1, почти се е отказал да се бори с простотията - непобедима е. Освен това е упорита и арогантна. Нямам нерви за това. Просто не чета и съответно - не пиша. Не мога да влизам в полемики слизайки на нивото на пещерни взаимоотношения. Особено, когато започнат да се обръщат един към друг на "баце". Съжалявам, това не е моят начин.
АААААА баце не мой така,тез камьне па са у мойта градина,сака а дирим Камаз а ги изривам бре.

Че ползвам спамо дет творнах  си спущим и една рекламка  ;) (офф топик ,ъф корс)

Бриги Магнито