• Welcome to Форум на българските шофьори.

Хенгера-люлка

Започната от ivopifeca, Събота, 02 Ноември, 2013, 15:39:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Този тип композиция се кара по лесно напред-от тука идва и мнението за по лесна композиция,но назад в сравнение с прицепа на моменти е по сложен,онзи ден с колега мой приятел бехме заедно на едно място,където ,аз първо направих маневрата с този хенгер-обръщане на тясно място в тесна улица,назад под прав ъгъл,после исках с 'неговия"-прицепа,който караше,същото-с прицепа е по лесно назад и по трудно напред,единствено, ако беше още по тясно може би с лодката-хенгер,само щеше да е възможно,и напред,и назад.Това са моите впечатления,те са само от маневри,по сложни,на по тясно :)

ivopifeca

Бриги Магнито

Баце,каскет ти свалям,докът си се припотвал у маневрите си тормозил и бръмбаро,а усмисляш кое ,що,язека не моем .

Обаче срам на срам да ти отбраздим едно пиПане,що за животно е Хенгер-лодка,пиПам от не съм чувал,меркал съм и слушал съм за люлка-хенгер,ма лодка сака да е тия дет си мъкнат багерчетата,а оно си жив хенгер(ремарке),тъй че метни некое снимче или разясни за туй джавотно

Бриги Магнито

ivopifeca

Абе,бате,това където гумите са му по средата,да повечето му викат люлка,но аз незнайно защо-лодка :)А и наистина лодките им редат на тези, където возат багери и други такива машини...подвел съм ви значи :)Ставаше въпрос за хенгер с двете оси по средата.Понеже често се изказват хората че се кара,по лесно от полуремаркето,моите наблюдения са такива,че зависи,па може и аз да съм збъркан,като дадох мнение за обратното :)

Бриги Магнито

Цитат на: ivopifeca - Понеделник, 04 Ноември, 2013, 09:51:12
Понеже често се изказват хората че се кара,по лесно от полуремаркето,моите наблюдения са такива,че зависи,па може и аз да съм збъркан,като дадох мнение за обратното :)
Па баце не знам,ма и мойто мнение е кат твойто от първио ти пост(ако съм те разбрал де) у темата,а именно :
-Хенгер с тандемно ремарке се кара по-лесно напред в сравнение с прицеп и по-трудно назад в сравнение с прицеп
бих добавил и:
-най-лесно напред е хенгер(обикновенно ремарке) и съответно е най-трудно за назадзе(тва ако не си му свикнал)в сравнение с прицеп и тандемно ремарке(тип люлка)

ivopifeca

Pando85

Е па нали сме шофери все трябва да има и нещо де не ни удисва.  ;) Ако напред ще е лесно, назад ще е по-трудно или обратното. То ако е лесно винаги, всеки 2-ри ще е драйверче, дет ще върти геврека с лекота, а не да има капки на челото на някои рампи и да се чуват речи по адреси на м...и и л..и.  ;D

Pando85