• Welcome to Форум на българските шофьори.

Зов за помощ.

Започната от noj, Събота, 18 Януари, 2014, 15:31:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

scaniavolvo

...

scaniavolvo

noj

Цитат на: scaniavolvo - Неделя, 19 Януари, 2014, 07:13:30
В тази съм почти сигурен ,че ще те вземат.Адреса е в кв.Дървеница 58(мисля,че беше)-отиваш на място,ще те посрещне едно младо момче-учтиво е,там ще ти обясни повече за работата.

В Понеделник съм първа писта там благодаря Люси, както благодаря и на всички колеги които, се опитват да помогнат!

noj

drago_pavlov

Цитат на: batalov80 - Събота, 18 Януари, 2014, 22:41:41
Кой докара състоянието на икономиката да не можеш да си намериш работа.Отговори си сам-май от твоите поддръжници.
Oтговорни са долните комунистически утрепки, които управляват овчия народ през последните 70 години...

Цитат на: rider777 - Неделя, 19 Януари, 2014, 01:13:48
аз предлагам 500 лева месечна заплата за шофьор С+Е  за каране вътрешно в Европа за по 3 месеца,,,,,,,,    Вече намерих първия кандидат.
Ти откакто сложи оптимизатора на кадепреклецеус-а тотално ти даде на късо инсталацията...

rider777

Тия дни ще пусна една обява, че давам по 300 кинта на месец и съм сигурен, че пак ще ми звъннат ,,,,,,,,,  когато човек си е тъп никой не му е виновен,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

noj

Цитат на: rider777 - Неделя, 19 Януари, 2014, 16:50:07
Тия дни ще пусна една обява, че давам по 300 кинта на месец и съм сигурен, че пак ще ми звъннат ,,,,,,,,,  когато човек си е тъп никой не му е виновен,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Много високомерно колега, не за това е пусната темата! Не забравяй от къде си тръгнал, за да не поемеш по моя път. Не ти го пожелавам разбира се!

Люси

Цитат на: rider777 - Неделя, 19 Януари, 2014, 16:50:07
Много хора ще ти звъннат но няма да е с точната цел!!! ;D

naum4o

Няма универсална рецепта за намирането на добра и стабилна работа. Но има няколко задължителни условия. Освен съветите в интернет, трябва и яко обикаляне по складове и цехове, и завиране в малки, разбити улички. Плюс здрави нерви и много, много непукизъм и оптимизъм. Колеги имат късмет и работят все още на първата си месторабота, други сменят работодателите си през няколко месеца. Ситуацията е плачевна, защото на някои им се работи, има честни и съвестни момчета, но шефовете зорлем ги демотивират с всевъзможни хленчения и придиряния и след време стават шампиони на играта ,,къде ми е файдата". Те са хиени и ние сме хиени. Това е положението. Дано не съм съвсем прав, ама.... надали.
Големите фирми като DHL, UPS, INTIME и др. имат голямо текучество на кадри. Мой познат просто мина през всичките и си остави CV-то в кадровите им отдели. След две седмици започна вътрешни линии в DHL. Еконт и Спиди също търсят непрекъснато, взимат млади и без опит.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

noj

Цитат на: naum4o - Неделя, 19 Януари, 2014, 18:00:32
...Еконт и Спиди също търсят непрекъснато, взимат млади и без опит.
Колега naum4o само дето аз см на 45г. и не съм първа младост, а там търсят предимно млади хора. За мен е важно да натрупам опит и не търся най-хубавата и най-добре платена работа.

Редактиран цитат!

scaniavolvo

Цитат на: noj - Неделя, 19 Януари, 2014, 09:28:50
В Понеделник съм първа писта там благодаря Люси, както благодаря и на всички колеги които, се опитват да помогнат!
Ще чакаме да споделиш колега какво е станало-пожелавам ти успех.

rider777

Цената на шофьорския труд падна заради такива тъпанари, които са съгласни да бачкат и за 300 лева,,,, никога не съм защитавал шефове ама в случая те не са виновни, че дават ниски заплати,,, след като има тъпури дето влизат при шефа на дадена фирма  директно със смъкнати гащи и се надяват поне малко вазелинче да им мацнат,,,,    Бих пуснал такава обява и тъпура дето се навие да тръгне ще му обещая, че няма да оставя жена му да скучае и всяка седмица ще я водя на ресторант и ще я забавлявам по цяла нощ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

naum4o

Един от малкото поводи да се радваш, че не си на 20, в този случай ти имаш предимство. 8) Успех.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

noj

Цитат на: naum4o - Неделя, 19 Януари, 2014, 19:05:25
[quote

Един от малкото поводи да се радваш, че не си на 20, в този случай ти имаш предимство. 8) Успех.

Благодаря,опитвам постоянно.

Цитат на: scaniavolvo - Неделя, 19 Януари, 2014, 07:13:30
В тази съм почти сигурен ,че ще те вземат.Адреса е в кв.Дървеница 58(мисля,че беше)-отиваш на място,ще те посрещне едно младо момче-учтиво е,там ще ти обясни повече за работата.

Колега какво има на този адрес? Какво да търся?

noj

...

gadinka

Цитат на: rider777 - Неделя, 19 Януари, 2014, 18:36:00
Цената на шофьорския труд падна заради такива тъпанари, които са съгласни да бачкат и за 300 лева,,,, никога не съм защитавал шефове ама в случая те не са виновни, че дават ниски заплати,,, след като има тъпури дето влизат при шефа на дадена фирма  директно със смъкнати гащи и се надяват поне малко вазелинче да им мацнат,,,,    Бих пуснал такава обява и тъпура дето се навие да тръгне ще му обещая, че няма да оставя жена му да скучае и всяка седмица ще я водя на ресторант и ще я забавлявам по цяла нощ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Знаеш ли rider777, познавам човек с 1300 камиона и никога, НИКОГА няма да си позволи подобна фриволност. Братле, всичко хубаво ти желая, но да те предупредя- колкото по-високо хвърчиш, толкова по-болезнено падаш.

admin

Цитат на: rider777 - Неделя, 19 Януари, 2014, 18:36:00
Цената на шофьорския труд падна заради такива тъпанари, които са съгласни да бачкат и за 300 лева,,,, никога не съм защитавал шефове ама в случая те не са виновни, че дават ниски заплати,,, след като има тъпури дето влизат при шефа на дадена фирма  директно със смъкнати гащи и се надяват поне малко вазелинче да им мацнат,,,,    Бих пуснал такава обява и тъпура дето се навие да тръгне ще му обещая, че няма да оставя жена му да скучае и всяка седмица ще я водя на ресторант и ще я забавлявам по цяла нощ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Не съм вярвал, че с няколко изречения човек може да разруши впечатлението, което е създавал месеци и дори години. Нищо лично, но някак не ти прави чест да пишеш подобни небивалици.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!