• Welcome to Форум на българските шофьори.

Каране по чорапки?!

Започната от Красимир Тодоров, Петък, 07 Февруари, 2014, 21:51:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Roshko

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 09 Февруари, 2014, 16:06:53
Toз тъй наречен супер да не е у едно селце дет носи гръмкото име Апетфалва или нешо от сорта ?
Или си е у Мако на третио светофар на лево ?

Шо сЕ праиш на треснат бре? Какви села, какви светофари кфи 5 еуро?
Големия паркинг с кръчма и магазин за камионски аксесоари преди Мако от левата страна кът одиш на горе. То в района друг нема... Кога съм гледАл я къ се каа селото и за чий ми е да знам...  ;D :D ;D

Roshko

rider777

Капаците за под вратите на Премиума в Турция са на смешни пари,,, от повече от половин година Фико ми носи и се надявам някой ден да ми донесе,,,,, накрая аз ще си направя една разходка да си взема,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

d_dimitrov

Уважаеми колега,че ти причам по твоя начин чети бре що пишем. Да у онова село е, а не у Мако.
???

Дано не те затруднява, ще те помоля да изписваш градовете и държавите с главна буква, а по-нататък и началото на изречението! Благодаря!

Бриги Магнито

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 09 Февруари, 2014, 16:21:43
Шо сЕ праиш на треснат бре? Какви села, какви светофари кфи 5 еуро?
Големия паркинг с кръчма и магазин за камионски аксесоари преди Мако от левата страна кът одиш на горе. То в района друг нема... Кога съм гледАл я къ се каа селото и за чий ми е да знам...  ;D :D ;D
Шот съм свикнал кат ми каат Български извор (като паркинг) да не разбирам на Ловеч на шело за тва.
Или с други думи на Калугерово требва му се вика преди Пазарджик ,мейби?

Бех ръгнал а стаам тираджия(опс европейски драйвер) и кат ми мъцаха паркинго на Мако на Черна профучах покрай паркингУ на Мако кат бързио влак и се спрех на Будаорш на въртележките(опс на Есерски е Будаор)

Тракторист съм бе ора,ма ако ми се обяснява точно по се упътвам ,сещавате ли се?
Апропо има друг паркинг и е тамън на нема и 50 метра,ма е от другат стран на шосето

Roshko

Цитат на: Бриги Бичкията - Неделя, 09 Февруари, 2014, 16:46:46
Апропо има друг паркинг и е тамън на нема и 50 метра,ма е от другат стран на шосето.
Само табела напомня за паркинга от другата страна. Там няма магазин, не се вижда от пътя и май е за мънечки камиончЕта.

Бриги Магнито

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 09 Февруари, 2014, 16:57:57
Само табела напомня за паркинга от другата страна. Там няма магазин, не се вижда от пътя и май е за мънечки камиончЕта.
Гаранция табелките от 7,5т. дет са ги наръгали са те заблудили,паркингите принципно са три като на два мое се паркирва и голямо камионче и да наистина май само тоя ,,на Мако" е оборудван с екстри кат магазини и прочее.
Коги има възбрана неква 3-4 дена и българското шофер е лъзнало и залитнало къде Еуропата,че се увериш у правотата на думите ми,че знак 7,5 т не е непреудолима пречка

Апропо у истинското Мако има ли светофари?

d_dimitrov

Мисля че,не е добре да се заяждаме кое къде е.Да ви дам моето инфо,тези неща за АКСОР струват 36 евро и там и в Истанбул.

Бриги Магнито

Цитат на: d_dimitrov - Неделя, 09 Февруари, 2014, 17:05:36
Мисля че,не е добре да се заяждаме кое къде е.Да ви дам моето инфо,тези неща за АКСОР струват 36 евро и там и в Истанбул.
Иво,че ги тражи из Одрин кажи Иво.

Баце не се заяждаме опитвам се да изглеждам педантичен,а оно си излиза,че излизам философче.
Не се засръдвай,реших и аз да се праим на разбирач малкочка ,а видим как е,че ми писна а мъцнем нешо и еднагически ми изядат парцало. ;)

m@n

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 09 Февруари, 2014, 16:21:43
Големия паркинг с кръчма и магазин за камионски аксесоари преди Мако от левата страна кът одиш на горе. То в района друг нема... Кога съм гледАл я къ се каа селото и за чий ми е да знам...  ;D :D ;D

Когато искаме да покажем нещо къде се намира може да ползваме Google maps, а още по нагледно става с Google Street View. Намирате мястото на картата, посочвате, копирате линка като натиснете бутончето горе вляво, със символа на верига.  И се получава нещо такова http://goo.gl/maps/wnVcf

gadinka

Цитат на: m@n - Неделя, 09 Февруари, 2014, 19:53:37
Когато искаме да покажем нещо къде се намира може да ползваме Google maps, а още по нагледно става с Google Street View. Намирате мястото на картата, посочвате, копирате линка като натиснете бутончето горе вляво, със символа на верига.  И се получава нещо такова http://goo.gl/maps/wnVcf
Браво, пич- откри топлата вода! Тук никой не беше чувал.

ceko1969

Не знам дали  m@n е открил топлата вода, но ако и  d_dimitrov беше ползвал горния способ, доста постове нямаше да ги има ::) ::)

m@n

Цитат на: gadinka - Неделя, 09 Февруари, 2014, 20:16:53
 Браво, пич- откри топлата вода! Тук никой не беше чувал.
Теб пък кой те чука та се пукаш. Откъде знаеш от всички 4865 потребители, кой е чувал и кой не. Явно има хора, които не са чували.

ahil_73

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 09 Февруари, 2014, 16:57:57
Прав е отсякъде бригадира и за селото и за малкия паркинг.Викат му коминката щото има голям комин и се гледа отдалеч .Иначе входа е малък но доволно широк и голям паркинг.Предпочитано място за българи.Цената е 5 евра баня безплатно .Магазин на другия паркинг или супер както там му се вика /оня със скъпите камионджийски аксесоари/ ма там е лудница докато на комина е рахат работа.

LightOff

... по чорапки в камиона и на отворен прозорец... може да измрат що гарги има покрай камиона  :D Но да, в закона за движение по пътищата имаше нещо казано по въпроса... а и дори, когато кандидат-шофьорите се обучават, инструкторите държат да се шофира с удобни обувки. Това изрично се казваше на момите. Знаете, някой не се разделят с токовете си!
... интересна тема! Как ви идват на ум!?  :D

ceko1969

Цитат на: LightOff - Сряда, 12 Февруари, 2014, 18:04:20
... по чорапки в камиона и на отворен прозорец... може да измрат що гарги има покрай камиона  :D

Мой приятел софиянец навремето когато вървеше далаверата по сръпско, един месец непрекъснато сновеше с колата си между двете граници и ми се хвалеше че  митничарите изобщо не го проверявали - щом отворели колата и ги удари миризмата от вътре и при вида на непраните чорапи и гащи на задната седалка дигали ръце и го пускали да се маха  ;D ;D  Пробвал съм бос (то е почти като по чорапи), но не ми е удобно, със сандали или читави джпанки най ми харесва.   

ceko1969