• Welcome to Форум на българските шофьори.

2014.08.25

Започната от drago_pavlov, Понеделник, 25 Август, 2014, 13:51:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

drago_pavlov

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Събота, 23 Август, 2014, 00:19:04
   За Ауди се обсъждаше в друга тема и много (единствено) се използваше за цена, представката "К" която е 210 или 1 024.
Илчев, пак си се омешал нещо...
Къде ги обърка компютрите със системата SI...
Като в оня виц за компютрите и компотите... Ти си знаеш...

drago_pavlov

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: drago_pavlov - Понеделник, 25 Август, 2014, 13:51:49
Илчев, пак си се омешал нещо...
Къде ги обърка компютрите със системата SI...
Като в оня виц за компютрите и компотите... Ти си знаеш...

Пак?! Това и аз казвам, че като казват 5 Клв. едва ли имат предвид 5х1024=5 120 лв, така или иначе не ми пречи. А ти казваш ли нещо? Малко по-сериозно ще можеш ли?! Децата трудно могат да ти липсват, влизаш във Форума и има колкото искаш!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.

drago_pavlov

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Понеделник, 25 Август, 2014, 15:24:35
    Пак?! Това и аз казвам...
Не, ти каза:
Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Събота, 23 Август, 2014, 00:19:04
   представката "К" която е 210 или 1 024.
което не е вярно...

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: drago_pavlov - Понеделник, 25 Август, 2014, 15:28:44
... което не е вярно...

Видя че номера с перчене, дуене и: "Имам титла пред името, значи моето е най-вярно..." Тук не винаги минава! И сега опитваш с "което не е вярно..." За какво да се аргументираш, та после да се излагаш с нивото си?! Седнал съм и те чакам, не мога да захвана друга работа в очакване на следващото изречение с една две думи и много, много смисъл!

МИНКО ИЛЧЕВ