• Welcome to Форум на българските шофьори.

2016.02.03

Започната от rider777, Сряда, 03 Февруари, 2016, 17:47:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rider777

Живот в кабина,,,, закача се натоварено ремарке в Дуисбург или Зеебрюге и се разтоварва най-често във Франция, товари се и се връща пак на едно от местата ,,,,,,,,,,,,,,,,, изискванията са големи, не са за начинаещи,,,     абе я да ви попитам някой има ли идея този СААБ с какъв мотор е ,,, дали е Рено, защото 3 литров дизел СААБ не правят http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11450881157932507&slink=ces0ru
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ra4pur

Boroman21

Исузу , Сааб само бензини .
Не си заслужава  , много е куц и не върви . Сааб само 1.9дти на Опел или 2.0т/2.3т  .

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Dilyan_Zagorchev

Само дето 1,9 е на Фиат.Има го с една и с две турбини

ivopifeca

Щом е на фиат е добър...

rider777

Няма добър бензинов двигател ,,,,,,,,,,, истината е само една и се казва ДИЗЕЛ.

Boroman21

Няма фън с дизела , само гадна икономия и пушеци.

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

admin

Цитат на: rider777 - Неделя, 07 Февруари, 2016, 17:22:50
Няма добър бензинов двигател ,,,,,,,,,,, истината е само една и се казва ДИЗЕЛ.

Абсолютно не можеш да ме убедиш, че дизелов автомобил превъзхожда с каквото и да е бензинов, който се движи само на бензин. Без монтирана газова или метанова уредба. Ще се радвам, ако се аргументираш подобаващо.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

rider777

Абе карайте каквото си искате,,,,, никой няма да убеждавам вече за нищо.

rider777