• Welcome to Форум на българските шофьори.

Да се запознаем !

Започната от Fast_Boy, Събота, 04 Юни, 2011, 22:47:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Дамян Йончев

Аз съм Дамян от Троян на 22год. съм. ;D
Б,Ц,Ц+Е.

Нито любовница нито деца имам затова гледам да избягам международен докато не съм клъвнал по някоя какичка хах...  ;)

Дамян Йончев

germaneca

Здравейте аз съм Петър на 19 от Силистра със B,C след 2 години дай боже E и D,  пуша по две кутийки,пия много кафета и рядко алкохол.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

germaneca

1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Lorinser

Казвам се Венелин и съм на 36 години.Карал съм линейка,шофьор в телевизията,такси,бус,ман соло и други камиони.От тази година имам и Е категория.Живея и си търся работа в Испания.

ilki4a1

Здравейте,казвам се Илко на 44г от Бургас-кат.А,В,C+Е.За сега разглеждам форума и се ориентирам,защото съм без опит и стаж.

zezo

Цветозар-от Плевен.На 41.Висока банкетна култура.
Живей у борчове,та да те помнят хората....

Alexander

Приятно ми е, Александър, от Пловдив. 37г. B,C,E, тапия за инструктор.
И това ще мине.

vasko_iq

Васко от гр.Петрич,имам B кат. и в момента карам C-кат.И надявам се след 1 година и Е-кат.Имам голямото желание да стана шофер,е тва е от мене  :)

sasho2202

Здравейте казвам се Александър Димитров.Роден съм в Попово/Търговишко/,женен съм в Провадия а работя във Варна.На 30 г А,Б,Ц,Е категории.Хобита пчеларство,риболов.
"Човек не трябва да живее в пепелта,а трябва да се възроди от нея" Ърнест Хемингуей

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: valentin - Неделя, 07 Август, 2011, 21:19:38
Юнаци не искам да ви развалям настроението и гордостта от придобитите категории ,но един приятел на времето казваше "Колкото по голям камион караш - толкова си по балък". И сега като се позамисля май не е бил много далече от истината.
И аз съм чувал нещо подобно: "Колкото е по-голям, камиона толкова те карат повече да работиш и по-малко ти плащат".
     Има тема по региони, вписвайте се и там. http://www.driver-bg.eu/index.php?board=20.0
      Като разгледах има, поне още 3-4 от Плевен. В профила имам, Скайп, Фейсбук, телефон, който го интересува да заповяда.

"Роден съм в Плевен, на 13 април 1972 г., израснал съм там. Завършил съм Математическа гимназия "Гео Милев" '90 г. Женен, три момчета имам и момиче, но не общуваме(майка й не желае, не аз). Като шофьор на големи машини, тролей 6 г., автобус градски (предимно линия 94, Студентски град, София) малко над 7 г. Автобуси по международни линии, малко". Камиони малко цистерна, хенгер, повече прицеп по Европа. Към две години имам стаж.

Гледам пишете за навици. Не: - пуша, пия алкохол, кафе. И никога не съм употребявал. И съм вегетарианец от 19 години.

Харесвам екстремните спортове. И разходки, пеша и с велосипед.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Тонев 88

Здравеите аз съм Димитър на 23г / C+E категория последно карах една цистерна тука из Варна / ся започвам на камион с ремарке из БГ / Не са ми много присърце ремарненцата ама ко да се праи трябва да се бачка нещо пък и малко свят да видим.  :)

Mandor

Радо, на 39 от големото село. В,С,Е. И тапия за мотокарист в добавка. В момента се занимавам с пренос, а не с превоз. И гледам няколко кошера като хоби.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Само да отбележа- моето работно място изглежда по този начин, и се намира точно под тази зала:

Цялата статия
п.п. Админ, ако може да обединиш двете публикации, че няма право на редакция. Благодаря.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.

Бриги Магнито

Баце вкарваш офис ,има ли некое копче из тез табла дет кат светне означава,че е ойдел коня у реката.

Mandor

Означава че нещо е изключило и цяло стадо коне е "у ряката".

Бриги Магнито

Цитат на: Mandor - Петък, 10 Февруари, 2012, 22:25:02
Означава че нещо е изключило и цяло стадо коне е "у ряката".

Тва кога алтернатора на АЕЦ-о пометне стаа чудно начи.Я мъцни при толкоз потребление от де наваксвате,да немате на склад у кофи ? ;)

Бриги Магнито