• Welcome to Форум на българските шофьори.

Да се запознаем !

Започната от Fast_Boy, Събота, 04 Юни, 2011, 22:47:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mandor

Вода. За една седмица Белмекен е паднал с 5 метра.
А лампичките за АЕЦ-а са горе, в ляво, до надписа.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.

Бриги Магнито

;) Не бой са ,че има свежа суровина тамън до 10 дена вдигайте бенто,че туй белото кат ръгне се топи трябва да ставам моряк.

Бриги Магнито

Mandor

Давай го, че Искъро е празен и жаждата мъчи. Трябва да се минава на бира  ;D. Ей, оспамихме хубавата тема.

Бриги Магнито

Цитат на: Mandor - Петък, 10 Февруари, 2012, 22:48:57
Давай го, че Искъро е празен и жаждата мъчи. Трябва да се минава на бира  ;D. Ей, оспамихме хубавата тема.
Дреме ти половера,то кви теми се оспамиха нема ти редим.
Колега си заминал ,некой ора елки извадия да сметат колко била деформацията,други па кой бил виновен,та таз тема ако не овапцаме ,значи не сме ора.
:D :D :D :D
Ей активност гоним язека бре,де ега е 100% ,че ше сака инак да одим да се джвакам с Драйверо къв рев му удари ,,пратиха ме у Швеция да питам-другарко,че го накажете ли?,, ;) ;) ;)

cvetan t

Здравеите,  Цветан,на 24 години от Пловдив,категории B,C,E TKT,M общо взето всички останали документи за пътно- стоителни машини,,,,пуша,пиивам рядко,в момента карам в БГ,очаквам скоро да се заминава по Европа,няма начина трябва да се изкарват пари ;) ;) :)

rosen79

Росен на 32г категории "В","СЕ","Ткт" от Софето.
Срещу Ман и Мерцедес да тичате,пак не можете да ги стигнете

peev

Сега виждам темата.Илко се казвам,40 год.всички категории без"а".От Ямбол съм,имам 2 момчета,ергени.Подиграват,ме като ме видят на комп.като кълвач съм бил,пиша бавно,уча се.

valentino_88

Много хубав и интересен форум, поздравления. Казвам се Вальо на 25г и съм от Пловдив, в момента съм с А,В,М , надявам се до месец и с С. Поздрави!
I LOVE TRUCKS!!!

valentino_88

I LOVE TRUCKS!!!