• Welcome to Форум на българските шофьори.

Да се запознаем !

Започната от Fast_Boy, Събота, 04 Юни, 2011, 22:47:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Fast_Boy

Реших да пусна тази тема , дано ви допадне.
Цветан
Години 23
Кат. B,C ( след две години Е надявам се )

Fast_Boy

trenti

Добре е да има такава темичка, да се знае кой - кой е.

Ивайло, 23г. от Добрич кат. B и C, другата година живот и здраве и Е  :)
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

trenti

"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

admin

А защо след две години? Една година е срока за да запишеш С+Е, след като си изкарал С. Иначе към инфото си ще добавя само липса на категория D. Всичко друго е написано и се знае. В профила съм отбелязал достатъчно информация за себе си.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Красимир Иванов

Добра темичка...

Казвам се Красимир и съм на 18 години. Имам категория B, мисля по-нататък да изкарам и C и C+E, но времето ще покаже.
Заповядайте в групата на форума във Vbox-http://vbox7.com/groups/driversbg/.

auto_g1zi

Ивайло,27г.от гр.Варна.Категотий B,C,D,BE,CE,DE!Живея и работя в Испания,по точно гр.castellon de la plana.Ako  някой колега минава насам и се случи да прави пауза,или има проблеми в района да звънка  на този телефонен номер 0034672291454. ;)

velizar

Кореняк бургазлия, но живее по на юг  и понякога и на запад . Името го знаете вече, години доста след христовата, категории всички без автобусна D :)

BoBy_BoY

jonsan69

Осман 42г.кат.A,B,C,D,BE,CE,DE,Tkm,M. Казанлък

antoniyu

Илия Кемалов 30г Асеновград,кат С+Е ям,пия,пуша и тези четири неща,ходя на всякъде където поискам,правя каквото си поискам това е общо взето.

П.П Цвят на очите син;коса кестенява стига толкова.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Здравейте и от мен истинското ми именце е Николай Христов и съм ергенче,грозноватичък съм,простоватичък,но ломотим само простотии,та ако некоя ,,кака,, ме цани за кадър да драсне едно писъмце може и тук може и на nmx@abv.bg.
;)

FH16

Ей,момчета направихте този форум в сайт за запознанства :D :o ;D и за да разведря мъжката компания :- аз съм  Екатерина.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: FH16 - Петък, 08 Юли, 2011, 21:38:15
ей,момчета направихте този форум в сайт за запознанства  :D :o ;D ,и за да разведря мъжката компания :- аз съм  Екатерина
Ми то тва ,,да се запознаем,, има много тълкувания,аз да си мъцна мойто .
Иначе приятно е да се запознаем Екатерина.

admin

Ей,момчета направихте този форум в сайт за запознанства :D :o ;D и за да разведря мъжката компания :- аз съм  Екатерина.

Няма лошо. Ако трябва, ще направя един раздел специално за запознанства.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: admin - Събота, 09 Юли, 2011, 09:37:21
Ей,момчета направихте този форум в сайт за запознанства :D :o ;D и за да разведря мъжката компания :- аз съм  Екатерина.

Няма лошо. Ако трябва, ще направя един раздел специално за запознанства.
Е то лоша идея няма мислим.......... ;)

exon

Здравейте всички,казвам се Орлин,на 32г,кат.B,BE,C,CE,Tкм.Не пия,но за сметка на това като пътувам пуша много ;D

exon