• Welcome to Форум на българските шофьори.

Да се запознаем !

Започната от Fast_Boy, Събота, 04 Юни, 2011, 22:47:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: rider777 - Неделя, 24 Юли, 2011, 16:08:35
;) Ивайло,,,на 42 лета АБЦДЕМТ ,,,,май имаше и още некоя буква у тефтера ми,,ама не ми се рови да я гледам,,,, пуша,,,по малко пия,,,, не кръшкам,,,, бачкам като вол,,,и за кво ли,,,,,, ама да сме живи и здрави всички,,,, та ще има ли събиране на Бандата в края на лятото ???
Ако ме поканиш,ще има .......иначе Volvo fuelchalenge или нещо от сорта се очертава да е събора  ;)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Joro

Аз съм Жоро на 20 години от София имам кат В, С до няколко месеца и Е  :)

Joro

Boroman21

Здравейте , казвам се Борян от Видин съм и в момента карам Ц+Е.Не пуша и не пия  ;)

Georgi_92

Здравеите казвам се Георги на 19год. и съм от Бургас имам категория B и чакам да ми преиздадат книжката с добавената категория C.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Цитат на: Joro - Неделя, 07 Август, 2011, 15:24:14
Приятно ми е баце днес ми ден за запознанства да знааш,относно мойта особа бех писал нещо ма не ти и трее да ма знаш Неадърно Тракторисче скоро и Спамерче ,че добава.
Мъцни кат изкараш Е-то на дека мислиш ще те духа ветъра у нашенско ли мислиш или самолето и света.

valentin

Юнаци не искам да ви развалям настроението и гордостта от придобитите категории ,но един приятел на времето казваше "Колкото по голям камион караш - толкова си по балък". И сега като се позамисля май не е бил много далече от истината.

antoniyu

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Неделя, 24 Юли, 2011, 17:25:53
Цитат на: rider777 - Неделя, 24 Юли, 2011, 16:08:35
;) Ивайло,,,на 42 лета АБЦДЕМТ ,,,,май имаше и още некоя буква у тефтера ми,,ама не ми се рови да я гледам,,,, пуша,,,по малко пия,,,, не кръшкам,,,, бачкам като вол,,,и за кво ли,,,,,, ама да сме живи и здрави всички,,,, та ще има ли събиране на Бандата в края на лятото ???
Ако ме поканиш,ще има .......иначе Volvo fuelchalenge или нещо от сорта се очертава да е събора  ;)

Браво бре а какво стана с Арапя,бира,агне чакай да се поизбърша,на  Volvo fuelchalenge май пак ще си е работа.Тъкмо от 2 години минавам през Туилбург и нося 5 килца домашно двойно преварена огнена вода да я опитаме с Боби па той се прибрал
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

Joro

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Неделя, 07 Август, 2011, 21:10:44
Приятно ми е баце днес ми ден за запознанства да знааш,относно мойта особа бех писал нещо ма не ти и трее да ма знаш Неадърно Тракторисче скоро и Спамерче ,че добава.
Мъцни кат изкараш Е-то на дека мислиш ще те духа ветъра у нашенско ли мислиш или самолето и света.

Като изкарам Е мисла към Испания да отида при баща ми  :). А сега пътувам България- Европа- България с соло камионче движим :)

antoniyu

Цитат на: Joro - Неделя, 07 Август, 2011, 22:15:01
Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Неделя, 07 Август, 2011, 21:10:44

Като изкарам Е мисла към Испания да отида при баща ми  :). А сега пътувам България- Европа- България с соло камионче движим :)

Те взимат колкото голям камион.И аз съм се насочил на там за съжаление си изпуснах шанса по рано имах доста работа тук в България.Там най-ми допада климата а и хората са като тука по живота.
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

Joro

ДА аз преди бях няколко месеца в Испания   по на доло към Мароко   до Алмериа и останах доволен, народни и весели хора, сега зимата бях по Скандинавия нема по кисели  и студени хора :)

gretcki

Здравеите и от мен Ангел на 33 г. от Пазарджик наредил съм всички категории сега пътувам само Гърция и Румъния с ВОЛВО сам ми тва е.

georgi87

Здравейте Георги съм на 24г. всички категории, от вчера съм безработен пътувал съм насам на там по Европа и Азия

EM-KA

Цитат на: BoBy_BoY - Събота, 25 Юни, 2011, 01:38:41
http://www.driver-bg.eu/index.php?action=profile
 Това мислим е достатъчно, опс, забравих-       http://www.varna.bg/

Причина за редакция: Две поредни публикации!!!

admin

Цитат на: TRANS-EM - Вторник, 30 Август, 2011, 18:03:12
Здравей Bobi_Boy не разбирам защо си сложил моя профил , вместо твоя ?????

Той е сложил просто линк към профила. И който и да натисне линка, ще се отвори собствения му профил. :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

EM-KA

EM-KA