• Welcome to Форум на българските шофьори.

Да му се не види

Започната от American, Вторник, 22 Март, 2016, 01:03:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

American

Ставам сутринта паля и тръгвам, сърбам кафе и след половин час каране забелязвам че се движа в обратната посока. Обръщам и след един час каране съм там където нощувах. Да му се невиди  ;D
smoking gun

American

smoking gun

skumri

Браво машина , пак бързо си се ориентирал
Когато правото се превърне в безправие , съпротивата е задължителна !

skumri

shisho

Спокойно, пътувайки от Русе за София разбрах, че съм пропуснал да хвана за Плевен след Бяла чак влизайки във Велико Търново  :D

micyri

Като новобранец в занаята,спирам през ноща за кратка дрямка на една чешма около Сливен,след половин час сън се събуждам на 3км. от мястото където си легнах,отбил в дясно на банкета.Изкарах си акъла! И до ден днешен не мога да си обясня и спомнв как съм се придвижил 3км.

gazibarev

Цитат на: micyri - Вторник, 22 Март, 2016, 20:22:30
Като новобранец в занаята,спирам през ноща за кратка дрямка на една чешма около Сливен,след половин час сън се събуждам на 3км. от мястото където си легнах,отбил в дясно на банкета.Изкарах си акъла! И до ден днешен не мога да си обясня и спомнв как съм се придвижил 3км.
Ахахахаха това звучи зловещо :D

cigulkata

micyri,
разкажи повече, че това е интересно!

micyri

Цитат на: cigulkata - Вторник, 22 Март, 2016, 21:47:17
micyri,
разкажи повече, че това е интересно!
Аве смешно ви е на вас,ама аз доста се изплаших.
Тогава работих като куриер,всяка нощ София-Варна с бус.
Бил съм спящата красавица... :)

skumri

И на мен ми се случи веднъж , макар и не чак 3 км. Цяла нощ не спах и сутринта на волана. Минал съм през светофар. Губят ми се 500 метра , но кой знае как не съм влязъл в новините. От тогава гледам да спя преди шофиране

SEMPER

Преди много време правех с бус един курс Варна София Варна два пъти седмично. Тръгването беше 3 сутринта, движението никакво и аз не че карам и спя, но нещо подобно - ползвам си мозъка колкото да държа буса вдясно от осовата линия.

Там където сега е "диаманта" преди беше Т кръстовище, за София се завиваше наляво. Аз обаче всеки път продължавах направо за Русе и след няколко километра е село Струйно - като видех табелата и си казвах - време е да се обръща. Това всеки път - за година и половина най много 5-6 пъти да съм завил наляво за София.  В интерес на истината и никога не съм продължавал след Струйно, винаги се усещах в началото на селото.

Това категорично е свързано с тръгването в З сутринта, в друг часови отрязък никога не съм го правил този номер.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната