• Welcome to Форум на българските шофьори.

2016.05.11

Започната от rider777, Вторник, 10 Май, 2016, 22:48:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Shumaher15

Баце Ви райберов наби байра .......покри се ,като депутат на пленарно питане?! Why ?! бе джанъм....... или му избега нета или е на 4-ри очи с "шефчето"......:D кви ги е плещил войводата....... Цирк майка :D

Shumaher15

rider777

:-)))))))))))))))))) Мнооо сте ми забавни
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

plwned

Мноо си см**ан със звездички, че админа ти е защитник на тъпашките изказвания и санкционира с банове  ;D  Шушуминги  :D

admin

Цитат на: plwned - Четвъртък, 12 Май, 2016, 22:12:59
Мноо си см**ан със звездички, че админа ти е защитник на тъпашките изказвания и санкционира с банове  ;D  Шушуминги  :D

Не разбрах кого защитавам и за какво...
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

SEMPER

Хората искат да могат да кажат какво мислят за наш Райдър, ама така както си им идва отвътре   ;D

Разбирам ги де, той се бъзика с най милото за всеки шофьор.   ;D  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

rider777

И кое е най-милото за всеки шофер ???

plwned

Цитат на: admin - Четвъртък, 12 Май, 2016, 22:46:39
Не разбрах кого защитавам и за какво...
Сети се за какво ми сложи бан и ще разбереш  ;)

admin

И после махнах бановете и на тримата, за да няма сърдити.

admin