• Welcome to Форум на българските шофьори.

Поздрав за деня

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Събота, 09 Юли, 2011, 14:14:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

antoniyu

Добро утро на всички ранобудни.

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

!.!.!

Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

http://vbox7.com/play:5db3a4b5&al=2&vid=10462513
Добро утрооооооооооооооооооооооооооо и спорен ден на всички.
:D :D :D

Trucker_Boy

Добро утро и успешен ден от мен ! ;)

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

E добър ден от мен тогава щом утрото започва в 3:00  ;)

antoniyu

Добро утро.Днешната дата е доста известна на тази дата;
79 г. — Изригва вулканът Везувий; градовете Помпей, Херкулан и Стабий са погребани под вулканична пепел и хиляди хора загиват.
1215 г. — Папа Инокентий III обявява Магна харта за невалидна.(Великата харта на свободите наричана също Магна Харта Това е първият документ в английската история, който ограничава кралската власт и представлява началото на демократичното конституционно право. С Магна Харта започва процес, довел до Закон за правата от 1689 (Bill of Rights) и началото на Конституционната монархия в Англия.)
1853 г. — За пръв път се приготвя картофен чипс.
1886 г. — Съставено е дванадесетото правителство на България, начело с Петко Каравелов.
1891 г. — Томас Едисон патентова кинокамерата.
1912 г. — Аляска става територия на САЩ.
1949 г. — Влиза в сила договорът, с който се учредява НАТО.
1969 г. — Открит е курортният комплекс Албена.
1971 г. — Pink Floyd изпълняват най-известния си концерт на развалините на амфитеатъра в Помпей, като с това отбелязват 1892-ата годишнина от изчезването на града.
1991 г. — Михаил Горбачов подава оставка, като водач на Комунистическата партия на Съветския съюз.
1991 г. — Украйна обявява своята независимост от СССР.
1992 г. — Установяват се дипломатически отношения между Китайска народна република и Южна Корея.
1994 г. — Израел и Организацията за освобождение на Палестина постигат съгласие за палестинска автономия на Западния бряг.
1995 г. — Излиза операционната система Windows 95 на Microsoft.
2006 г. — Международният астрономически съюз отнема статута на планета на Плутон заради малките размери на космическото тяло.
2008 г. -Закрити са 29-те Летни Олимпийски игри в Пекин.

Прави любов,а не война.

цигарените кутии?

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:( Днес няма поздравче,е че си се поздравим сам ,здраве да е.

!.!.!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

!.!.!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

:) Уха само каки клатят свойте близначки ,трогнат съм  ;)

!.!.!

Добро утрооооооооооооооооооооооо
http://vbox7.com/play:bbd2abe228

tirtonev

Абе то навън е нощ като гледам :o,ама все пак благодарско ;)
запомнете!!!винаги ще бъда зад вас:)))))

admin

Цитат на: tirtonev - Петък, 26 Август, 2011, 00:55:21
Абе то навън е нощ като гледам :o,ама все пак благодарско ;)

Нощта свърши. Слънцето огря с нежни лъчи. Добро утро на всички с едно много тарикатско румънско поздравче с български превод. Приятен, ползотворен и безавариен ден! :)

http://www.vbox7.com/play:a7522792b5
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!