• Welcome to Форум на българските шофьори.

Поздрав за деня

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Събота, 09 Юли, 2011, 14:14:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Бриги Магнито

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu

abator

Станимир

Добро утро и спорна седмица :) :) :)                                                                                                              

Бриги Магнито

Цитат на: Станимир - Понеделник, 02 Юли, 2012, 07:47:05
Добро утро и спорна седмица :) :) :)                                                                                                              
Мерси баце подобно.

Trucker_Boy

www.sbps.eu

Станимир

Станимир

Петък вечер е,подгряване за купони.                                                                            

Бриги Магнито

Ви отмаам  един по здрав с днешна дата с пожелания да вземете се стегнете и драснете нещо интересно,че съм умрел от скука.

DeDo Vi

Като си умрел от скука, ела на жълтото да черпим по бира. И да ми кажеш за к'во аджеба ми се сърдиш. Много мразим да съм крив на некой а да не знам за к'во. Или ми звънни и ми кажи за кво съм ти крив а не ми се крий по кьошетата. Земи са това парче, и немой с лошо да ме замераш.

Бриги Магнито

Тц ни лафим ни пием бира,ни па се мръщим на който и да било.
Гризни тва парче за извинение.

abator

abator

Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Събота, 09 Юли, 2011, 14:14:33
Специален поздрав за всички отбили се във форумчето към днешна дата 09.07.11г. с пожелания за весел уикенд.

Честит рожден ден на темата!  ;D

doktora

За всички колеги който все още не са си взели отпуск и са на горещия асфалт. Лек и безавариен.

Причина за редакция: Коригиран линк!

BoBy_BoY

За по-добро начало на деня, с добро настроение! ;)

BoBy_BoY