• Welcome to Форум на българските шофьори.

Поздрав за деня

Започната от НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ, Събота, 09 Юли, 2011, 14:14:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Trucker_Boy

Приятна събота и неделя на всички.

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

antoniyu

Добро утро на всички.

]

Just sex ;D ;D ;D ;D
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

antoniyu

цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

abator

Днес съм на кеф и съм решил да давам предимство на дамите. ;) Сега ще им отпера един здрав (музикален) поздрав.  ;D

Специално за дамите:

antoniyu

цигарените кутии?

!na

Цитат на: abator - Събота, 06 Август, 2011, 13:23:55
Днес съм на кеф и съм решил да давам предимство на дамите. ;) Сега ще им отпера един здрав (музикален) поздрав.  ;D

Специално за дамите...

Ех, колко мило!
Много приятна изненада.
Почти колкото букет цветя без повод.
Благодаря ти, абатор!
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

JoroBoro

Едно леко поздравче от мен :)

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Баце ,,горивцето,, важи ма от тия пичове тачим ,,сакам да стройм,, или на нашенски ,,търсим да рушим,,

antoniyu

Едно от малкото неща които ме карат да се гордея с това,че съм Българин(а те наистина са малко)

Имал съм честта да слушам стоте каба гайди на живо и настръхвам когато ги слушам,както когато слушам и химна.

Най-старата писменост;
БЕЗПИСМЕНА ЛИ Е ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НА ТРАКИТЕ
КАКТО ТВЪРДИ КУЦО И САКАТО ОТ ГИЛДИЯТА НА ИСТОРИЦИТЕ

Учени откриха в България най-старата писменост в света, предшестваща тази на Шумер и Египет с около две хилядолетия. В сакрални плочици от петото и четвъртото хилядолетие преди Христа, намерени у нас, е декодирано древно тракийско писмо. Това съобщи авторът на декодирането - д-р Стефан Гайд от Института по трансцедентна наука в Лонг Бийч, Калифорния.Гайд е българин, живеещ от дълги години в САЩ. Той е експерт в областта на лингвистиката, криптографията и трансцедентния анализ.
Институтът по трансцедентна наука, съоснован от него в началото на 90-те години в Лонг Бийч, публикува откритието му в подготвената за печат на български език книга "Тракийското писмо декодирано". Д-р Стефан Гайд посочва, че плочиците, намерени при Градешница и Караново, са известни на научния свят вече няколко десетилетия. Те са експертно установени като автентични - както по физикалност, така и по датировка."

Една от най-любимите ми песни.Как няма да се гордееш,че си Българин с такъв сънародник.
Веско Пантелеев – Ешкенази е световно известен музикант, концертмайстор на Кралския оркестър на Холандия /от 1999г./. Уникалната цигулка, на която свири е Гуарниери, произведена през 1738 година и е една от най-ценните в света.
Много ме натъжава тази песен,заради мъката която е преживял цигуларят и това си проличава в песента,цигулката плаче вместо него.
цигарените кутии?

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Респект баце невероятен поздрав много мерси.

FH16

Добро утро,драйвЪри!!!Днес е хубав ден за мен  :) желая ви го и на вас!!!

Причина за редакция: Коригиран линк!

!na

Цитат на: FH16 - Неделя, 07 Август, 2011, 07:27:31
Добро утро,драйвЪри!!!Днес е хубав ден за мен  :) желая ви го и на вас!!!

Ние, бъдещите драйвъри, мо'ем ли ' се чувстваме поздравени също  ;)
Че тая песничка мноо ни говори  :D

FH16

аз мисля че с теб сме драйвъри.....най вече в сърцата си :-\ /но само за сега/ ....днес искам всички да се чустват доообрее

abator

Вас си ви възприемам наравно с драйвърите  :)

!na

Цитат на: FH16 - Неделя, 07 Август, 2011, 08:59:01
аз мисля че с теб сме драйвъри.....най вече в сърцата си :-\ /но само за сега/ ....днес искам всички да се чустват доообрее

И аз така. Ама си се закачам  :D

Цитат на: abator - Неделя, 07 Август, 2011, 09:04:16
Вас си ви възприемам наравно с драйвърите  :)

Теб ще имам ли удоволствието да те видя утре или във вторник?
С фото в ръка? Да направим една сесия  ;)

antoniyu

Добро утро на всички и приятно прекарване на неделния ден,специално за всички бъдещи шофьори.

цигарените кутии?

antoniyu

цигарените кутии?