• Welcome to Форум на българските шофьори.

Извънредни курсове заради задръстванията на Дунав мост

Започната от Todorova, Понеделник, 01 Август, 2011, 12:35:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!.!.!

Цитат на: Todorova - Вторник, 02 Август, 2011, 11:05:45
г-жо Илиева, резервациите наистина са за това и ги предлагаме единствено на българските превозвачи и то не с комерсиална цел (не взимаме допълнително пари за тях), а по-скоро нервоспестяващи.
Това, което мога да направя - е да проверя случая.  Ще Ви помоля за ном. на камиона, за да установим причината за забавянето.
Не искам да навлизам с подробности,заради фирмата,но присъствах на разговора по телефона в събота следобед и се направиха 3 резервации за неделя за 07 :00 ч. за 3 камиона,от който отидоха само 2.И въпреки това единият е останал да чака фреибота за 09:00 защото нямало място за още един камион .Камионите заминаха да си чакат реда още в събота вечерта и доколкото разбрах са ги оставили да чакат първоначално при базата с въглищата.Лично аз не съм минавала от там ,но предполагам ,че като има ферибот трябва да има и място за чакащите да се качат.Просто реших да "спамна" и аз по темата,нищо лично.
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Малиииииииии нещо не мое да вденем ,баир,камион ,понтон,гмуркане тука нещо стаа.Илиева дай поечко от екшъна,да се не окаже ,че опитният шофер не могъл да пойде и се пробал да стане водолаз.
Не се заяждам бре,но ми стана яко интересно,тъй че цъкни и втора серия.

Малиииииииии голем сеирджия че се извъдим.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

admin

Много е стръмно от румънска страна и наистина има опасност от подхлъзване и право в Дунав.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

!.!.!

Много е дълго за обяснение Ники ,но ако много държиш да ти поясня ситуацията (сега нета е смотан)довечера ще се опитам да намеря време за цялата история.

ifchu

много треа се гледа на ферибота в Свищов немаш ли 40 см (тва е минимум) височина на дигнати възглавници .... по добре карай на дунав мост и чекай   ;)
малко луд и много гламав. :)  ιlιlι.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅].ιlιlι

admin

Цитат на: ifchu - Вторник, 02 Август, 2011, 18:39:11
много треа се гледа на ферибота в Свищов немаш ли 40 см (тва е минимум) височина на дигнати възглавници .... по добре карай на дунав мост и чекай   ;)

Някой скоро писа тук във форума, че бил пооправен наклона. Защото доста поразии ставаха по камионите преди това.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Е де вие па веднага ме смъмрихте .Убаво лъзгаво било и точка разбрах,не било сапунка ,а игрален филм.
Само да питам с тоз ферибот на Свищов,вариантите за прескачане на Дунаво са 5 или бъркам.
Не го знам тва фери оти не ме тресе,но предполагам е нов вариант,тъй че всяко начало е трудно имайте търпение. ;)

Е г-жа Тодорова ми се чини свестна,че си отметне забележките и ако вземе та ги и отстрани,нема а моем ви изгоним оттам да ме повозат по Дунаво бре.
Мислех на Козлодуй се возим на ,,Радецки,, ма требвало да се женим иначе не става,та кат нема кон и магарето си важи.

Todorova

Цитат на: admin - Вторник, 02 Август, 2011, 18:42:48
Цитат на: ifchu - Вторник, 02 Август, 2011, 18:39:11
много треа се гледа на ферибота в Свищов немаш ли 40 см (тва е минимум) височина на дигнати възглавници .... по добре карай на дунав мост и чекай   ;)

Някой скоро писа тук във форума, че бил пооправен наклона. Защото доста поразии ставаха по камионите преди това.

Да, наклоните са наистина оправени и то от няколко месеца вече. Досега са минали хиляди камиони и не се е случил реален проблем.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ

Шофери се им нещо накриво г-жа Тодорова,агитирайте им чорбаджийте и че заодат у колона по един към вас. ;)
Инак аз ако пойдем за мамалига с таксето съм ви клиент да знаете пишеше 4 евра за таксе,мен ми отърва мнооо.

НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ