• Welcome to Форум на българските шофьори.

Scania

Започната от loshdancho, Събота, 13 Август, 2011, 22:39:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Неделя, 18 Март, 2012, 19:06:33
Сега го насъсквам Драйвъро да ви изеде.
Като е карал всички модели на SCANIA не мое да му се опънете. Фанахте ме тука да се потим с моя малък опит на марката да ровим в нета да търсим снимки.

Ако е насъскан кат Скания у байр ,немаме ядове. ;)
Вратаро Ви е слаб ,сменете и него  ;)

За бацето,баце не знам за таз Скания де ми говориш,но у моя бивш сектор на транспорт по времето когато нямаше кантари съм се нагледал на СИЛАТА И ЗДРАВИНАТА НА сКАНИЯ.
иНАК си лафим кат ко беше тракторист и нещо си там ,мъцни Драйвер къв бех,че забравих.

Бриги Магнито

driver1

Цитат на: Бригадира - Неделя, 18 Март, 2012, 19:13:00

иНАК си лафим кат ко беше тракторист и нещо си там ,мъцни Драйвер къв бех,че забравих.

...звеновод. :) :) :)

driver1

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Неделя, 18 Март, 2012, 19:15:51
  ...звеновод. :) :) :)
Тенкю вери мачката за припомнянето.

Инак се кефим кат нещо се взема насериозно,арна е таз работа.
Язък,че пропада бъзика и се наблега на емоциите.

driver1

Нема лошо. Аз досега не съм казал нито веднъж за някоя марка не струва, или, че е боклук, както се изсилват някои тук. Ето за Мерцедес нищо не коментирам, защото нямам опит стази марка. Но това, което лично съм опитал е достатъчна база за сравнения и затова изказвам мнения. Ама пък да кажеш, че марката е боклук защото нямала масичка (а всъщност има), или, че пък масичката била за пътника, а не за шофьора, ми звучи несериозно и доста дилетантско.

scaniavolvo

Цитат на: Бригадира - Неделя, 18 Март, 2012, 19:21:57
Тенкю вери мачката за припомнянето.

Инак се кефим кат нещо се взема насериозно,арна е таз работа.
Язък,че пропада бъзика и се наблега на емоциите.
Еее Бригадир нали ти си тука бе като стане много напечено положението овладявай ситуацията ;D

rosen79

Драйвър,аз пак питам къде по дяволите е тая масичка.Тука се дзвера от 15 мин и не мога да я видя.
Срещу Ман и Мерцедес да тичате,пак не можете да ги стигнете

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Неделя, 18 Март, 2012, 19:27:20
  Нема лошо. Аз досега не съм казал нито веднъж за някоя марка не струва, или, че е боклук, както се изсилват някои тук. Ето за Мерцедес нищо не коментирам, защото нямам опит стази марка. Но това, което лично съм опитал е достатъчна база за сравнения и затова изказвам мнения. Ама пък да кажеш, че марката е боклук защото нямала масичка (а всъщност има), или, че пък масичката била за пътника, а не за шофьора, ми звучи несериозно и доста дилетантско.
Драйвер сака и мое и да си прав ,ма аз съм съскал една Скания и там масичка немаше инак за трошене и т.н. съдим по окомера баце съскам си се по дарогите и скивам кой ,къде е метнал котва.
А и ако се буташ сред колеги де секи ден въртат таквоз животно они си мъцат кой ,кво и така абе ко беше ЕКК,инак си плюй Тракторса бре,ко ти пука ,проблем е само кой,ще ти поверва,тва е разликата. ;)

rosen79

Цитат на: Бригадира - Неделя, 18 Март, 2012, 19:32:41
Драйвер сака и мое и да си прав ,ма аз съм съскал една Скания и там масичка немаше инак за трошене и т.н. съдим по окомера баце съскам си се по дарогите и скивам кой ,къде е метнал котва.
А и ако се буташ сред колеги де секи ден въртат таквоз животно они си мъцат кой ,кво и така абе ко беше ЕКК,инак си плюй Тракторса бре,ко ти пука ,проблем е само кой,ще ти поверва,тва е разликата. ;)
ЕШК.Един Шофьор Каза

driver1

Цитат на: rosen79 - Неделя, 18 Март, 2012, 19:30:39
Драйвър,аз пак питам къде по дяволите е тая масичка.Тука се дзвера от 15 мин и не мога да я видя.

Не знам коя модификация караш. Последната СКАНИЯ, която карах я оставих още през 2004г., беше с най-голямата кабина - Топ-лайн с горно легло отпред. Та на този модел под долното легло, което беше на около 50см. над нивото на тунела на мотора имаше плъзгащ се шкаф, който като изтеглиш напред отгоре се отваря една масичка, която се разтяга. Не знам дали обяснявам ясно, но ако има колега, който кара този модел нека да я снима.

Бриги Магнито

Цитат на: rosen79 - Неделя, 18 Март, 2012, 19:34:30
ЕШК.Един Шофьор Каза
Не смеем баце на шофер,че ме пояде Драйверо,за тва на колега  ;)

Драйвер ,Роската ти я цъкна на снимка бре,те тоз модел съска или поне се опитва,че он те ,фанал се е заглавата.
Майтап бре. :D :D :D ;)

rosen79

Нема таквос нящо брат.Леглото е от зад над долното.На предишната страница я има  на снимка сканията която карам.Ама таоква нещо няма.Под леглото освен хладилник и отделения отстрани друго нема.

driver1

Цитат на: rosen79 - Неделя, 18 Март, 2012, 19:40:30
Нема таквос нящо брат.Леглото е от зад над долното.На предишната страница я има  на снимка сканията която карам.Ама таоква нещо няма.Под леглото освен хладилник и отделения отстрани друго нема.

Офф, уморих се да ти обяснявам, че това, че в твоя няма, не значи, че не съществува. Сега разбирам, че даже и не си чувал за моделите с легло отпред! :)

scaniavolvo

На някой Сканий там където ти е хладилника е масичка,която се пречупва на 90 градуса

rosen79

Цитат на: driver1 - Неделя, 18 Март, 2012, 19:44:40
   Офф, уморих се да ти обяснявам, че това, че в твоя няма, не значи, че не съществува. Сега разбирам, че даже и не си чувал за моделите с легло отпред! :)
Не само че съм чувал,но съм и виждал както и карал.164-ката беше такава.Но и там нямаше масичка.Поне до колкото помня.

driver1

Цитат на: scaniavolvo - Неделя, 18 Март, 2012, 19:46:07
На някой Сканий там където ти е хладилника е масичка,която се пречупва на 90 градуса

В БИОМЕТ началството не даваше пари за хладилници и затова нашите бяха без, но не съм казал, че заради това, че моя е нямал хладилник значи марката е боклук, та не се е сетила един хладилник да сложи. Всъщност е както си го поръчаш - когато няма хладилник, мястото му е заето от голям плъзгащ се шкаф.

driver1