• Welcome to Форум на българските шофьори.

Не е истина просто............

Започната от JoroBoro, Понеделник, 22 Август, 2011, 09:49:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

JoroBoro

Млад мъж застреля друг и след това опита да се самоубие.

Инцидентът е станал на столичния булевард ,,България", около 8 часа тази сутрин, съобщиха от МВР.

Два леки автомобила ,,Лада" и ,,Опел Вектра" спрели един до друг. След това между тях възникнало спречкване.

Единият от водачите извадил пистолет и застрелял водача на другия, след което направил опит да се самоубие със същото оръжие. Мъжът е в тежко състояние. Приет е в болница с опасност за живота.

На мястото има полиция и районът е отцепен.

http://news.ibox.bg/news/id_319448476

JoroBoro

admin

Съвсем като във времената на Ал Капоне. Явно упорито сме се запътили към дъното. Но когато държавата отсъства, се налага проблемите между хората да се решават с юмручно правосъдие.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Красимир Иванов

Толкова ли не могат да се разберат като белите хора—с думи, а ми веднага се нахвърлят един върху друг. То в България е така, всеки се мисли за нещо повече от другия, мисли се за велик.
Заповядайте в групата на форума във Vbox-http://vbox7.com/groups/driversbg/.

admin

Цитат на: Красимир Иванов - Понеделник, 22 Август, 2011, 11:35:15
Толкова ли не могат да се разберат като белите хора—с думи, а ми веднага се нахвърлят един върху друг. То в България е така, всеки се мисли за нещо повече от другия, мисли се за велик.

Видях, че си редактирал публикацията си. При мен в пощата пристигна и това, че оневиняваш по някакъв начин държавата за това, което се е случило. Ще ти дам два примера. Първият пример е мой колега, който извиква полиция за разрешаване на някакъв конфликт с друг участник в движението. И полицаите му дават съвет "да се разберат двамата по мъжки". Вторият случай е в присъствието на друг мой приятел в Австрия. Двама мъже се скарват в заведение, без да се стига до нищо повече. Идва полиция, глобява ги с по 500 евро и следват предупредителни протоколи. В България просто липсва елементарно уважение към закона.

Красимир Иванов

Цитат на: admin - Понеделник, 22 Август, 2011, 11:48:22
Цитат на: Красимир Иванов - Понеделник, 22 Август, 2011, 11:35:15

Видях, че си редактирал публикацията си. При мен в пощата пристигна и това, че оневиняваш по някакъв начин държавата за това, което се е случило. Ще ти дам два примера. Първият пример е мой колега, който извиква полиция за разрешаване на някакъв конфликт с друг участник в движението. И полицаите му дават съвет "да се разберат двамата по мъжки". Вторият случай е в присъствието на друг мой приятел в Австрия. Двама мъже се скарват в заведение, без да се стига до нищо повече. Идва полиция, глобява ги с по 500 евро и следват предупредителни протоколи. В България просто липсва елементарно уважение към закона.
Мда така е.
Просто не бях се замислил толкова... То е ясно, че и държавата има вина и то голяма, ама и ние не мислим. Вместо да се уважаваме, ние гледаме как да се прецакаме взаимно. Аз това не мога да го разбера.
Заповядайте в групата на форума във Vbox-http://vbox7.com/groups/driversbg/.

admin

Далече съм от мисълта, че държавата трябва да е полицейска и да репресира. В България обаче прекалено много хора имат нужда ежедневно да бъдат санкционирани по някакъв начин, за да разберат, че законите са написани, за да се спазват.

bad_kras

Цитат на: admin - Понеделник, 22 Август, 2011, 12:03:29
Далече съм от мисълта, че държавата трябва да е полицейска и да репресира. В България обаче прекалено много хора имат нужда ежедневно да бъдат санкционирани по някакъв начин, за да разберат, че законите са написани, за да се спазват.
Абе то няма грам разбиране между хората , па кой да спазва законите , като и ПРИМЕРЪТ (държавата,властимащите) за спазване на законите не могат да покажат как трябва да се спазват!  Много агресия има насъбрана между хората. А простотията вече не може да се овладее след такова мачкане на народа.
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

antoniyu

Цитат на: bad_kras - Понеделник, 22 Август, 2011, 18:19:06
Цитат на: admin - Понеделник, 22 Август, 2011, 12:03:29
Абе то няма грам разбиране между хората , па кой да спазва законите , като и ПРИМЕРЪТ (държавата,властимащите) за спазване на законите не могат да покажат как трябва да се спазват!  Много агресия има насъбрана между хората. А простотията вече не може да се овладее след такова мачкане на народа.

Как да има разбиране след като нервите на хората са опънати докрай,а за това кой е виновен държавата разбира се.
Къде да работят хората за да се издържат,живеят в постоянен страх за да не останат без работа(тези които работят),страх от всичко.БЕДЕН НАРОД ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВА. За една кокошка 2години затвор за кражба на стотици милиони разследване,дисциплинарно уволнение и въпросът е решен.

На народа му трябват малко калашници и муниции за да се оправи тази бъркотия която трае вече 22 години.Ако беше станало както в Румъния да се изтрепят комунистите и Народното събрание сега тези управляващи щяха да имат страх от народа,за пример давам Турция-ако нещо не се хареса на войската и народа,войската се намесва.Наскоро беше влязла пак в парламента и даде ултиматум да се вразумят(когато кюрдите взеха голям брой места в парламента). 
цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

abator

Аз си знам едно: няма армия - няма държава! Още като започнаха промените започна унищожаването на армията. Сега това, което е останало са някакви жалки остатъци. Това, което наблюдаваме като държава са също някакви жалки остатъци. Освен това има една поговорка: Който не храни своя армия, ще храни чужда! Ако искате ме наречете песимист, но мисля, че след двайсетина години България ще остане само като географско понятие.  >:(

bad_kras

Цитат на: abator - Събота, 27 Август, 2011, 11:18:14
Аз си знам едно: няма армия - няма държава! Още като започнаха промените започна унищожаването на армията. Сега това, което е останало са някакви жалки остатъци. Това, което наблюдаваме като държава са също някакви жалки остатъци. Освен това има една поговорка: Който не храни своя армия, ще храни чужда! Ако искате ме наречете песимист, но мисля, че след двайсетина години България ще остане само като географско понятие.  >:(
България ще стане втората АРУБА , ако не е вече!?!  Май само полицията дето остана и то пак е на нокти под държавната шапка. Значи когото посочат отгоре , него арестуват ( естествено който не си плати вноската ) , когото посочат отгоре него осъждат и т.н. и т.н.  Това е същото като в Сицилия през 60те години!  ЗА СЕГА "НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" !!!!

admin

:o :o :o Крас, що за изроди са тези убийци по пътищата? Няма ли как всичко това да се спре? Направо съм шокиран при мисълта какви хора сядат зад волана. Съболезнования на родителите и нямам идея как ще живеят занапред.

bad_kras

Цитат на: admin - Събота, 27 Август, 2011, 14:18:41
:o :o :o Крас, що за изроди са тези убийци по пътищата? Няма ли как всичко това да се спре? Направо съм шокиран при мисълта какви хора сядат зад волана. Съболезнования на родителите и нямам идея как ще живеят занапред.
Ако щеш вярвай , като гледах видеото .....направо без дъх останах!!!!! Не мога въздух да си поема!!!!!  Незнам , направо онемявам и се проклинам на моменти че съм се родил в тази държава!

admin

Разстроих се. Изгледах го и аз видеото. Направо нямам думи как е възможно да има такива шофьори. Знаеш ли колко пъти съм виждал подобно безумно шофиране? Дори преди 2-3 месеца имах скандал с една такава "шофьорка". Тя даже не беше предположила за какво съм спрял пред пешеходната пътека и на въпроса ми, защо не е спряла зад мен, а ме заобикаля и създава рискова ситуация, ми отговори, "ами ти си беше спрял там".

bad_kras

Цитат на: admin - Събота, 27 Август, 2011, 14:28:46
Разстроих се. Изгледах го и аз видеото. Направо нямам думи как е възможно да има такива шофьори. Знаеш ли колко пъти съм виждал подобно безумно шофиране? Дори преди 2-3 месеца имах скандал с една такава "шофьорка". Тя даже не беше предположила за какво съм спрял пред пешеходната пътека и на въпроса ми, защо не е спряла зад мен, а ме заобикаля и създава рискова ситуация, ми отговори, "ами ти си беше спрял там".
А това е едно от най коварните неща в БГ , които могат да се случат!  Един шофьор да спре на пешеходна пътека , но като е с две ленти , другия (та) отляво да ти помите децата ,като все едно че през локва е минал(а). УЖАС!!!  НЕМА МНОГО КАДЪРНИ ШОФЬОРИ В ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!!!

bad_kras