• Welcome to Форум на българските шофьори.

Държави и пътища

Започната от admin, Вторник, 21 Декември, 2010, 09:57:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Коя държава в Европа има най-добрата пътна мрежа според Вас. Под пътна мрежа имам предвид не само автомагистралите, а и първокласните пътища. Също така в понятието пътна мрежа включвам и градските пътища, защото често се налага да се ползват и те. Може би е добре да коментираме и държавата с най-лоши пътища в Европа. Коя е тя?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

ifchu

Ми то хубави патища има на сякаде по европа (да не говоря че бех в испания и по един национа ама таман го бяха направили и беше мокар асфалта таман спре да вали и камона пред мене и 1 капка не ми дигна на стаклото :) бях с кола )само не и в бг
То по добре да се драсне една тема : кои пътен участък е наи лош :(
ми за най-лошите мога да кажа че е русиа след това украина и България ама
по видяното от мен мисла че скоро че изпреварим украинците  ???
малко луд и много гламав. :)  ιlιlι.|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅].ιlιlι

ifchu

admin

Ами направи си каквато ти харесва тема. Но не е лошо да си сложиш добавка за браузъра и тя да ти помага в правописа. Нищо лично, но наистина имаш доста пропуски.

imter

И аз смятам,че за сега в Испания са най-добрите,а ние с румънците :D си знаете къде сме ;D

ifchu

хммм добавка.....то си е до човека и мисля че секи сам си решава как да пише и как да говори.
Нищо против добавка.......даже е много че е добре секи да има ама аз сам на мнение че секи си има стил на писане.......
па и ш станем много еднакви :)

ifchu

imter, я па ти че Румания си е цвете пред нас

imter

Може и по навик,нали винаги с Румъния сме последни,та за това..... ;D

admin

Цитат на: ifchu - Вторник, 21 Декември, 2010, 19:44:34
хммм добавка.....то си е до човека и мисля че секи сам си решава как да пише и как да говори.
Нищо против добавка.......даже е много че е добре секи да има ама аз сам на мнение че секи си има стил на писане.......
па и ш станем много еднакви :)

С риск да се повторя, ще кажа отново, че нямам нищо лично. Но "на сякаде", "мокар", "стаклото", "наи лош", и "патища" не го определям като стил на писане. Рискуваш да събереш много минуси. :) Ама ако смяташ, че с такова писане ще си колоритен, пиши си така и не ползвай добавка.  :D

admin

Цитат на: ifchu - Вторник, 21 Декември, 2010, 19:45:38
imter, я па ти че Румания си е цвете пред нас

Скоро даваха някакъв репортаж по телевизията за участъка Банско - Пловдив през Юндола и видях мост като в Румъния. Виждаше се арматурата на моста. Мислех, че сме по-напред от тях, но сега борбата за по-калпави пътища продължава с пълна сила.

SOLAR

Според мен най-добра пътна структура има във Франция, включително и тези от ниските категории пътища (С,Е). Там след дъжд, все едно си минал през автомивка. След това бих класирал Швеция, Норвегия, Австрия. От *95 год. не съм ходил в рускоговорещите страни и не зная дали сме преди тях или ....  :o
п.п. В класирането ми не влизат Албания, Норвегия, Португалия и Гърция.

SOLAR

ЗА ifchu,

Цитат на: ifchu - Вторник, 21 Декември, 2010, 17:42:08
Ми то хубави патища има на сякаде по европа (да не говоря че бех в испания и по един национа ама таман го бяха направили и беше мокар асфалта таман спре да вали и камона пред мене и 1 капка не ми дигна на стаклото :) бях с кола )само не и в бг
То по добре да се драсне една тема : кои пътен участък е наи лош :(
ми за най-лошите мога да кажа че е русиа след това украина и българия ама
по видяното от мен мисла че скоро че изпреварим украинците  ???

Да пишеш на жаргон, е интересно, да не знаеш граматиката, е нормално, да пишеш с правописни грешки - е случва се. Но да напишеш  >>българия<< с малка буква, е НЕДОПУСТИМО ! Направих корекция в поста ти.

затфа шти изакам идин минуз

admin

Ами скоро ще въведем и такива правила. Като във футбола - жълти и червени картони! 

BoBy_BoY

Ами кои,... То си е казано още много отдавна-Гермения! Коя друга страна иматакова активно двжение като да речем една Рурска област-Дюселдорф,Есен,Бохум,Дортмунд... Пътя е нанизън като мъниста и с тази паяажина... Инак и в Холандия и Белгия си е гот, равни аутобани,осветени,големи пркинги... За инфраструктура Австрия и Швейцария(66666)! Това си е мое мнение!!!!!!!!!!!
                                                Лек път!!!

admin

Вчера и днес минах през Румъния и честно си признавам, че по-циганска държава по отношение на пътищата няма и сигурно няма и да има.

BoBy_BoY

Аз преди 4-5 години за първи път влезнах през Бекет. Останах изумен като по4нахме да караме по една поля на нощно време  върху черен път! Сега като минвам и си дадох равносмета колко са напреднали в отношение на инфраструктурното стрителство! Веднъж разтоварвах в Крайова-малеееее ква мизерия...,плъхове,ферментиращи отпдаци,скитащи кучета на глутници... Около Арад,Тимишоара,Дева е по-цивилизовано!

к

BoBy_BoY