• Welcome to Форум на българските шофьори.

Тrailer

Започната от ifchu, Сряда, 22 Декември, 2010, 10:12:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

trenti

"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

trenti

"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

abator

Как се минава вирнат жп прелез с това нещо?

abator

Бриги Магнито

Цитат на: abator - Събота, 23 Юни, 2012, 08:25:55
Как се минава вирнат жп прелез с това нещо?
Баце с бъстър копче мислим и фърчиш.
На мен ми е по-чудно как цели подобието на под,при положение,че е по-тесно от ремаркето и немоеш го видиш тамън и у 7-то огледало.
Аз има си го одбутвам туй джелезо из целото плац дореде го изцелим да влее .

driver1

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 23 Юни, 2012, 09:21:14
На мен ми е по-чудно как цели подобието на под,при положение,че е по-тесно от ремаркето и немоеш го видиш тамън и у 7-то огледало.

Просто се товари на фиксирано паркомясто с точно определено място на конзолата със стъклата и очертани линии, които водят ремаркето.

LKW

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 23 Юни, 2012, 09:21:14

С две даски , отляво и отдясно на мостовете ремаркето.Водиш се по тях.
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

Станимир

На две стъпки и половина от пирамидата слагате два нишана,от ляво или дясно и смело назад.Влиза като у тях си.

Бриги Магнито

Бацета ма мъцайте ги тия работи бре.Стара Бичкия кат мен шо огледала ръгна да слага да им се дзвери ,а оно си имало методики разни.
Арно де некой ,че ме светне ли кой малоумен инженер измисли такова ремарке дет си требва чалъм у ползването му,оххххххх пък и на всичко отгоре и по цифра пара им търсят.
Чудим се кога некой оше по-арабия инженер ,че им ръгне една камерка и мониторче китайско ,та да се успи работата.

;) ;) ;)
Бъзик бре умни са инженерчетата,само де некой неща ги мислят мноо научно му,па после таквиз малоумници кат мен да се чудат от де да подхванат работата.

Баце у ваще ремаркенца на слънце ладно ли е барлем или си е кат у дъртото бризентец?
И оше един въпрос,кат думне гума крик трябва ли ми?

Станимир

Бриги,по жегите сауна не ти трябва,идва си след теб.Крика го ползваш само като подпора,другото става с възглавниците.

Бриги Магнито

Те да им се не види и инженерите при толкоз джаджи и крик не можа да измислят да не трябва язък им за дипломите.
Бръмбаро ми почва ми шепне,че до всеки инженерец требва да има една мрънкаща бичкия кат мен и вервайте ми ,техниките ще влезнат в други измерения. ;)

SEMPER

Цитат на: Бриги Бичкията - Събота, 23 Юни, 2012, 18:59:09

Бръмбаро ми почва ми шепне,че до всеки инженерец требва да има една мрънкаща бичкия кат мен и вервайте ми ,техниките ще влезнат в други измерения. ;)

Е сега се светнах баце, що куцат техникитв. Инженери под път и над път, пък ти си уникален. И затова нема шанс.
Ще си псуваме по инженерите само.

А по темата - преди 30 години гледах един комшия как тика на задна Романа пред входа, като бордюрите бяха на по 1-2 санта от гумите. И си виках - голем шофьор трябва да е тоя, пък след някоя друга годинка се светнах, че не е кой знае каква философия, Че и с това ремаркенце така - 2 камъка , и си влиза   ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната