• Welcome to Форум на българските шофьори.

Някой ако има интерес...

Започната от Уди кълвача, Петък, 04 Ноември, 2011, 22:34:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Уди кълвача

Не знам дали е измама,и защо точно аз, но получих следния мейл:

Скъпи!

Ако се интересувате от камиони работа шофьор в Западна Европа, моля свържете с нас.

Работата по прилагането, правни, и вие трябва да имат: Šoferski карта, компетентност и минимум 2 години опит

Цялата информация за заплатите и работното място може да получите на телефона си брой
00385 91 1531443               00385 91 1531443

Горан Миличевич

GM Transporte, Унгария

Уди кълвача

driver1

И аз го получих. Не знам на какъв принцип е направен подбора, може би е чел обявите за търсене на работа. Пък и не разбрах като се обадя на посочения телефон на какъв език ще се разбираме, като се има предвид, че текста е преведен с автоматичен преводач.

driver1

Бриги Магнито

В и мейла ,който сте получили горе пише кой друг го е получил ,мернах че и FH16 си има писъмце  :D ;) тъй че заключвам ,че всеки който в профила си не е скрил и мейла си има подобно писъмце. :D ;)

admin

Лесно и просто е. Извадили са и-мейлите от форума. Сигурно са получили 1000 CV-та, но нито един шофьор не им е харесал. :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

!na

My truck runs on diesel, I run on 100% passion

driver1

Цитат на: admin - Събота, 05 Ноември, 2011, 09:06:09
Лесно и просто е. Извадили са и-мейлите от форума. Сигурно са получили 1000 CV-та, но нито един шофьор не им е харесал. :D

Не е това колеги. И.мейла ми в този форум е различен от този на който получих това съобщение. Него го ползвам, когато кандидатствам за работа.

dinko_68

Колеги,да ви светна и аз малко.Това е хърватска фирма регистрирана в Унгария,на телефона отговаря самия хърватин,камионите са Волва,мен лично беше готов да идва да ме взима от място за да карам при него,заплатата мисля, че беше казал 1800.На мен лично ми се стори подозрително всичко това а и съм предубеден към хърватските фирми така, че го изслушах културно по телефона и пак така културно му отказах.

Бриги Магнито

Цитат на: driver1 - Събота, 05 Ноември, 2011, 10:22:08
Цитат на: admin - Събота, 05 Ноември, 2011, 09:06:09

Не е това колеги. И.мейла ми в този форум е различен от този на който получих това съобщение. Него го ползвам, когато кандидатствам за работа.
Бацин значи си или мноо известен или тез са врачки и гадаят кой шофер кой не.
А бре ,а у другио сайт с къв мейл си  ;) сещаваш ли се накъде бием или ич.

driver1

jivo666

Причина за редакция - линк към вирус

jivo666