• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

Roshko

Цитат на: Стоян - Сряда, 25 Януари, 2012, 07:16:24
Почти не можеш да убедиш гладен човек че прави грешка като започва да работи за ниско заплащане,че вреди и на останалите.Какво да се прави,манталитет.  ;D  ;D

Не знам обаче, защо продължават да предпочитат навсякъде румънците, макар те да си държат цената повече от нас, а на всичкото отгоре се говори, че били по-кофти шофьори от нас... Какво да се прави... парадокс, но не манталитет...  ::)

Roshko

Roshko

Вижте братчеди, направил съм нещо, с което малцина от Вас могат да се похвалят.
Споделил съм една действителност с Вас, която бих желал с цялото си сърце да Ви е от полза.
Бих се радвл, ако вместо да сеете празнотемия, вземете да заместите моята информация с по-добра!
За огромно мое съжаление, това не се случва! Тук в Ким всеки ден идват по най-малко 5-8 човека, но много
малко са допуснати да продължат. Та в този ред на мисли, не си мислете, че сте най великите и недооценени!!!
Със здраве и повече професионални успехи!

Roshko

bruto

Цитат на: Roshko - Събота, 04 Февруари, 2012, 23:37:39
Цитат на: В.Димитров - Сряда, 25 Януари, 2012, 02:34:11
Така е , като има балъци да карат за тези пари в Европа, затова сме на това дередже.Дания за 1400 евро международен шофер, че тя сестра ми е брала ягоди за двойно по голяма заплата в дания бе.Егати подигравките.  :D То не е смешно ами трагично.

Ми бери ягоди ва брат! Кой за кво е учил... Ти къде и за колко бачкаш?
Аз лично и ягоди бих брал ,ако ми плащат повече . Учил съм 6 години икономика и доста години практика ама да не съм луд да го работя щом не плащат добре . Заплащането ми е бил винаги най-големият приоритет . Затова и станах шофьор в Канада . ....и не съжалявам нито миг .

Roshko

Цитат на: bruto - Неделя, 05 Февруари, 2012, 00:30:41
Цитат на: Roshko - Събота, 04 Февруари, 2012, 23:37:39
Цитат на: В.Димитров - Сряда, 25 Януари, 2012, 02:34:11
Така е , като има балъци да карат за тези пари в Европа, затова сме на това дередже.Дания за 1400 евро международен шофер, че тя сестра ми е брала ягоди за двойно по голяма заплата в дания бе.Егати подигравките.  :D То не е смешно ами трагично.

Ми бери ягоди ва брат! Кой за кво е учил... Ти къде и за колко бачкаш?
Аз лично и ягоди бих брал ,ако ми плащат повече . Учил съм 6 години икономика и доста години практика ама да не съм луд да го работя щом не плащат добре . Заплащането ми е бил винаги най-големият приоритет . Затова и станах шофьор в Канада . ....и не съжалявам нито миг .

Конгерчулейшънс!   :D

petar1991

А да те питам за къпането.Има ли някакъв начин да се къпеш без да даваш пари?Допускат ли се чужденци в обществените бании?

Roshko

Цитат на: petar1991 - Четвъртък, 16 Февруари, 2012, 00:35:25
А да те питам за къпането.Има ли някакъв начин да се къпеш без да даваш пари?Допускат ли се чужденци в обществените бании?

Мен ли питаш или американеца? Ако мен, навсякъде по квартирите има бани, някои са и с вани.
Единствената обществена баня за която се сещам е на фериботите, а там не искат лична карта за да влезнеш.

stanche

А и на всяка една по-голяма бензиностанция си има баня ! Само не знам дали за някой 2-3 евро за баня са проблем ...
Не карам бързо - летя бавно :) !!!

Roshko

Цитат на: stanche - Неделя, 19 Февруари, 2012, 10:28:03
А и на всяка една по-голяма бензиностанция си има баня ! Само не знам дали за някой 2-3 евро за баня са проблем ...

Умножено по 15-20 за месеца са си повече от 100лв. Ако този допълнителен разход е пренебрежителна сума за теб, за някои не е! ;)

admin

Цитат на: Roshko - Неделя, 19 Февруари, 2012, 11:12:27
Умножено по 15-20 за месеца са си повече от 100лв. Ако този допълнителен разход е пренебрежителна сума за теб, за някои не е! ;)

А някои пък на 15-20 дни харчат по 2-3 евро за баня и доста спестяват. :D
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Цитат на: admin - Неделя, 19 Февруари, 2012, 13:45:07
А някои пък на 15-20 дни харчат по 2-3 евро за баня и доста спестяват. :D

Пред мен този въпрос не стои. Днес имам баня с вана на една крачка от леглото
утре имам 7 душа, 4-ри на 5 метра от вратата, 3-ри на 500 метра...   ;)
Опс, пропуснах и двата душа на ферибота...  ;D

stanche

Цитат на: Roshko - Неделя, 19 Февруари, 2012, 11:12:27

Да прав си, но аз за това и си подбирах бензиностанциите :) На шеловете ако си със шел карта, само я показваш и не плащаш за баня и и-нет :) Като видя зора, че на близо няма Шел вече и давам и парички :)
Не карам бързо - летя бавно :) !!!

admin

Цитат на: stanche - Неделя, 19 Февруари, 2012, 22:53:35

Да прав си, но аз за това и си подбирах бензиностанциите :) На шеловете ако си със шел карта, само я показваш и не плащаш за баня и и-нет :) Като видя зора, че на близо няма Шел вече и давам и парички :)

За кои Шелове става въпрос? Ползвал съм баня на доста Шелове, обаче навсякъде си искат пари.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

scaniavolvo

Ами аз доколкото знам от баща ми,той работи в TROTA -Испания,че и там има много румънци,ама се е напълнило защото подписвали договори на много по-ниски заплащания от българите

6umahera

Мой съвет е:направо кандидатствайте на официалният им сайт,както направих аз,те ще ви се обадят до 10 дни от Дания направо,има си преводач.Мен ме одобриха,но трябва задължително АДР,поне основен курс и всички др.документи.Ако някой не разбира формуляра на английски,може да ползва пр.Google Chrome,или др.преводач.
Ето тук е сайта им:http://www.kim-johansen.dk/en/Jobs/Applicationform/#Applicationform

П.С. Дано съм бил полезен на някой :) :) ;)

Don_Bazilio

Как реши въпроса с пътуването до там?

Don_Bazilio