• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

Люси

Много отзивчиви както винаги!!! :-X :-X :-X

Люси

bojo

Цитат на: Люси - Вторник, 26 Февруари, 2013, 10:23:30
Много отзивчиви както винаги!!! :-X :-X :-X
Кой тва,толкова отзивчив,колегите дето не отговарят или от фирмата? :-[
Божо

bojo

Божо

Люси

Колегите!!! :-\
Ама няма проблем ,все пак никой не ми е длъжен за нищо!!!

bojo

Цитат на: Люси - Вторник, 26 Февруари, 2013, 13:08:04
Колегите!!! :-\
Ама няма проблем ,все пак никой не ми е длъжен за нищо!!!
Върнах се малко назад в темата,гледам,че има някои, които работят там-Рошко и дон Базильо може да има и други,що не пробваш да се свържеш на лични или по тел. ако има. 8) Айде - много късмет и успех,дано ти провърви! :)
Божо

Roshko

На този въпрос коректно може да ти отговори само Христо, не знам защо се учудваш, че нямаш отговор...  ::)
Аз не съм там от почти месец, а и съм уведомил, че спирам да пиша по темата. Не знам какво остана ненаписано, даже повечето само се предъвква.

bigdedi

На Росен не му се говори,щото си пази вратичка за връщане,евентуално.А ако е решил никога да не се връща там,досега да им е извадил всички негативи и да е направил 100 теми по въпроса и да е раздал акъл,за което е самата щедрост.
Как не е отнесъл некой бой там или където и да е работил досега,не знам.Или на колегите не им се занимава или се гнусят да не се изцапат.Ама не е късно де,се някога ще стане,като гледам как сериозно работи за това.Голям познавач и плямпало по форумите.Иначе е симпатяга,дечицата му  също,да са му живи и здрави.Дано по характер не се метнат на баща си и да станат бъдещи достойни Българи.

Люси

Утре в 8 часа ми е изпита!!!
Стискайте ми палци!!! :)

papi

успех,ще разказваш после как е минал

Pepi Nikolov

Успех братле, дано всичко да мине както трябва.Желая ти късмет.

Люси

Момчета,изпита мина и замина ей сега се прибирам от аерогарата обаче да ви кажа каква простотия са измислили в Ким,вече на всички нови работници ще се удържа по 250 евро гаранция 14 дена ще се работи безвъзмездно и после 4 седмици на половин надница!!
Дори да не ме бяха скъсали на изпита(незнайно защо) нямаше да смея да започна работа там!!
На всички които все още са мераклии им пожелавам успех!!! ;D

djingov

Това за 250 евро като гаранция ми го казаха ама това с половин надница и безвъзмездно пък от какъв зор.Карай здраве да е добре,че сподели за да няма подведени хора.

Красимир Тодоров

Ъ?!
Това е невероятно! Не знам дали и БГ фирма би посмяла да го направи. Сигурен ли си, че си разбрал добре, че там като идеш да те изпитват, чуваш какво ли не от работещите

djingov

Това за 250 евро лично на мен ми го казаха по телефона от Ким като ново условие,а другите неща за половин надница и ....нищо не знам.Казаха ми 250 евро са като гаранция,че ако ти резервират билет за самолет за България,а ти изпуснеш полета това е компенсация за фирмата.В момента който напуснеш или те съкратят ти ги връщат.

Roshko

Люси

На изпита имаше още едно момче от Бургас с мен,него го пуснаха на изпита и той дойде при мен и каза какви условия са му поставили за да започне работа и момчето седеше с мен на сред паркинга и се чудеше да подписва ли или да си лови и той пътя!!!
Попитал е Христо как трябва да напусне за да му върнат тези 250 евро депозит и той му е измрънкал че евентуално ако предупреди месец по рано може да му възстановят "капарото"!!!

Люси