• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ким Йохансен - Дания

Започната от Roshko, Четвъртък, 05 Януари, 2012, 19:28:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Фирмата към този момент черна ли е или бяла?

Черна, работя/ил съм там.
Бяла, работя/ил съм там.
Черна, от написаното в интернет.
Бяла, от написаното в интернет.
Информацията за нея не е достатъчна за да си създам мнение.

LightOff

.... и аз на всяка манджа меродия! Бях намерил страницата на тази фирма в facebook и там говорих с един българин. Някакъв странен никнейм имаше, както и да е, та този каза, че фирмата е добра, единствено за тези които владеят поне един западен език. За англииския каза, че е било най - добре. Защо така, защото нямаш взимане - даване с български диспечер ли каза.... общо взето това е! Парите им били поне гарантирани на някаква дата, условията им обаче малко мизерни по тамошни някакви бази!  Приятен човек беше, знам ли, ако ме е излъгал и аз лъжа!
... малко извън темата! Там  страница на тази фирма в facebook има и един много интересен клип на български шофьор.  И така....

LightOff

Chefo(SCANIA)

Днеска говорих с двама от фирмата ! Единия работи там от 6 години а другия от 8. И двамата бяха доволни, единствено е малко гадно че се местиш по камионите  ;D ;D ;D ;D

Chefo(SCANIA)

LightOff

.... шест години, не са малко за която и да е фирма! Ако е била "бяла" фирма, като се нароят малко повечко българи, ще стане "черна".  Не зословя към никой конкретно.... просто житейска истина за нас!

... малко в страни от темата!

Преди няколко дни гледам едно момче - "драйвър" от ПИМК в youtube... Валери1, ли се беше писал! Сега, че аз съм по - голям аматьор в професията от него си признавам, макар, че на години съм малко по - голям от него. Но, момчето е възприело професията толкова в кожата си, че....  някъде може би е прочел и видял, че за да си истински професионален шофьор, трябва да псуваш като каруцар, пътят ти принадлежи и много други интересни неща...  та, няколко такива персони, ако решат да се преселят в КИМ*.... "отиде коня у ряката".

пс. Валери, ако четеш това, нищо лично "батка".... но ти си като живо доказателство, който е впил в себе си и показва на яве всички онези неща за които си мисли един обикновен човек за т.нар "тираджии". А вижданията на тези хора не са никак добри за тази професия....   и все пак хвърлям по някое око :) на клиповете ти, защото ме развеселяват и ми "оправят" настроението....

Chefo(SCANIA)

Дааа  ;D ;D ;D подкрепям те за Валери, преди беше във форума а сега май не...  ;D ;D ;D Изгледах един негов клип   ;D ;D ;D Само псувни се чуват и викане  :o

LightOff

.... малко спам!

Валери1, или там както се е писал в нета, на пръв поглед добър шофьор, но.... питам, се дали това което се е случило с него е заразно  :D .... някак си не ми се иска да си представям картинката, какво би се случило, ако всеки  нов  шофьор, минава по неговите стъпки до заветната цел - професионалист в професията.....  :D

пс. ... нищо лично, Валери1 и аз не съм съвършен, но при теб нещата са някак....по - професионални, но какво може да се направи!?

.... навремето имаше едно предаване на Т. Колев - "Как ще ги стигнем американците". Та ако вземем пример, трябва да се замислим - Как ще го стигнем Валери!?  ??? :D ;D ;)

Георги1988

Здравейте колеги някой да сподели информация към този момент относно Ким Йохансен.Каквото знаете ще ми бъде полезно,изчетох доста но искам прясна информация защото имам възможност да започна там.Благодаря предварително

d2maper

От скоро работя в тази фирма и съм много доволен. Заплащането е коректно и редовно, няма проблем и излишни глупости. Естествено има и някои недостатъци (поне за мен) ама няма как...

nik1968

Недей да лъжеш колегите единственото хубаво там е че плащат на датата.Ти работиш там от 1 година аз работих там 6 години така че...

Да много човешко отношение имат.Като се оплачеш нещо и ти кават пътя към България го знаеш. Ухилен

nik1968

поредни публикации

gigabait

Да работиш в Ким Йохансен е пълна загуба на време.Освен това,че ще си получаваш жълтите стотинки/1 500 Е/ на 5-то число няма нищо друго,което бих могъл да споделя като положително.Това,че ако знаеш английски няма да имаш общо с тъпите полски диспоненти е абсолютен мит...Очакват те много ядове,тотална мизерия и в камионите и в квартирите/за прословутия хотел в Греве изобщо нямам подходящи думи за описание на свинщината/ и мъкненето на сака от майната си до поредната мизерна квартира,където евентуално ако си жертваш 2 часа от поредната 9-ка ще се изкъпеш и изпереш.Сушилните почти никъде не работят,така че...

d2maper

Прави бяхте колеги, показаха ми пътя към БГ след като изразих недоволството си относно няколко неща.. дори не искаха да ги обсъдим. Сега предвид условията които предлага една Българска фирма аз и братовчед ми започваме там на двойка.
Успех на всички.. Ким Йохансен не е толкова бяла колкото я описват хората.

shisho

Цитат на: d2maper - Сряда, 20 Януари, 2016, 21:45:52
Прави бяхте колеги, показаха ми пътя към БГ след като изразих недоволството си относно няколко неща.. дори не искаха да ги обсъдим. Сега предвид условията които предлага една Българска фирма аз и братовчед ми започваме там на двойка.
Успех на всички.. Ким Йохансен не е толкова бяла колкото я описват хората.

Темата е на четири години, а ти преди два месеца потвърди, че всичко е наред?
Ако желаеш да бъдеш полезен на колегите си, бъди по-подробен!
Доколкото съм чувал там гонят само за алкохол и то не винаги.

aureus_gold

Сега ще ви споделя и моето мнение ;DСпоред държавата в която е регистрирана фирмата може да се съди дали е черна или бяла.Когато някой хвалипръцко ми покаже датски договор за назначение като шофьор ще се съглася,че е бяла фирма :) ;D
Всички други лакърдии са от сорта ...аз питах един шофьор на паркинга и той ми каза
Македонците вече от 6 месеца плащат по 1800 евро минимум,а кимаджиите вземаха по 1,6 или нещо от сорта...
Абе който е доволен да си седи на гювеча...Но да разправят,че е нормална фирма просто е смешно....

nikolov1994

Обява от днес: 01.02.2016

Kim Johansen Transport Group - Международни шофьори за Дания и Европа. АДР , дигитална карта,професионална компетентност, кат С+Е. Aнглийски или руски език. Може и без опит. Възможност за обучение след подписване на договора.
Много добро заплащане.
Заповядайте на среща на 06 февруари във Бургас, хотел Акуа - през целия ден , на 07 февруари във Варна, хотел Черно море - през целия ден , и на на 08 февруари в София - хотел Рамада (бивш Принцес) , зала Топаз от 09 до 16 часа

За контакти : 004543959359 , мобилен : 004541938726

Явно имат много остра нужда от шофьори щом са започнали вече и от град на град да ходят да търсят шофьори.. :)

rider777

Ким Йохансен никога не е била и няма да стане бяла фирма,,,, поне за Бг драйвърите там,,, ако на някой му се бачка за 1700€ месечно да ми се обади 0879 030213
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,