• Welcome to Форум на българските шофьори.

Какво мислите за този камион?

Започната от zli1, Сряда, 18 Януари, 2012, 21:40:50

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Кажете си мнението?

Да, харесва ми.
18 (47.4%)
Не, не ми харесва.
10 (26.3%)
Нямам думи.
0 (0%)
Може и по-зле.
3 (7.9%)
На "Робокоп" новата кола.
7 (18.4%)

Общ брой гласове: 38

zli1

разделяй и владей

zli1

разделяй и владей

kaloyan Mladenov

Като го видех ,и си викам..."Е сега се изправи и се трансформира в Оптимус прайм ,и почва да се бие с другите трансформърси" ;D ;D

kaloyan Mladenov

Бриги Магнито

Айде и тука откачиха от конската мания,обаче инак смръщена Скания у фацето не бех виждал малко и тича като на куче тояга ма шом ги влече да ги смръщват да си ги смръщват.
У свето може да има само един смръщен дръгел и тва е Тракторса оти си му тича и оти сите го плюат ,а он си важи. ;) ;) ;) Айде и чекам с интерес кога ,че се пръкне V8 R1000 .

georgi87

Аз си казвам гласувах "не не ми харесва" защото това ми не е любимата марка и квото и да направят не може да ми хареса никога.

EWGI

Тесногръди сте колеги. За drivera, к'во е важно определено не марката, за мен поне е това, да не ме уморява и да въри и спира. Може да не съм с толкова стаж като повечето от вас, но като се замисля от малък, съм по камионите и на 19 години вече имах МАЗ купен от тате  ::). Ако аз си купя камион ще е Volvo или Mercedes, ако е на чорбаджия, предпочитам MAN  или Skania к'во като са чуп ливи.

сам - съм
        замислиа - замисля
             купиа - купя
      чорбаджиа - чорбаджия

loshdancho

Трябва да слеза Батко Арни с една рязана карабина от нея  с думите A by  back - R800  8)
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

doktora179

Дано да го пуснат тоя дарак в блиските 20 години в производство  ;D

doktora179