• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ъпдейтвайте си сами навигацията

Започната от bo4a, Събота, 21 Януари, 2012, 08:06:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Имате ли навигация

ДА
НЕ

Milen

Цитат на: admin - Събота, 15 Декември, 2012, 08:32:26
Лошият е прав. С карти Q3 и без *.ftr файла от Q3 последният излиза в червено. Обаче тази "сборка" има липсващи файлове. Например липсват "building"-ите на Германия и още няколко държави.

Къде го казва това за Q3 ,че не го виждам?
Може би тук?

Цитат на: loshdancho - Петък, 14 Декември, 2012, 09:28:03
Няма да работят в този случай , тъй като са от различни серии в торента няма серия  след картата.
Ще се получи това:
Bulgaria_R3_NQ_2012.Q3.fbl
Bulgaria_R3_NQ_2012.Q3(DA).fda
Bulgaria_R3_NQ_2012.Q3(AP).fpa
Bulgaria_83_NQ_2012.Q3_121103_(TI).ftr
А правилното  е това:
Bulgaria_83_NQ_2012.Q3_121103_(TI).ftr
Bulgaria_83_NQ_2012.Q3_121103_(DA).fda
Bulgaria_83_NQ_2012.Q3_121103_(AP).fpa
Bulgaria_83_NQ_2012.Q3_121103_(AP).fbl

Но тук и двата файла .ftr са Q3?
А той казва ,че "Няма да работят в този случай , тъй като са от различни серии в торента няма серия  след картата."
Лошият май е искал да каже нещо ,ама и той не знае какво точно. Нищо лично.

А тук повтаря това което аз съм написал ,но по някакъв странен начин.
Открийте разликата. Подсказка - виж датите на публикуване на съобщенията!
Цитат на: loshdancho - Събота, 15 Декември, 2012, 00:07:28
Кой ти говори са Q3,Q4,...R3 83?
Има едни цифрички след Q3...... Та те трябва да съвпадат   в случая са 121103.
Цифричките показват сборката. и това, че е от едно и също място свалена и работи в комплект.

Цитат на: Milen - Петък, 14 Декември, 2012, 23:23:43
Когато ти свети червено информацията за камиони - 1. Се гледа дали Q и годината на изданието е същото и на картата (.fbl) ,а дали е R3 или 83 няма никакво значение.

Milen

loshdancho

При условие, че има всичко в комплект не мога да си обясня този мазохизъм да се правят безсмислени опити, пък после да се търсят лицензи, пък  на другата смяна на картите всичко отново.....
Има нещо, което е тествано и за това е година и серия и номер на сборка. Не си ли мислиш, че човека качил картите с една номерация 121103
Най-малкото ги е пробвал за да не стане за смях.
А ние сега ще търсим дали  ще проработи карта без номерация примерно с  файл със серия и номерация на сборка на друга карта която карта за 2 минути може да изтеглим????
Как ще си сигурен, кой , кога и от къде е свалил картата и дали след нея или преди нея няма друга Q3, но с различна номерация на година и месец 121103? И ще се молиш да проработи.
Защото  номерация 121103.fbl и примерно 121007.ftr  не могат да работят заедно в това което е качил Админа  даже и  това  няма.
Става за лек автомобил но за камион вероятността да сработи за мен е нищожна , но дори да сработи ще е след експерименти , които са безсмислени.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

admin

Лошият, ти кои карти ползваш и откъде са изтеглени?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

loshdancho

loshdancho

Да изясним спора с Милен накрая.
Когато се разминават сборките на файловете -ftr, fpa, fda,fbl, fsp( година, серия,месец(тримесечие) и номер на сборката) се появява в червено и пише :" липсваща или не пълна карта. Тоест не могат да сработят(ftr, fpa,fsp,fda) в комплект  с картата(fbl). В този случай навигацията работи, но без допълнителните  екстри и ограничения.
Когато няма лиценз или лиценза е стар се изписва съобщение: " неактивно съдържание". Тоест файловете не работят заради лиценза.  Резултата е същият не работят ограниченията и екстрите.

Важно е да се види какво точно изписва в Началното меню > /Още/> /Помощ/ > /За продукта/>/още/> /съдържание/.
Там да се разгледа едно по едно всичко.....

Joro

А може ли на навигон да сложа Иго Примо ?

admin

Цитат на: Joro - Неделя, 03 Март, 2013, 22:53:34
А може ли на навигон да сложа Иго Примо ?

На какъв Навигон?

Joro

admin

Цитат на: Joro - Понеделник, 04 Март, 2013, 23:04:47
Навигон Н70 е модела

Можеш да си сложиш iGO Primo. Навигацията е с Windows CE и няма никакъв проблем да направиш това.

Joro

Значи сега трябва намеря кой да ми я направи. Благодаря

tiktak

Здравейте! Аз имам навигация Mio C220. Картите са и от 2007 и 2008г. Може ли да се обновят? Или каква навигация може да се сложи вместо тази?
Търсих преди време по нови карти и се оказа че няма...или незнам къде да търся...... Та затова ако може да се подмени например с ИГО или друга....че да я имам като резервна

Joro

Може ли някой дами помогне или даде телефон на човек, който може ми направи Навигона с Иго примо ?

Milen

Навтек Q4.2012 на торент :

http://masters-tb.com/index.php (Иска регистрация)
Код за потвърждение:
magnet:?xt=urn:btih:2986380207ac9b25e4f76525d4b94cac745be4d4&dn=%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8.iGo.83.NAVTEQ.2012.Q4

В комплекта липсва карта на Турция.

diqn79

Здравейте колеги, моля някои да помогне, навигацията ми беше качена на таблет Привилег миd7m, но нещо ми се изтри. И аз не зная как иго Примо резолюция 800х480. С торентите не мога да се справя моля някои да ми изпрати готова навигация. Благодаря ви много предварително!

здравеите
навигатсията
ка4ена
резолутсия
спевя

Тульский Токарев

Здравейте колеги.Искам да помоля някой ако може да качи някъде сборката си за камион,защото всички които дърпам от торентите не стават за камион,а си имат всички камионски файлове и лицензи.Благодаря ви предварително! :)

Тульский Токарев