• Welcome to Форум на българските шофьори.

Пътна обстановка

Започната от Mandor, Четвъртък, 09 Февруари, 2012, 14:23:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Дамян Йончев

Цитат на: Бригадира - Вторник, 14 Февруари, 2012, 07:56:53
Обикновенно по нормалните страни при такъв път битката с почиственате продължава,но в този случай от филма се приема ,че щом някак си може да се минава по пътя,то той е почистен и безопасен,само му цъкат едно ,,Зимни условия,, и работата жми. ;)

Пътя и неговото състояние от Самоков за София с вчерашна дата:

В пъти по-добре ,но за жалост започна да вали:

Руската техника,която ме изпревари се чувстваше в свой води  :D :D :D :D :D ;) ;) ;)
Извода :Купете си МАЗ за код бенбено из България. ;) :D

Бе важното е че Борисов иска да вкарва във затвор шофьори със летни гуми за камион......  :'( А пътищата ни и за камион със вериги не стават....

Дамян Йончев

Бриги Магнито

По БТВ мъцнаха 300 дръгела са у код червено из Хасково и Дунав мост отворен само за дръгелчета до 7,5т,тва с днешна дата,а днес у Големо село е слънце. ;)

Бриги Магнито

ivopifeca

Цитат на: Бригадира - Вторник, 14 Февруари, 2012, 07:56:53
Обикновенно по нормалните страни при такъв път битката с почиственате продължава,но в този случай от филма се приема ,че щом някак си може да се минава по пътя,то той е почистен и безопасен,само му цъкат едно ,,Зимни условия,, и работата жми. ;)

Пътя и неговото състояние от Самоков за София с вчерашна дата:

В пъти по-добре ,но за жалост започна да вали:

Руската техника,която ме изпревари се чувстваше в свой води  :D :D :D :D :D ;) ;) ;)
Извода :Купете си МАЗ за код бенбено из България. ;) :D
По закона на гадостите,точно в десния тесен завои се срещна с кола >:(

Бриги Магнито

Мърфи ми е френд и се ще се появи,тъй че се бех светнал,че ше се вестне и преди завоя карах малко у насрещното,та нещата си се компенсираха.
Птк и е кола,а ако беше снегорин с гребло. ;) :D

stoan

Смолян. Невиждано бедствие създадоха топящите се снегове в Родопите. Пътят за Смолян бе затрупан от гигантско свлачище, което е блокирало повече от 120 автомобила в района на Нареченски бани.

Сриналите се камъни и земна маса вдигнаха на крак полиция, гражданска защита и пожарна от Пловдив, Асеновград и Смолян, пише сайтът Под тепето.

На място е и шефът на Охранителна полиция комисар Тодор Гребенаров, който описва ситуацията като изключително сложна.

Пътят е затворен за движение, при нужда да се използва обходният път през Девин. Това съобщиха тази вечер от Областно пътно управление – Пловдив. Изпратени са машини, които разчистват земните маси.

Гена

godji

Днес бях в Русе и такива опашки които дават по новините не видях никъде  ??? Опашка от камиони на пътя имаше само на Бяла и беше 1 км да речем ,но не и както току що казаха по новините 20 км ! От Гурково до Русе на всеки паркинг имаше полицаи и отбиваха камионите !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

loshdancho

Някой да има информация(актуална) за Видин и Оряхово, че ми се очертава минаване на Дунав, а като гледам ледоходи чудесии  та викам да (не) е би да вървят фериботите ....
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Някой да има информация(актуална) за Видин и Оряхово, че ми се очертава минаване на Дунав, а като гледам ледоходи чудесии  та викам да не  е би да(не) вървят фериботите ....

Mystang

Те ботите вървят ама румънците нещат....опашки по 4-8км. в двете посоки на всички граници с RO.

Joro

Аз утре или други ден ще излизам от Видин , ама ти ме отчая направо .... Тва заради новата им система ли ?

stoan

Велико Търново. Проходът на Републиката е отворен за движение, но поради пътно произшествие между два ТИР-а на последния голям завой под самия връх, в момента движението се извършва в една лента, това съобщи за Агенция "Фокус" Марияна Христова, говорител на ОД МВР Велико Търново. При инцидента няма загинали. Единият ТИР е с румънска регистрация, движел се е в посока Гурково, другият ТИР е с българска регистрация, движел се е в обратна посока. По първоначална информация румънският водач най-вероятно е заспал, навлязъл е в насрещната лента и се е блъснал в товарния автомобил с българска регистрация. На място има екипи на ,,Пътна полиция", движението се регулира, преминаването се извършва в една лента.

Димитър Гебшеменов

Утре ще поемам посока Русе.Интересува ме как е пътя от Гурково до Русе и наи-вече Хаинбоаз.
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

loshdancho

Предполагам, че утре ще се кара без проблем, и аз ще поемам към обяд към Видин, но днеска е ден за ракия и мезета.

ceko1969

Цитат на: loshdancho - Събота, 07 Март, 2015, 13:03:14
Предполагам, че утре ще се кара без проблем, и аз ще поемам към обяд към Видин, но днеска е ден за ракия и мезета.

Не знам от къде ще минеш но по път 112 е жива мъка.

ceko1969