• Welcome to Форум на българските шофьори.

Работа за собственици - шофьори на камиони

Започната от A.Dobreva, Петък, 13 Април, 2012, 16:36:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

A.Dobreva

Предлагаме работа за собственици - водачи на камиони в ЕС

- работа със собствено ремарке или ремарке предоставено от спедицията без наем
- предоставяне на карти за гориво и пътни такси от първия ден.
- отстъпка от цената на горивото от фирмените бензиностанции без ДДС + възможност за зареждане от Люксембург
- заплащане на празните километри без корекция в цената
- кратки срокове за плащане
- главно пълни товари
- минимум 12000км на месец
- директен договор със спедицията

За повече информация www.tt.bglogistics.eu
office@bglogistics.eu
Свилен Иванов
0886029960

A.Dobreva

BigRig

Баце, след като оплескахте (да не кажа оср...) нещата в Белгия, сега  пак сте тръгнали да лъжете хората заради вашата комисионна. Много хора в този форум се чудят защо са ни такива заплатите-ето го отговора! Докато има комисионерчета, които да слугуват на "доказани" нискотарифни спедиции , няма да има добри навла, няма да има и добри заплати! Сега както виждам сте се фокусирали в "собственици - шофьори на камиони", понеже ги смятате за по-големи риби. Доскоро и фирмица нямахте май,...и комисионната на ръка-без данъци! Бях чул от един колега, че 300-400 кинта на камион за месеца сте прибирали. Като  се печели много , вземете си купете некое, камионче, научете се да го карате и после влизайте в бизнеса! Много ми е интересно, ако някой не плати вие какво гарантирате? НИЩО!
Искрен съвет към всички "собственици - шофьори на камиони"-не се занимавайте с тях колеги, ще спечелите повече!

BigRig

admin

BigRig, възможно ли е да аргументираш своите твърдения, защото имам усещането, че в доста теми напоследък се пишат меко казано клеветнически неща? Благодаря ти предварително!
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

BigRig

Уважаеми  АДМИН,
Напълно съм съгласен за писането на клевети, неистини и за целенасоченото злепоставяне и омаскаряване. Както всички добре знаем-всяка крушка си има и опашка. Абсолютно съм привърженик на доказателствата.  Анонимността е пречка. Не сме и в съда.
Относно въпросната обява, фактологията е достоверна. Не мога да публикувам имена на фирми и хора, по обясними причини. Готов съм обаче в личен разговор да коментирам с теб, и ти да прецениш дали казвам истината или не и съответно да го отбележиш тук.
Хубав ден!

admin

BG Logistics, хубаво предлагате работа на хората. Обяснете обаче по какъв начин се правят посочените от Вас километри? За справка прилагам снимка от сайта на фирмата.
Забележително постижение е например изминаването на 1742 км на 17.04.

P.S. И в крайна сметка за Pistoia до Firenze ли става дума? Защото ако е така, до Calais по Google Maps са 1338 км вместо посочените 1596 км.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

A.Dobreva

Добро утро на всички,

курсът е по - дълъг тъй като се избягва преминаване през Швейцария, и се гони Люксембург и по този начин е платен. За справка Ви предоставям линк с описание откъде преминава: http://g.co/maps/46rtq /

Километрите съвпадат с датата на подаване на курса, затова следващия курс е на 19.04 и само 150км.

Ако имате допълнителни въпроси, моля не се притеснявайте да питате!

Поздрави
BG Logistics

bad_kras

Цитат на: admin - Събота, 21 Април, 2012, 14:49:52
BigRig, възможно ли е да аргументираш своите твърдения, защото имам усещането, че в доста теми напоследък се пишат меко казано клеветнически неща? Благодаря ти предварително!
Само като им разгледаш сайта и влезеш на "контакти" - един телефон и един имейл!!!  Да бяха посочили поне и адрес ... иначе като цяло , като се разходих из сайта , съм съгласен с BigRig. 
Ясно е за какво става въпрос!  >:(
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

A.Dobreva

Благодаря на всички за коментарите. Ние успяхме да постигнем своите цели, пожелавам същото на всеки от вас.

A.Dobreva