• Welcome to Форум на българските шофьори.

Разрешени магистрали по Европа в забрани!

Започната от BoBy_BoY, Неделя, 13 Март, 2011, 09:29:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

BoBy_BoY

Тука се сблъсквам с една  дилема:
Трябва да тръгвам за Германия от Холандия в неделен ден. А44 е освободена от забрана, но как да вляза на нея? Дали А40-Дуисбург,А3,А2,А1, и чак тогава на А44, или А52-М'гладбах, А44 за Ессен, А52, А40,А43, да заобиколя Дортмунд по А45-А1, и така да стигна на А44 за Ерфрут? ??? Тия преди пишеха от къде да се минава сега няма! Ако някой ми даде съвет ще съм благодарен!

BoBy_BoY

admin

А къде прочете, че може да се минава в неделя по А44?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

BoBy_BoY

Това е лошото, че не съм го чел никъде! Имам един колега при нас (и единственния) къде е бил в ,,Рудолф"-Русе и имали база в Касел. Постоянно джиткали в неделни дни по А44 в неделни дни. Повярвах му! На наряда ми пишеше да тръгна в неделя 14 часа Тилбург и да стигна до Ерфрут! Глобата била 50€ които ги поемала спедицията.
   Аз тръгнах и до Ерфрут никой не ме спря ???!

admin

Лично според мен в неделя нямаш право да караш нито в Германия, нито в Австрия например. Освен ако не караш хладилник или цистерна с хранителни продукти. Това е мое мнение и не ангажирам никого с него. А даже има и летни забрани за съботните дни.

BoBy_BoY

Незнам, аз мъцнах тука , но не получих от никъде отговор. Във Франция от Кале, през Дюнкер до белгийската граница е свободна. За Германия не съм сигурен, но колегата беше доста уверен в себе си и сигурен за А44!

admin

Те всички са много сигурни, докато не отнесат някъде глоба. :)

wolves

Боби тук не става въпрос за дадена магистрала,а за това че е забранено на камиони ако не ме лъже паметта над 12т(може да бъркам за тонажа)в неделя.Има забрани за дадени магистрали в Германия само през лятото баце.Не говоря за хладилниците.

wolves