• Welcome to Форум на българските шофьори.

Инсталиране на нов софтуер.

Започната от morskia86, Петък, 08 Юни, 2012, 23:13:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

morskia86

morskia86

admin

Цитат на: morskia86 - Понеделник, 13 Август, 2012, 11:18:18
А защо не мога да ги изтегля.

Вероятно защото не си регистриран потребител.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

morskia86

lefterow

Ако работите с windows xp то Ви препоръчвам да направите инсталацията с този пакет

http://files.mail.ru/MB805B

Имайте впредвид,че сваления файл е с разширение iso.

morskia86

Цитат на: lefterow - Сряда, 08 Август, 2012, 22:14:50
Предлагам Ви интересни програми за навигация.Следете внимателно начина на инсталиране

http://www.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=99445ecee6f4f9f67336f1abfaa874edf5c4b007

http://adv3.p2pbg.com/index.php?page=torrent-details&id=0088cbac750056893400ae5063546f9c52c3416d

Смятам,че  ще се справите без моя помощ.
За първата ми иска PIN код за пускане ???

lefterow

Програмите са пробвани и всичко е наред.За първата програма имай впредвид,че файловете са  ico.Освен това пин кода си го избираш ти-например 0000.Името е същото както на картинката TEAM EQX.Трябва да си регистриран за да ги изтеглиш.Освен това много внимателно следвай указанията във файла read me.Тази програма е трудна за инсталиране,поради вкарването на много кодове,но става.Ако имаш проблеми-пиши тук.Успех.

bsatanasov

Какво трябва да направя за моя Garmin nuvi 245W,за да се промени  не само за коли ,а и за камиони.
Т.е. да показва мостове, тунели(височина) ,забранени знаци за камион_
Трябва ли ми нов софтуер или може да се променя само когато навигацията е с  Операционна система?
Малко не ми стана ясно от предните постове  ???

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: bsatanasov - Неделя, 22 Септември, 2013, 01:24:18
Какво трябва да направя за моя Garmin nuvi 245W,за да се промени  не само за коли ,а и за камиони.
Т.е. да показва мостове, тунели(височина) ,забранени знаци за камион_
Трябва ли ми нов софтуер или може да се променя само когато навигацията е с  Операционна система?
Малко не ми стана ясно от предните постове  ???

Тази, ако е за кола си остава само за кола. Гармин е без ОС. И на такова устройство, не може да се инсталира друга навигация, освен Гармин. За камион са неоправдано скъпи, от порядъка на 5-6 спрямо тези с ОС и навигация по избор.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

bsatanasov

Значи да разбирам ,че е само за кола или на Гармин за кола мога да инсталирам  Гармин за камион...

admin

Цитат на: bsatanasov - Неделя, 22 Септември, 2013, 14:19:24
Значи да разбирам ,че е само за кола или на Гармин за кола мога да инсталирам  Гармин за камион...

Разбирай, че на Гармин нищо не можеш да инсталираш от страна навигационен софтуер. Можеш да сменяш карти и то не във всяка навигация.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: bsatanasov - Неделя, 22 Септември, 2013, 14:19:24
Значи да разбирам ,че е само за кола или на Гармин за кола мога да инсталирам  Гармин за камион...

Удебелил съм го!

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Неделя, 22 Септември, 2013, 01:36:12
     Тази, ако е за кола си остава само за кола.

Цитат на: admin - Неделя, 22 Септември, 2013, 14:25:50
Разбирай, че на Гармин нищо не можеш да инсталираш от страна навигационен софтуер. Можеш да сменяш карти и то не във всяка навигация.

... или най-голямото софтуерно "дърво". Инак хардуера си е добре, пускаш - тръгва; натискаш - реагира!

Garmin Nuvi 245W - не можах да й намеря цена. Общо взето, ако е под 600 лв не е за камион. Цена само за фенове!!!
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

bsatanasov

GeorgiUTD

Здравейте колеги,имам един въпрос.
Та първо да започнем с навигацията Privileg Fm45 някаква китайка,процесор 500 mhz sirf atals IV,операционна система: Windows CE 6.0,та въпроса ми е,понеже навигацията е само за автомобил и с малко остарели карти,как мога да вкарам да има и опция за камион и да обновя малко картите.Благодарско!  :)

admin

Цитат на: GeorgiUTD - Сряда, 15 Януари, 2014, 21:57:39
Здравейте колеги,имам един въпрос.
Та първо да започнем с навигацията Privileg Fm45 някаква китайка,процесор 500 mhz sirf atals IV,операционна система: Windows CE 6.0,та въпроса ми е,понеже навигацията е само за автомобил и с малко остарели карти,как мога да вкарам да има и опция за камион и да обновя малко картите.Благодарско!  :)

Слагаш iGo Primo и си готов.

krasimir22

Аз го имам същият модел,някъде бях чел че има някаква вероятност да се смени софта,но по голямата е да го убиеш,затова и реших да си взема едно китайче и да му сложа едно примо

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=101049&highlight=%F1%EC%FF%ED%E0+%ED%E0+%F1%EE%F4%F2%F3%E5%F0%E0+%ED%E0+%E3%E0%F0%EC%E8%ED

krasimir22